🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 093
  • 983
  •   1
Отговори
# 750
Камелия с представянето си развенча мита, че е силна на арената. На практика се оказа, че не е. Независимо как завърши дуела и без значение коя ще победи.

Може би най-добрия дуел до момента през сезона, много заряд има.

# 751
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aми права си е Камелия. Тези хвърляния на торбички и летви са чиста доза късмет.
Голяма мадама е Камелия - висока,стройна, с дълги и прави бедра.Страхотни очи и устните й са добре направени. Ако махне железата от устата си и се гримира, ще е екстра. Лара Крофт в български вариант.
Нарочили сте я от началото и каквото и да каже и направи,ще е все грешно.Подминавам такива коментари,защото са преувеличени.

Ваня добре се справя на първите 2 битки,изненадана съм. Уж куку,уж лабилна, уж отвеяна,а на дуелите наистина се събира.

# 752
Охх, аре ма Ваньооо..
От теб ми зависи спокойствието.

И аз полудях..

# 753
Оф, такива подигравателни подмятания (псевдо психо атаки, аз им викам подигравки) от противниковата агитка винаги са ми били толкова тъпи. Неприятна изненада, че Яни е най-гръмогласен в тях. Нещо акциите му доста се сриват в моите очи последно време.

# 754
Психоатака...Чавдар е непоносим.Яни и той.Прекаляват доста и не си правят услуга пред зрителите.

# 755
  • Разпиляна във въображението
Ние не я коментираме на външен вид. Коментираме това, което излиза от устата й Simple Smile

Агитката й като нея - типичен Иван. Веселка и тя се подиграва.

# 756
До тук бях аз с доброто мнение за Яни! Простак.

# 757
Точно това влязох да напиша. Чак се сетих за подвикванията на противарите от предния сезон.

# 758
  • Вестерос
Психоатака...Чавдар е непоносим.Яни и той.Прекаляват доста и не си правят услуга пред зрителите.
Иван и Яни чувам аз само . За мен е тъпо да правят така...

# 759
Много олекнаха феновете на Камелия.От Иван очаквах цигански номера,но другите ..Колкото и да не я харесват, не мисля че заслужава такова отношение.

# 760
Е, колко да е силна Камелия? Колкото и Ваня. То ще си покаже. И двете са силни дуелистки няма защо да казваме на черното бяло.

# 761
  • Вестерос
Чак аз се разочаровах от Яни 🙄

Радо беше много прав.

# 762
Аз не разбирам от добре направени устни, но определено тези на камелия не бих ги препоръчала. А може би и заради шините, не разбирам как може човек да си сложи такова нещо в устата, а даже някои го правят заради мода...

# 763
  • Разпиляна във въображението
Евала на Радо, на цялата й агитка. А те дори подсказваха на Камито. По-стойностните хора са при Ваня? Така ли?

# 764
Яни цял сезон се пази от изцепки, сега какво стана...

Общи условия

Активация на акаунт