🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 121
  • 983
  •   1
Отговори
# 690
Adoralova, не е нужно да влизам в обяснителен режим, но все пак ще отговоря. За мен Ваня би била приятна ако се върне, с това, че е отстранила Камелия. Иначе аз никъде не съм казвала, че присъствието на Ваня ще ми е  приятно. Но отсъствието на Камелия ще е супер. За вас не знам, аз за себе си казвам - не е достатъчно да е интересно, то трябва да не ми е противно да гледам.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 17:18 от cardhu

# 691
Adoralova, не е нужно да влизам в обяснителен режим, но все пак ще отговоря. За мен Ваня би била приятна ако се върне, с това, че е отстранила Камелия. Иначе аз никъде не съм казвала, че присъствието на Ваня ще ми е  приятно. Но отсъствието на Камелия ще е супер. За вас не знам, аз за себе си казвам - не е достатъчно да е интересно, то трябва да не ми е противно да гледам.
Не е само противно ! То е и натоварващо! Толкова злоба в тази Камелия...Ваня може да е всичко,хипер емоционална,ревяща и т.н.,но не е злобна! А Камелия пръска само злоба.Не съм чула за никого да каже нещо положително.И ратайство оплеска и битки и какво ли не! И как разбрахме,че е силна ?

# 692
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да се обосновиш и да защитиш гледна точка не е влизане в обяснителен режим,а се нарича разговор.Нали за това сме тук всички Simple Smile
Очаквам днес Камелия да смаже Хепи Ванче,от последната очаквам да вземе една игра..евентуално.

# 693
Обосновала съм се, колкото съм намерила за необходимо. Който разбрал - разбрал, който е ок с мнението ми - супер, който не е - жив и здрав.
И да, pgineva, споделям изцяло мнението ти. То и да победи Камелия, няма да стане от това по-приятна.

# 694
Обосновала съм се, колкото съм намерила за необходимо. Който разбрал - разбрал, който е ок с мнението ми - супер, който не е - жив и здрав.
И да, pgineva, споделям изцяло мнението ти. То и да победи Камелия, няма да стане от това по-приятна.
++++++
Хахаха много сте прави с pgineva, ще последва съдбата на миналогодишните герои - Марта и Кико. Hands Plus1
Поболя се милата, че не получи подкрепа от всички в групата.
Как ли ще се разклати, като я тресне всенародната лИбоФ на финала, ако стигне дотам?!
С огромно нетърпение очаквам "да удари дванайстия час"?! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Не винаги съм бяла и добра Smiling Imp

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 18:31 от sineva 1

# 695
точно това става с нея Simple Smile От какъв зор тръгна да им търси сметка кой ще седне на нейната пейка?!
И Хепито ми е куку и реве като по команда, но Камелия ми е много злобна. Ще ми се да отпадне.

# 696
  • Sunshine state
И аз нямам търпение да видя оцъклената физиономия на злобната Камелия като я удари челно всенародната любов. 😂
А вчера като я даваха да се преоблича ми заприлича на травестит - никакъв ханш, две дини залепени за гърди ни в клин, ни в ръкав и с тая наклепана мутра и остри черти като някой драг куийн.

# 697
точно това става с нея Simple Smile От какъв зор тръгна да им търси сметка кой ще седне на нейната пейка?!
И Хепито ми е куку и реве като по команда, но Камелия ми е много злобна. Ще ми се да отпадне.
Потресох се как налази Калин и колко настоятелно и агресивно го притискаше, за да промени решението му. Да търсиш сметка на някой защо е решил едно или друго, да го заплашваш какво ще последва, ако не стане нейната воля?! Такъв човек не знае опцията НЕ.
Най-плашещото е, че на нея я не й пукаше колко души ще я подкрепят, тя искаше Хепито да не бъда подкрепена. Мрази ли някой го иска смачкан в краката й.
Настина смятам, че е най-злото същество обитавало Фермата!
п.п. Не си позволям да коментирам външността на хората, особено пък на жена, ако коментарът ми няма да е позитивен, но този път не мога да се въздържа. Trollface
В началото на епизода имаше кадър, в който я дадоха как сънено се надига от постелята й на двора Scream
Беше плашещо, хора! Кадърът е страховит. Монтажистите са можели да й го спестят, ама май са й големи фенове и те, като нас. Smiling Imp
Определено гледката не е за хора със слаби сърца или чувствителни стомаси. Scream

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 19:54 от sineva 1

# 698
  • София
Напоследък много ми допада Калин, аз още в началото го бях отличила от Новите. Тогава ми изглеждаше като добър човек, който понякога се подвежда по злобата на другите, но последните епизоди доказа, че е мъж намясто. Има ли си мнение, си го защитава, ако ще и всички да са срещу него.

Той искрено подкрепя Хепито. Последните три седмици двамата са все заедно в свободното си време. Въобще не разбирам Камелия какви претенции има, сляпа ли е?! Двамата се сближиха и това е. Калин си каза, че я е предупредил Камелия да не избира Ваня, че е тъпо да се предават отбора за втора седмица, че не подкрепя нейния избор и да не го поставя в такова положение. Тя въпреки това го е направила, пък сега се чуди защо така стана.

# 699
  • София
Камелия според мен вече е разбрала какво е масовото мнение за нея. 😃
За втора поредна година пиша още в първите коментари, че не ми харесва играч, който е силно харесван от другите ( миналата година беше Кирил) и излизам права накрая. Явно ми е добра преценката. 😃
И за двете не съм, но Ваня ме дразни повече.

# 700
Ако трябва да избирам между Хепито и Камелия на база "с коя бих живял като мъж" - избора ми е Камелия. Тя би се водила, ако има мъж до себе си, който да знае как да я подхване, не е толкова вироглава. Може да готви, има домакинска закваска, не е лигла, не циври по шест пъти на ден. С жена като Ванчето ще им избият всякакви клапани, нито мамбите и са проява на чувсто за хумор, нито поезията и е ниво втори клас. Верно избора ще е малко като между чума и холера, но Камелия е по-малкото зло.
Заставам зад нея на скамейката. Но няма да се дера.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 04:08 от Абуто

# 701
Камелия повтаря, че е спортистка, някой ще ме светне ли за какво става въпрос?
Да не е спортистка, колкото е военна?
 Не забелязвах много Камелия в началото, брекети, нос, залепена за Ангел , мислех, че ще е шушумига.
После развя силикона, характерчето, претенциите, и една студенина и егоизъм.
Като е била вътре, сигурно си е мислела   че създава впечатление на готина мадама, която отстоява мнението си , и въпреки, че е жертва в личния си живот, се бори смело за бъдещето и наградата.
Сега като се гледа , злобна и безскрупулна, интересчийка, наплескана с грим във ферма...
Повтаряща за себе си теории, които не можа да защити: "чистница" е най-нелепата за която се сещам.
 Дали вижда как зрителския вот ще е към нула за нея?

# 702
  • Варна
Надявам се Камелия да победи тази вечер с резултат на нула Ванчето. Последното не го възприемам от неговия си сезон, за съжаление, сега е още по зле.

п.п. гласувах в анкетата и съм все в по-малкия процент. Не ги разбирам тенденциите значи.

# 703
Ех, тук всеки от бял по-бял, от добър по-добър, и в никакъв случай злобен Simple Smile А каква толерантност..., само в бг мама може така.

За мен Камелия не е злобна, а открита. Търси сметка на смятаните от самата нея за близки хора. Какво по-наормално от това? Ако беше по-хитра, щеше да си замълчи.
Чувството за близост, вкопчеността в т.нар. приятели, сълзите, които тук се посрещнаха с подигравка, емоциите, умножени многократно в сравнение с нормалната ни среда, всичко това се изостря в затворена среда, социален експеримент тип Биг Брадър.

Чочо обаче с "анонимното" писмо... Дарителите били анонимни. Мдаааа... Дразни ме Чочо с арогантността и тона си на превъзходство, но ми е интересен за наблюдение. Имаше оправдателен елемент в обяснението на този менторски тон с това, че дълги години  бил обучител.

Предпочитам някой като Камелия в обкръжението си, прямо, куме, в очи, отколкото такива като Чочо, пред теб тихо и загрижено, зад теб сссссссссссс, а и завистливо изглежда. Много грозно ми се видя описанието му за Финци, че му се удавало да е "бащицата", като се започнело от "шкембето".

# 704
  • earth
Хахаха много сте прави с pgineva, ще последва съдбата на миналогодишните герои - Марта и Кико. Hands Plus1
Не и ако аз изпратя 50000 СМС-а в нейна подкрепа Simple Smile Бих го направил за майтапа, ако водещите обещаят, че ще дадат приходите от тях за благотворителност (на детски или старчески дом).

Държа съдбата на Камелия в мои ръце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт