🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 101
  • 983
  •   1
Отговори
# 765
Браво на Радо! 👏🏻

# 766
Боже, докъде стигнаха, Радо да прави забележка на Яни...

# 767
  • Вестерос
Чавдар пак тъпотии ръси

# 768
Яни най-накрая си показа селската тарикатщина, сам се смее на "шегичките" си. А Чавдар отзад се захилил, озъбен като вълк.

А сега видяхме и злорадото задоволство на къщовницата. Повръща ми се.

# 769
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
От Ваньо-Злобаньо очаквах всичко, но от Яни!?
Всички яката ми падат в очите от агитката на мериканката. Не им прави чест така да подмятат и дразнят.
Ванчето не е цвете за мирисане, но такива булита са тези тази вечер, че няма докъде.
Браво на Радо и Калин. Яни ми падне в очите и твърдо няма да гласувам за него. След тези злобни, мишкарски истории абсурд.
Радо и Калин ми се издигат, браво и на Влад.

# 770
Тъпо е според мен да се подиграват. Един път майтап, два пъти добре, ама всяка игра подмятания, не е ок. Имало е игри, в които и противниковата агитка е подкрепяла просто защото преди всичко трябва да е спортсменска среща.

# 771
Не, не.. ще се играе 5та битка. Бавна е.

Писах аз за Яни онзи ден и личността му.

# 772
Премъдрий Чавдар пак се изказа ... 🤪

# 773
Аааа Чочо не случайно Иво и Киро те смазаха. Не можа да устискаш.

# 774
Камелия хубавица? Устните й някакви рибешки безформени, ако са правени язък, за клюна да не споменаваме, иначе цици сложила.

# 775
  • Вестерос
Значи ако Ваня отпадне е именно заради грешно наредени точки. И честно ще ме е яд, защото за мен се справя по-добре на арената от Камата

# 776
  • София
Все едно Ивайло от миналия сезон беше в агитката на Камелия.

# 777
Яни цял сезон се пази от изцепки, сега какво стана...
Ами той лека полека се затъркаля по нанадолнището с последните си прояви и сега направо се изс*@ на метеното.
А Чавдар е толкова противно и зло човече, че няма равен там ни сред жени, ни сред мъже. Тая жена неговата, жива да я ожали човек, какво чудо си е причинила с такъв екземпляр. Боже, колко гадни хора има по света...

# 778
Хепито има невероятното умение като излезе на арената да си остави инфантилното поведение някъде отстрани, скрито. Отново успя да ме впечатли как успява да се събере, като стане дума за битка.

И сте прави, и двете не са слаби. Просто мойте очаквания към Камелия бяха по-големи, а към Хепито по-малки.

Браво и на Радо, много адекватно се намеси с думи към Яни.

# 779
  • Разпиляна във въображението
Яни може би е достигнал лимита си на "доброто държание".

Общи условия

Активация на акаунт