🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 47 647
  • 983
  •   1
Отговори
# 795
Красива??!! Trollface

# 796
  • София
Много неприятно поведение на Яни, разочароващ е. Язък дето толкова фанатично се пази досега бял и добър!

# 797
Значи, няма значение за кого си, в случая за Камелия или Ваня, няма значение коя каква е, но е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО грозно да се подвиква, докато някой играе игра. Дори и да бяха вътре и да играеха Ивайло/Кирил от миналия сезон, изключително грозно е да се подвиква и да се вика нарочно с цел разконцентрация. Ужасно е!

# 798
Не, ни моа да гледам. Как ще понеса самодоволната й физиономия в Понеделник?! Според мен Ваня ще си ходи, но се справи отлично. Не е изгубила форма и хъс. Единственото, което ме успокоява е, че Камелия няма да е фермер.

Кво значение има наистина как изглежда като ни отрови със злобата си. RIP

# 799
Злото победи, отврат

# 800
  • Вестерос
Дам... За съжаление е така. Ванчето отпадна. Очаквахме преди две седмици още някъде, след  Мирела. Това ни е единственият грешен спойлер.

# 801
Целия си потенциал си показах , сериозно ли бе Ками....
Предвидено, по силния победи

# 802
Камелия била показала потенциал! От къде това самочувствие?! Хвана ме яд за Ваня. Иначе никоя от тях не харесвам.

# 803
Много слабо, ако това й е пълния потенциал на Камелия. Калин и Радо да се пазят. Сега цялото зло от Иван и Камелия ще се изсипе на главите им.
Ваня колкото и досадна и неуравновесена да беше, поне е добър човек. Камелия е ужасно зло, на което видяхме, че и клетвите й хващат.

# 804
Камелия може да се успокои, Калин кофти подреди точките на Ваня

# 805
  • Вестерос
И какви тъпотии говореше на Ваня накрая 🙄🙄🤦🤦

# 806
  • Другата България
Ако това е целия и пълен потенциал на Камелия, както самата тя се изрази -

Камелия излъчва грозотия, тя не е грозна, тя е .....обикновена.

# 807
  • Разпиляна във въображението
Бла-бла-бла... Това бил целият й потенциал. Ами някои не сме впечатлени, не си много добра. Злоба до край.

# 808
Преди години, момичето, което се пишеше за най-добрата ми приятелка, започна да излиза тайно от мен с момче, с което аз се виждах и ѝ споделях, че го харесвам малко или много. Той, че се оказа глупак, е едно на ръка, но тя, след като разбрах, се обърна и ми каза: В любовта и на война няма правила... Това се оказа моят късмет в живота, но тогава не знаех, че ми е направила огромна услуга.
Та ясно ми е каква е Камелия...

# 809
  • София
Камелиооооо, дръж тая уста затворена, че страшни простотии излизат от нея!

Общи условия

Активация на акаунт