🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 47 599
  • 983
  •   1
Отговори
# 30
За ратай стана ясно от 2 седмици, че готвят КамелияТА. Мъжът кой ли ще е... Иванка нали се залепи за Яни, може по нея линия да не го изпратят, а и той загуби приятел - в депресия ще е сега, има да реве, повече от Ванчи. Дали няма да е Радо, те иначе няма как да го бият, поне да си редят точките и една игра на късмет и 1 алманах...

# 31
  • при късмета
за втори дуелист можеше ли фермера да е избран
Никога не е можело. И в 5 сезон, когато се случи, беше изключение, заради изключително добре аргументираното искане на Митака. Затова го харесвам, на никой няма да хрумне за разрешаване на проблем да излезе от стереотипа и на практика невъзможното, да превърне в решение и изход от ситуацията. Предполагам на това се дължи и успеха му в компанията.

# 32
  • София
Дяволче, благодаря за винаги прекрасната тема!

Гласувах за Финци фермер, но може би има минимална вероятност Генчо да избере Нина.
За ратай от мъжете смятам, че ще е Иван, но от жените определено може да направи и някоя от старите, ако предварително вече "нашите" са решили, че дуелът ще е мъжки. А играта напредва и мъж фермер би трябвало да предпочете мъжки дуел. Вече Иван кого би избрал, не съм сигурна. Ако му слушаме приказките, трябва да е Чавдар, но не изключвам възможността да е някой дамски мъж за по-сигурно. Joy
Ако пък Финци реши и жената да е от отбора на новите, със сигурност ще сложи Камелия, не му трябва таралеж в гащите с Ваня. Тя нито може да готви, нито се старае, а и ще омрънка света ако е ратай за поредна седмица.

# 33
Първо - момчетата, страхотни сте! Темата е бижу!
Сега по същество -  защо се пише в темата, че Нина е силна на Алманаха?  Кой и как го разбра това? За момента тя доказа, че е силна в други неща  -  интриги, фасони, извъртания според както на нея й харесва... Все едни такива нещата. Ама за Алманаха това сигурно  е слух, който тя сама е пуснала. Нещо не ми изглежда като да е много знаеща.

# 34
И аз мисля,че Финци ще е фермер. Но не ми се вярва (или поне ми се иска) да избира пак между Камелия и Хепито. Мисля си,че ако играе за зрителите вот би трябвало да покаже мъдрост и за да е справедливо за прати ратай Лили или Нина. Айде стига толкова са си почивали тези двете,че събраха прекалено много енергия и почнаха да се карат за глупости

# 35
Имам питане за Иван, дали съм лес*бийка , ако дамския пич там ми е най-секси от мъжете Joy

# 36
  • earth
Да документирам простащините на водещите от миналата седмица - тези, които още си спомням, преди и тях да съм забрави:

1) Гърнето за Валерия да се изхожда по нужда. Унизително. Аз нанейно място бих си събрал багажа и напуснал.

2)  Коментарите по време на дуела, когато се режеше с трион. Да оставим дали е приемливо за такова възвишено предаване, но колко трябва са тъпи, ако си мислят, че това е добър хумор.

# 37
Имам питане за Иван, дали съм лес*бийка , ако дамския пич там ми е най-секси от мъжете Joy
Не съм Иван, но може да си пичовска дама. 😂

Благодарности за темата. Да идват вече извънредните дуели, защото ми е много скучно и нямам търпение да се разчистят статистите.

# 38
Ако пък Финци реши и жената да е от отбора на новите, със сигурност ще сложи Камелия, не му трябва таралеж в гащите с Ваня. Тя нито може да готви, нито се старае, а и ще омрънка света ако е ратай за поредна седмица.

Че тя и Камелия не може нищо, обаче си мълчи и се прави на заета, накрая вдига рамене и казва ТИ СИ ШЕФА ДА СИ МИ КАЗАЛ КАКВО ДА ПРАВЯ... а иначе като я питат Ками, имаш ли нужда от помощ?, тя отговаря - НЕ ВСИЧКО ЗНАМ И МОГА, ЧАО, ОТИВАЙ НА ДРУГИЯТ БРЯГ.

# 39
Един глас за Финци като фермер и от мен. Обаче си мисля, че той ще прати за ратаи хора, които досега не са били. Лили гори и ще има възможността да се възмущава каква кочина са оставили другите цяла седмица. С нея ще прати мъж от Новите - изборът му ще е между Калин и Иван. Залагам на Калин, да се различавам от останалите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 40
Аз също очаквах, че Старите ще подходят справедливо, и нали за моста, ала-бала, ще пратят един ратай от техните хора и един от Новите, но от разсъжденията на Веселка при избора на ратай разбрах, че понеже са победители в играта, от тях ще са фермерите, от Новите - ратаите. А и тя като избираше жената ратай, каза - ами то Ваня или Камелия, сега едната, другата седмица - другата.

Та най-вероятно така ще направят, иначе ако искат да са справедливи, ще трябва да пратят славейчето, да пее и да си оплаква съдбата, щото Нина беше вече ратай. Но Камелия или Лили - все ще има драми.

# 41
Много сте писали едва ви изчетох и в старата тема и тук. Yum
Със закъснение се включвам по темата за Генчо и болничната му одисея. Явно наистина е стигнал дотам.
Това, че този факт не е споменат от продукцията, съответно не е взет под внимание и Генчо въпреки това е оставен в обора, а за дуела са избрали силови битки ме наведоха на следните разсъждения.
Доколкото разбирам нашата детективска агенция  е стигнала до извода Nerd , че най-вероятният отрязък от време, в който Гиенчо е напуснал Фермата е бил първия ден от ратайството му. Сетих се, че точно тогава имаха с Нина тет-а-тет шушу мушуне на люлката. Тя го светна, че е гласен за дуелист. Дори го напътстваше, като един истински Макиавели да избере Финци, като най-лесна мишена.
Осъзнал е Генчо, че е на пангара и е решил да действа.
Може да е имал в миналото някакъв бъбречен проблем и е решил да симулира с цел да изклинчи дуела.
Не си е дал обаче сметка, че бъбречни кризи не подлежат на симулиране. Пуска се обща урина и седимент, ПКК и С-реактивен протеин и се вижда има ли или няма нефрологичен проблем.
Ако е симулирал изследванията са го доказали и докторите са го изпратили по живо по здраво, като годен за служба  ....и за Арената. Продукцията са решили да му го спестят, ама семпло е момчето не се усеща и засвири на тънката струна, търсещ съчувствие и разбиране за загубата.
Морков си го опука стой та гледай. Слабичък е, но е жилка, хич не е за подценяване.

А Караваньо толкова драматичен на дуела! Тази ерупция от емоции и сълзи доколко беше искрена не знам, но беше леко пресилена и нелепа.

п.п. Дяволо, както винаги новата тема без забележки.Благодаря!

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 09:27 от sineva 1

# 42
Камелия всичко знае и може, но пък после фермера й е виновен,  че не й е казал🙂
Минават ли тия номера, и на кой континент, че не ми стана ясно🙂

# 43
  • Sunshine state
Камелия е от тия неприятни хорица, дето постоянно насаждат вина у другите дори за собствените си грешки. Абсолютен нарцис и егоист. Не знам дали мъжът й я е тормозел психически, но тя него със сигурност. Върви доказвай.. Сигурно е ронила крокодилски сълзи пред тоя и оня да го изкара по-черен от дявола. Горкия човек. Сигурна съм, че всеки ден е благодарен, че се е отървал от нея.

# 44
Камелия е от тия неприятни хорица, дето постоянно насаждат вина у другите дори за собствените си грешки. Абсолютен нарцис и егоист. Не знам дали мъжът й я е тормозел психически, но тя него със сигурност. Върви доказвай.. Сигурно е ронила крокодилски сълзи пред тоя и оня да го изкара по-черен от дявола. Горкия човек. Сигурна съм, че всеки ден е благодарен, че се е отървал от нея.
Още не се е отървал. Съди го за домашно насилие. Ако го признаят за виновен ще загуби работата си във ВВС, ще й плати обещетение, че и ефективна присъда може да получи.
Сигурно проклина деня, в който я е срещнал.
Анго да внимава, че може да изгори.

Общи условия

Активация на акаунт