🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 064
  • 983
  •   1
Отговори
# 780
Не гледам, кажете до къде сме?
Има ли надежда горгоната да си тръгне?

# 781
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ние не я коментираме на външен вид. Коментираме това, което излиза от устата й Simple Smile

Аз пък прочетох малко по-напред мнение(и преди съм засичала подобни) колко грозна и лицепротивна била Камелия,а си е хубавица.Гроздето много кисело. Какво тяло,какви бедра,какви очи..
Казвали ли са колко е висока? Така като гледам е поне 1.75, може и към 1.80 да отива.

Устните определено са правени при това наскоро,може би преди влизането.
Носа й е зле,но пък ние вече свикнахме на преправени кукли и нещо малко по-"криво" го зачеркваме веднага.

# 782
  • Вестерос
Камелия е по-бърза тук обаче и ще бие.

# 783
Яни путьото иначе е първа кипра да реве и да се обяснява, когато някой отправи каквато и да било елементарна критика към него, дори и да е резонна. Ако агитката на негов опонент се отнасяше така с него, както той с Ваня, щеше да трябва да прекратят дуела, щото ревльото нямаше да продължи.

# 784
  • Разпиляна във въображението
Не гледам, кажете до къде сме?
Има ли надежда горгоната да си тръгне?

По-скоро не. Ваня се оплете.

# 785
Ваня тотално е объркала точките на битките, много жалко...Как може да сложи 5 точки на игра, която никога не е играла, както стана ясно от коментара на Иван ??? В тази голяма клетка за Ваня е много по - трудно в началото, защото е по - ниска и загуби много време....Много ме е яд, не мога да гледам вече.

# 786
Хипотетично,  Яни може ли да си е харесал Камелия...

# 787
  • Разпиляна във въображението
Другата седмица ли започват извънредните дуели? Лили дали ще й е приятно да започнат да подвикват по нея? Тя едва приема критиката.

Както писах Камелия, а и Иван, може да натякват за реденето на точките.

# 788
Ейй, подсетихте ме за миналогодишните агитки. Как я няма Дорка да викне “дииишааааййй”. Joy

# 789
Какви хвалебствия, какво чудо. Явно телевизора ми е за смяна, ама Камелия такава наземна хубавица не я виждам.

# 790
Яни путьото иначе е първа кипра да реве и да се обяснява, когато някой отправи каквато и да било елементарна критика към него, дори и да е резонна. Ако агитката на негов опонент се отнасяше така с него, както той с Ваня, щеше да трябва да прекратят дуела, щото ревльото нямаше да продължи.
Всъщност Яни какво викаше, че не му обърнах въобще внимание?

# 791
Яни е като в оная приказка “Власите се давят на края на Дунава.”
Баш преди финала му се срина имиджа. Но то простотията рано или късно избива.

# 792
Чавдар не би се отказал, боже, тоз на кола като вися сигурно се пребори със себе си.  Как забрави, че Ванчето и влад го победиха.
Надявам се Ванчето и този път да победи, но вече се съмнявам, злото същество е доста напред в тази битка

# 793
Абе хубава е Камелия, красива жена е. Ама какво значение има с това поведение? Ко ще А. Джоли да е - все тая.

# 794
  • Другата България
То и във формата, като и в живота, себеподобните се надушват, и се харесват. Нещо нередно няма в това.
Нека, щом ги влече.
Аз такова “грозно“ същество като Камелия дори не бих го забелязала, камо ли да водя разговор с него.
Чудя се само Финци защо е в агитката на Камелия, по-скоро е анти Ваня, но не смятам, че харесва Камелия - напротив. За Яни също съм писала, той си е....Яни.
Но Чавдар, Камелия, Иван и Лили са хората, заради които не гледам всеки епизод. Няма как да изтърпя толкова негативизъм на едно място доброволно, при това ежедневно. Никакъв шанс.

Общи условия

Активация на акаунт