🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 47 547
  • 983
  •   1
Отговори
# 945
Яни подкрепяше Иван в психоатаките към Ваня, за да я дразнят и разсейват, просто се държа гаднярски спрямо дуелист на арената. Много, много ме разочарова Яни, сърдита съм му. Мисля, че го направи по-скоро шеговито, за да има майтап, а не от злоба, но беше абсолютно просташко.

# 946
Абе  Яни нарочно си я дразнеше Ваня. Той е работлив, но според мен, не особено интелигентен. А в този сезон, дето толкоз хора бяха разкритикувани,  че не заявяват позиция, Яни се снишава по-ниско от тревата, че даже и на други участници шътка - да не говорят пред всички, а после, на скрито. Няма държанието на победител/ не, че това е пречка да стане такъв накрая, но дано не/.
Амииии, Веска е човека. Победителят.

# 947
  • София
Веселка, ако спечели, да вземе да даде половината награда на Краси. 🤣

# 948
Па той може и да е взел нещо. Я от нея, я от опосумите. Те си знаят Joy

# 949
Веселка, ако спечели, да вземе да даде половината награда на Краси. 🤣
Краси от нейния сезон?  Ако да, не е смешно. Смешна беше победата на Веселка, затова и не я харесвам. И тук беше нехаресвана.

А Яни, не знам колко е интелигентен, но се прояви като простак - злобар.

# 950
  • София
Да, той. Именно за това го написах, предната награда трябваше за е за него.

# 951
Поизложил се е Яни. Много се дразня на такава липса на феърплей. Разбирам да подкрепяш някой, да го надъхваш, да даваш съвети, но да пречиш на опонента му е много тъпо.
Яни тази седмица само настъпва мотиката. Намерил и той кой да подкрепя - всемирното зло.
Не знам на вас, но на мен ми направи впечатление от разни кадри отдалече, показани между другото, че оная магарица се върти и увива, като змия около него. Преди време Вал му държа тон, че се оставя Камелия да го обработва и че му прави мили очички. Вал даже му се скара, че поддава, Яни разпалено отрече, ама......
Опасна е, много е обиграна.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 01:05 от sineva 1

# 952
  • Sunshine state
Камелия явно така си проправя път в живота - увива се като змия около някой по-тихичък и смуче, ли смуче. Как да го уважаваш такова?

# 953
Още след отпадането на Ангел, Камелия се прехвърли на Яни. Просто не ни показват кадри, а има. Wink

# 954
Има ли значение? Точно, че често пишат странни неща. Аз лично даже не ги и чета Grinning
Абсолютно! Подобно нещо ми направи впечатление и при дуела между Евгени и Моркова, тъстовете на Генчо бяха писани като свекъри, все едно той е снахата там. Joy
Ако бяха родителите на Иван, можеше и да минат за свекъри на Евгени. 😂

# 955
Има ли значение? Точно, че често пишат странни неща. Аз лично даже не ги и чета Grinning
Абсолютно! Подобно нещо ми направи впечатление и при дуела между Евгени и Моркова, тъстовете на Генчо бяха писани като свекъри, все едно той е снахата там. Joy
Ако бяха родителите на Иван, можеше и да минат за свекъри на Евгени. 😂
С глас се смея! Smiley Satisfied

# 956
  • USA
За мен има. Пораждат се много въпроси относно лъжи.

Явно това е втория й баща,който видяхме. За нейния биологичен баща казва,че е алкохолик, починал от Ковид преди 2г ,а нейните родителите отдавна да са разведени заради побоищата,за които е споменявала.
Кузнецова й е фамилията,което си е типично руско име,но не знам дали от баща й( най-вероятно) или от съпруг.

Не търсете драми там,където няма.

Ето защо Камелия и Иван са си близки - имат сходни съдби и явно мирогледи в живота
https://ladyzone.bg/videa/btv-video/kamelija-i-ivan-ot-fermata-8 … -bashtite-si.html

# 957
  • София
Калин в стори в ИГ каза, че Хепи Ванче му е била много по-близка във Фермата, отколкото Камелия. Хаха, закла я направо последната.

# 958
  • При семейството си
Не следя Фермата от началото и сега изгледах визитките.
Култово, особено с това медено гласче: “Мъжът ми влезе във ВВС на САЩ, защото нямаше акъл за друга работа…исках да му натрия носа и да му докажа, че и аз мога, изкарах изпитите, но разводът ми попречи….сбъднах американската си мечта…имам американски паспорт”.

# 959
  • Велико Търново
А в други дуели Яни дори е помагал на дуелиста, в чиято агитка не е. Камелия явно му е направила магия.

Това за сходната ѝ съдба с тази на Иван го дадоха преди доста седмици. В къщата бяха и си споделяха. Само не помня дали имаше още някого или бяха сами.

Общи условия

Активация на акаунт