🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 206
  • 983
  •   1
Отговори
# 645
Щяла поименно да търси сметка от поддръжниците на Ваня. Заприлича ми на главна героиня в хорър, която избива всички, които са против нея.
+++++ И на мен !!! Grinning Точно същото си помислих ! А мяукащият й глас засилва зловещото чувство. Камелия излъчва студенина, а проявите на завист, злоба и отмъстителност са впечатляващи. И за капак ужасният грим и прическа на наемен убиец, същински хорър е Laughing

# 646
  • Велико Търново
То и новите не трябваше да се хранят в лятната кухня, ама първо прави ядяха, после седнали отстрани, не трябваше да влизат в къщата на старите, ама ги дават да си седят по леглата/столовете полуизлегнали.. Трябваше черно-бели дрехи да носят, а бая си стоят със зелените тениски.. Grinning
Правилата за след обединението са написани в първия пост от темата и на са точно такива. Не трябва да се хранят на една маса с победителите, но може да си седят навсякъде другаде из лятната кухня. Трябва да спят под открито небе, но може да си лежат по леглата, колкото си искат. Със зелени тениски не съм видяла никого от Надеждите, само от Стари герои ги обличат засега.

Не мислех, че някога ще го напиша, но... за Ваня ще съм на дуела. Имам предчувствия, обаче, че не тя ще се върне.

Днес четох - под един вчерашен пост на страницата на Фермата във Фейсбук имаше коментар на Гечо, че нещата не се показват, каквито са. След него Стоян (победителят от втори сезон) е написал, че точно затова не е приел да влезе сега и го бил казал на Иван. Та... явно има доста недоволни от начина на монтиране. На кого какви са му доводите - те сами си знаят, но според мен зрителят вече също повече би ценил искреността и истината, а не сеирите и интригите, към които са стремежите на продукцията. И наистина не ни е необходимо някой да ни казва какво и как да възприемаме.

# 647
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен Камелия не ми е черна,дори й симпатизирам в повечето случаи.Голяма част от коментарите й са на място.
Вярно е,че има злобен характер,но и Аксения е не по-малко заядлива,озлобена и изтъкваща се.И докато за Камелия има по 10 обиди на страница,то Аксения минава между капките,а пък те двете са кажи речи един дол дренки.В живота навън биха били бестис.

По късно ще изгледам епизода.
И да,също съм на мнение,че монтирането е целенасочено да се черни даден човек,други да се пазят,трети да само за пълнеж.
И моля ви,хайде не влизайте в тази тема,за да плюете Игрите и кое,как било там. Хубаво,лошо,гледаме го вече 4 сезона.А нагласеност има навсякъде из предаванията.

# 648
Чак ми се прииска Камелия да стигне финал, за да види зрителската любов и тъй като обича да е победител най-искрено и желая да подобри рекорда на Надя за най-нисък вот. Щяла поименно да търси сметка от поддръжниците на Ваня. Заприлича ми на главна героиня в хорър, която избива всички, които са против нея.
В промото за дуела даже заявява, че за нея щяло да е голяма чест Камелия да бъде убиецът на непобедимата Хепи Ванче. Много си е повярвало това изчадие и не говоря за уменията и физическата ѝ подготовка, а за начина, по който се брандира, и как иска да смачка хората психически.

# 649
И моля ви,хайде не влизайте в тази тема,за да плюете Игрите и кое,как било там. Хубаво,лошо,гледаме го вече 4 сезона.А нагласеност има навсякъде из предаванията.
Влизаме тук да обсъждаме Фермата и не виждам нищо нередно да сравним Фермата с конкурентното й предаване, с което се борят за рейтинг. Нормално е да се правят паралели и да се изказват предпочитания. Това, което съм писала тук по един или друг начин съм написала и в темата на ИВ. Нямам навик да плюя, не съм писала обидни квалификации. Изразявам мнението си, което е крайно негативно и това не е само мое мнение, а на мнозина от зрителите на формата. Не отричам правото на никой да го харесва или не. Нито правото да го гледа.
За мен лично е проява на мазохизъм да гледам подобна гавра с интелигентността на зрителя и обида към чувството му за справедливост. ИВ става все по-уродливо с всеки следващ  сезон.
Аз му пускам кепенците.

п.п. И моля не ме докладвайте и не ми трийте коментара, защото си е по темата. Rage
Харесвам Фермата с всичките и недостатъци и кусури и я предпочитам многократно пред ИВ. Макар, като бивш спортист състезателния елемент за мен да е много важен.
п.п. Хъм сега видях, че вече сте успели да ми гътнете предния коментар. Красота!
Трийте, не се стеснявайте!

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 00:16 от sineva 1

# 650
  • София
Исках да седна на страната на Ванчето, обаче с това "Дано доброто победи" ме загуби окончателно. Не че Камелия е цвете, но как пък все Хепито е доброто, а който е на дуел срещу нея все е злото. За никоя не съм. Може би една идея повече за Камелия, нека да бие и на финала да се сблъска със зрителската любов. Така боли най-много.
За Лили се чудех.... тя нали по сватби пее, пак ли само такива кахърни песни изпълнява? На човек му се приисква да си пререже вените. Сещам се на моята сватба като тръгвахме за църквата някой беше пуснал /несъгласувано и изненадващо/ някаква песен "Мома се с рода прощава". Звучеше, все едно не се женя, а умирам. Joy

# 651
И при мен даде същата грешка. Аз го намерих тук

https://playtube.tv/watch/%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D … 6_66jMxpOsl1.html

Иска ми се да благодаря на Mari.Mar за шанса, който ни дава всеки път да гледаме епизода.

# 652
БТВ пак намазаха ските на Фермата.
Докато гледах епизода преди около половин час пуснаха промото за епизода в понеделник. JoyJoyJoy

# 653
Докато гледах епизода преди около половин час пуснаха промото за епизода в понеделник. JoyJoyJoy
И какво показаха?

# 654
И какво показаха?
Победителя в дуела и почти сигурно един от ратаите. (според мен)

# 655
  • София
Съжалявам, че нямах възможност да се върна и да прочета, че има проблем. Не знам, защо е спрял да работи линка - проверих го преди публикуването и работеше..ДАНО. СЕГА всичко да е наред.

Фермата - сезон 8, епизод 66 (18.11.2022)

# 656
На мен много взе да ми допада Калин. Взима си човекът едно решение и колкото и да е е непопулярно, си го отстоява. Малко хора го могат. Камелия колкото и да се кокори насреща му, нищо не успя да промени. Чак и тренировки проведе с Хепи Ванче. И наистина е такъв, не го играе. Балансьор и човек, който иска да помогне. Ще съм доволна да спечели той. От младите виждам най много положителни качества и ценности от старите в него. Може спокойно да бъде символ на моста, пътеката и тн...

# 657
  • earth
Камелия ми е по-интересна като участник от Хепито.

Някой знае ли колко СМС--и се получават средно на финала и колко струва един?

# 658
  • Sunshine state
Последно цената знаех, че е 1.20лв за СМС, ама с тая инфлация не знам дали няма да е повече. Аз не пускам така или иначе, та ми е все тая.
Много ми се виждат обаче 6 финалиста. Те 4 бяха много, а 6 вече са уау. Двама са напълно достатъчни.

# 659
  • earth
Колкото повече финалисти, толкова по-лесно може да се купи зритеския вот. 50000 СМС-са дали ще са достатъчни?

Общи условия

Активация на акаунт