🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 102
  • 983
  •   1
Отговори
# 735
  • Разпиляна във въображението
Не, Камелия победи в Алманаха. Ако тя бие дали ще започне да ниже, че Калин не е помогнал правилно да наредят точките на Ванчето Simple Smile Да вземе да злорадства.

# 736
Това самочувствие и злоба много я очернят Камелия. Дано се види това момиче и се промени. Родителите й изглеждаха много приятни хора, баща й един благ. А баба й как се вълнуваше! Ужасно е да четеш какво пишат за детето ти, когато коментарите са негативни.

# 737
  • Вестерос
Иван пак е на черешата

# 738
Защото спечели с 5:4.

Мале тая е такова зло. Само като гледа към камерата и ми иде да си сложа сините обици на Ваня против уроки.

На 200% съм за Ваня. Ше си сипЕм едно даже, ако спечели.
Да се маха, не мога да я трая нея и двуличната и натура. Ама е много рано да е последната битка за жалост.

# 739
Камелия сега не се търпи , ако спечели дуела, не знам какво ще е. Гласът й се промени доста напоследък, опитва да говори меко и мило...Или флиртува с камерата ...Да не е копнала някой от екипа?

# 740

Мале тая е такова зло. Само като гледа към камерата и ми иде да си сложа сините обици на Ваня против уроки.

😂😂😂

На Иван водещ чак му падна гласът. Не че не личаха пристрастията по гласа зад кадър, ама това е прекалено.
Харесвам Ваня. Откровен и незлоблив човек е.

# 741
Камелия изобщо не я виждам силен дуелист. Валерия или Веселка могат да я бият занапред. Дано Ваня я победи.

# 742
Душичка, не била злобна... На това чудо кръвта му сигурно е зелена!
Яни ме разочарова, толкова нахъсан да помага на тая змия.

# 743
И разбира се накрая "прокле" късмета на Ваня.

# 744
Много злобна жена.
Изобщо не е силна, доста посредствена играчка е. Само устата й големи.

# 745
  • Варна
Не чета спойлери ама надеждата умира последна!
Давай Камелия!

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 22:05 от Flash*

# 746
Те я питат как смята, че се е справила, тя проклина Ваня да няма късмет....Истински зло същество  ! В 4 битка много се изложи. Ако Ваня загуби, няма да е защото Камелия е по - добра, а защото Ваня сама ще се прецака.

# 747
Поне я виждат, че не е нищо особено.

# 748
+ защото има вещерски умения и я проклела със злостните погледи, които хвърля цяла вечер. То се усеща тая енергия.

# 749
Иван ако и тоя път не получи инфаркт няма кога. Joy

Браво, че тези две жени правят дуел, какъвто не сме гледали отдавна. Такива дуели ми се гледат.

Общи условия

Активация на акаунт