🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 47 589
  • 983
  •   1
Отговори
# 915
Радвам се, че Камелия няма да бъде фермер следващата седмица. 👎 Това и оставаше...
Аз също се надявам Веселка или Аксения да я бият скоро на арената и да ни освободят от толкова негативен човек. В началото не беше такова чудо и не я отразявах, беше ми чак безинтересна, но сега не се търпи със злостните си думи, за съжаление.
Няма да забравя Аксения каква ратайка на новите беше, как им се подиграваше със забавянето на храната и нехайството към кравата. Но такива думи и такава омраза не чух от нея за тези три месеца.

# 916
Ако им бяха дали да висят на греда, да коват, и Камелия отече в канала.

Като споменавате Мартина от предния сезон за силна, тя не участва ли само в един дуел? За мен един силен играч трябва поне в няколко дуела да се е доказал. Отделно, че й бяха дали играта с размятването на въжетата, дето даже и във визитката си показва, че го тренира.

# 917
Един извънреден и на финала директно. Има си слаби страни Чанева, но в класическите е звяр. Миналата година дулеите бяха Close През тая повечето са интересни и има интрига почти до последно !

Дали нямаше доза стратегия в избора на Камелия. И да падне, тя избира фермер. Ако Ваня падне - дирктно Калин става фермер. Бих си помислил нещо такова, ако не беше първичната реакция на Камелия спрямо Калин. При друг избор - винаги фермера ще е от старите, ако Камелия бие !  Дали Калинчо не помогна на Ваня за реденето, защото излъчиха смао това, как тя препочита да реди?

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 14:10 от fermata72021

# 918
  • София
И според мен игрите бяха в полза на Камелия, която няма елементарна техника на сечене и рязане, а разчита само на грубата си сила, ама аз не видях и чак толкова сила.
3 от 5-те игри бяха с мятане/хвърляне като ключов елемент.
СлучЕйност?
Как пък нямаше нито една игра за изометрия?

# 919
++
Веселка и Яни.

Яни ми е слабост и макар тези дни да не са най-добрите му от престоя във Фермата, няма как да ми е по-ниско в класацията. Харесва ми, че е скромен, хрисим, уравновесен, ненатрапващ се, чувствителен по един много симпатичен начин, обран и сдържан. Отделно е голям работяга и кадърен мъж, какъвто трябва да е всеки мъж, стига да може. Nerd
За Весито какво и да кажа ще е малко, отлично представяне дотук.

+
Валерия и Радо

Радо си е едно плевелче Радиче омайниче - незлоблив и добродушен.... та чак простодушен Innocent
Инфантилка е, но има добро сърце.
Вал много си я харесвам и се ядосвам, че се остави Акси да я обезличи, откакто е в нейната орбита прави грешка след грешка.

=
Влад, Лили, Калин, Чочо и Аксения

Харесвам Аксения много е интелигетна по принцип, но дваж повече социална интелигентност има. Шапка й свалям как овладя групата и от аутсайдер стана доминиращ лидер.
Не харесвам това, че налага волята си над близките си хора и ги командори. Това, че е къртица не ми е минус, напротив справя се отлично с поетите задачи. Bowtie
Една вметка.
Във всеки реалити формат винаги има къртици на продуцентите и не една, а няколко. Една основна и няколко ситуационни къртици. Няма как продуцентите на един тримесечен формат да разчитат само да вкарат едни n-брой участници и да очакват да се случват интересни неща от само себе си. Всички участници в начало пазят поведение и играят роля на мили и любезни, ако няма кой да разбуни кошера, да отвори кутията на Пандора ще е пълна скука и политкоректност почти докрая, когато забравят за камерите и маските падат.
Още, като почна сезона ми беше интересно кой ще е основната къртица. Мислех, че ще е някой от старите. Залагах на Гуспата, като другарче на ИА да им удря по едно приятелско рамо и да раздвижва сюжета. Идеята му да се даде въдица срещу банскишоу е била на продукцията. Провокациите към Альона да я навива да гласува за Нина, също мисля, че не е негова идея. Твърде умен е да си вкара такъв автогол. Самата Альона пък мисля, че провокираше разпри с Гечо също не по своя инициатива. Гечката лесно пали, той и затова е вкаран вътре да взривява тишината и мира, а Альона така й се отдава да пали клечката, че лесно е изпълнила задача. Тя си е скандалджийка по природа и дори не е чакала тон за песен да почне с крамолите.
Но основната къртица е Акси и се справя отлично до този момент. Подклажда огъня, бута нещата в "правилната" посока, синхрони нон стоп, манипулацийки редовно, провокации към участниците с въпроси, коментари и всякакви съждения и внушения. Още първата седмица, която е най-скучна, защото още се опознават и всички си трайкат вкара драма и интрига.
Нямам и грам съмнения защо и как е влязла вътре.
Евала добре се справя, не е лесна тази роля. Трябва да си високо интелигентен, много стабилен психически и манипулативен, за да се справиш. Ами справя се момичето без забележки.

-
Финци
Много ми е гъвкав в кръста и Лъзгав без х  Rolling Eyes
Бая му е блажна баничката Stuck Out Tongue Closed Eyes

--
Камелия и Иван

Ваньо напълно обсебен и под пълния контрол на Камито. За последната дълбоко в дебрите на Тъмната триада.

Фаворитите ми за победа без промяна. Сменят си местата, но са твърдо тримата от ден едно.
Весето, Яни и Вал в този ред
Който от тях  да победи ще се радвам.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 14:51 от sineva 1

# 920
Камелия я надуших  що за птица е още първата седмица.
Дори желание нямам да я анализирам. За тези три месеца не видях едно добро нещо от нея направено или казано. Много тъмна персона ми е.
Душата й - мрак и студ. Непрогледен мрак и космически студ. Настръхвам.Брррррр
Леле,колко вярно! Винаги съм се старала да намирам по нещо добро в хората.Ако не намеря,си затрайвам и не коментирам изобщо.Все пак това е характера на въпросния човек.Но за Камелия не се въздържах.Наистина няма нищо хубаво в нея.То злоба,то чудо! За никой не чух да каже нещо добро.Само със себеподобния Иван се сдуши.Хепи може да е мрънкало и досадна,но и дишаше във врата през целия двубой.С изключение на коловете.Така че ВВС то да не си вири носа толкова.И пак накрая Ванче се опита с добро да се разделят,то това съска и пуска отрова : В любовта и на война всичко било позволено.Поамериканчила се и тя.....

# 921
Хепи може да е мрънкало и досадна,но и дишаше във врата през целия двубой.С изключение на коловете.Така че ВВС то да не си вири носа толкова.

Нали затова я избра все пак, да извлече някакви дивиденти и слава от победата над силен противник, ако е искала да бие изразително, щеше да дръпне някоя от двете "Мажени".
В крайна сметка "филмът" е толкова добър, колкото е добър злодеят му, в този смисъл, предвид сегашното ниво на сезона, имало е доста по-добри "злодеи". Simple Smile

# 922
  • София
Валерия ми беше фаворит до седмицата, в която стана фермер. Не ми харесват тези постоянни ревове и другите са емоционални, но тя прекалява. Все още нямам против да спечели, но изпадна от първото място.

Най-заслужено ми се вижда Веселка да спечели, но има време до финала, обикновено последните две седмици много хора се променят. Яни е един от тях, с всеки ден се сгромолясва.

Нямам против и Калин да вземе парите.

Тези, които твърдо не искам да спечелят и бих била много разочарована, ако стане, са Иван, Камелия и Чавдар.

Влад, Нина и Лили не мисля, че имат шанс за финал въобще.

# 923
Абе, обсъди се на няколко пъти, че Радо се навърта около Лили и има някакви зараждащи се чувства. Не следя много, по скоро ми е като фон предаването, демек хвърлям по едно око. Но не съм видяла досега и един кадър с двамата. Някой може ли да ми прати линк към подобна сцена. Ако има нещо пуснато в предни постове, иначе не ми чак важно. Някак ми е неочаквано. Аз Лили не я намирам за интересна, даже ми е безлична. На моменти ми е хубава, друг път не толкова, но това също не е от значение, като участник нещо не ми хареса и не можа да ме грабне. Неискрена и егоистична ми е, но това си е моето мнение.

# 924
# 925
На мен Валерия никога не ми е била фаворит, в сезона тук ми е напълно безинтересна,  да не кажа безлична. В началото нямаше и никакви кадри с нея, ще кажете все работеше и мълчеше...но като взе, че се "обади" или влезе в центъра на събитията не го направи по най-добрия начин, да не казвам под давлението на главната дяволица този сезон. Дори се чудех с какво толкова е изпъкнала в предишното си участие, оказа се с любовни драми. По подобен начин ми е уастието на Яни, равно и безлично, там е, но все едно го няма. Чавдар и той мишкува, не го чух веднъж да изкаже недоволство си към някого в очите, все зад гърба и настройвайки останалите.
Че тя Лили е по-смела от всички взети заедно когато се изказва публично мнение.
За сега единствения участник правилно играещ е Веселка, не че е късно и тя да се издъни. Smiley

# 926
Накрая тия двамцата Лилинце облаченце и Радиче омайниче ще вземат да си пристанат. Innocent
Никак, ама никак не са безразлични един към друг. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 16:15 от sineva 1

# 927
Дуелите са по-интересни от миналата година, защото върнаха арената. Другата година да и сложат покрив.
Радо малко ми простее като за Лили. Ама любовта е сляпа. Тя е натоварваща и притеснителна, той пълно перде и ръб. Може пък противоположностите да се привлекаг.

# 928
  • Вестерос
Калин още не може да е фермер, имат още една седмица наказание.

# 929
...Радо малко ми простее като за Лили. Ама любовта е сляпа. Тя е натоварваща и притеснителна, той пълно перде и ръб. Може пък противоположностите да се привлекаг.
Лили е свалила много критериите за мъж. Така, че Радо може и да се класира. Кофтито е че на умствено ниво той е някъде точно преди пуберитета и жена му ще трябва да му е като майка. За месец може и да изкарат като двойка. Лилито се прехласва по "аполоновото тяло" и ще се опита да вземе от там каквото може. Радо просто трябва да успее да порасне, а за съжаление наистина се усеща липсата на баща в детсвото му. Сега е малко като жена, не се заслушва когато има критика срещу себе си, и реагира повече емоционално.

Общи условия

Активация на акаунт