🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 47 535
  • 983
  •   1
Отговори
# 960
Май когато стригаха овцете си споделяха.

# 961
  • Велико Търново
А, да, ~~Мария~~,може и тогава да е било. Но със сигурност не е някаква новина. Те по принцип ladyzone преразказват телевизионните предавания, де.

# 962
Интересно, как точно й е попречил разводът на Камелия да работи във ВВС. Звучи ми странно, а и като я знам как си ги насосва нещата в нейна полза, няма да се учудя, ако е поизлъгала. Аз лично се съмнявам да е приета на работа там. Може би е преминала някакви физически тестове и до там й виждам възможностите. Ще ми е интересно да излязат повече подробности за живота й в Америка, особено за семейния й живот. Не за друго, а за да си доизградя представата за нея. Честно казано, тя не ми прилича на жертва на домашно насилие, а на насилник. Освен това, понеже имам наблюдения, допускам че е възможно тя да е обвинила бившия й в насилие, за да вземе детето. Още някой имаше подобни подозрения по - напред в темата. Нейната приятелка от видеото на дуела каза, че няма нещо, което да не си е поставила за цел и да не го е постигнала. Чак толкова не виждам какво е постигнала, но ми е интересно как го е постигнала.
За включването на Ангел какво мислите ? Че той изобщо не я познава. Освен семейството и две приятелки може би не е имало кой още са включат във видеото, но появата на Ангел не беше много уместна, според мен.

# 963
Интересно, как точно й е попречил разводът на Камелия да работи във ВВС. Звучи ми странно, а и като я знам как си ги насосва нещата в нейна полза, няма да се учудя, ако е поизлъгала. Аз лично се съмнявам да е приета на работа там. Може би е преминала някакви физически тестове и до там й виждам възможностите. Ще ми е интересно да излязат повече подробности за живота й в Америка, особено за семейния й живот. Не за друго, а за да си доизградя представата за нея. Честно казано, тя не ми прилича на жертва на домашно насилие, а на насилник. Освен това, понеже имам наблюдения, допускам че е възможно тя да е обвинила бившия й в насилие, за да вземе детето. Още някой имаше подобни подозрения по - напред в темата. Нейната приятелка от видеото на дуела каза, че няма нещо, което да не си е поставила за цел и да не го е постигнала. Чак толкова не виждам какво е постигнала, но ми е интересно как го е постигнала.
За включването на Ангел какво мислите ? Че той изобщо не я познава. Освен семейството и две приятелки може би не е имало кой още са включат във видеото, но появата на Ангел не беше много уместна, според мен.
Може да е работила в ,, канцеларията,,на ВВС! Щото физическите и възможности са добри,но чак пък за ВВС....

# 964
  • Вестерос
Аз се смях като показаха Ангел. Нелепо ми е

# 965
Работила е тя във ВВС... Като ястреб, който плаши гаргите по пистите на летищата, като какво друго!?

# 966
Тя ако е имала някаква кариера там...едва ли би дошла в България да къпе кучета.Без да омаловажавам работата го казвам.

# 967
  • USA
"Къпането на кучета" е ниша,която още не се е развила добре в България и този,който инвестира в нея,ще е милионер за нула време от гледна точка на нещо иновативно и бизнес с малка конкуренция.
Ако наистина се е захванала с този бизнес,бих я определила като човек с нюх и желание да инвестира в бъдещето.

Съмнявам се,че жена,която като дете е живяло в семеен тормоз и е гледало как майка му го бият редовно,ще си измисля такива трагедии,за да се облажи при развод и тн.Военните много пътуват,не се спират и ми звучи съвсем логично детето да е при Камелия. За бащата ще е дори по-удобно така.

Air Force рейтинга на приемане е 11-12%. Дали е приета или не,не мога да твърдя категорично,но е възможно да послъгва.Евентуално да е минала някакви физически изпити и да ги е взела..Не знам.Догадки и хипотези са излишни.

На мен ми е забавно как развивате теории и сценарии,само и само да кажете нещо лошо за въпросната участничка. Как да ви вземе човек насериозно?! Коментиране на неща,които виждаме от екрана е едно,да й измисляме животи и да я подритваме,че да ни е добре на душиците, е грозно.

# 968
Ангел пък как все такива жени харесва - първо Надя, после Камелия. Да не се появява следващия сезон, че я хареса някоя, я тя ще се окаже най-злобната в сезона Joy

# 969
  • При семейството си
Някои, сбъднали американската мечта, съвсем за аборигени ни взимате. Във Велико Търново не знам, но в други градове отдавна се къпят и правят прически на кучета.
Мъжът и’ отишъл във ВВС, защото “нямал акъл за друга работа”, тя ще му натрива носа със същите “постижения”.

# 970
Каквато и ниша да е намерила Камелия не променя факта, че е кофти човек.Показа такова самочувствие, чистница, дрън дрън, добре че сама се хвали.То се видя какъв ратай е, иначе знаеше да нарежда на Ваня да мие чашите в дъжда.

# 971
Предпочитах Ванчето да беше останала. По-малко натоварваща ми беше, но още преди дуела подозирах, че ще загуби - в много по-неблагоприятна светлина ни я показа монтажът в сравнение с Камелия. Успех на Хепито в живота, може пък да си намери някой глух и да си живеят щастливо двамцата.

...
Съмнявам се,че жена,която като дете е живяло в семеен тормоз и е гледало как майка му го бият редовно,ще си измисля такива трагедии,за да се облажи при развод и тн.
...
А, то, какви фантазьорки има, ум да ти зайде. Скоро гледахме една такава да си разказва безумните измишльотини в съда. Добре, че човекът е успял да се отърве от нея.
Камито успя да убеди жените, че е звяр на арената, пък то не е баш така. Добра е, но не е чак толкова впечатляваща. Колко му е да си поизмисли и малко домашно насилие.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 23:05 от Дидичка

# 972
Обучението на военните е безплатно , ако работиш за тях след като завършиш. Доста години.  Ако имаш предвид Камелия, явно случая не е такъв , щом е в Търново. За мъжа й сигурно е.

# 973
  • USA
Обучението на военните е безплатно , ако работиш за тях след като завършиш. Доста години.  Ако имаш предвид Камелия, явно случая не е такъв , щом е в Търново. За мъжа й сигурно е.

Щом са се захванали с 4 годишно обучение, логично е да искат да работят за държавата. Страшни бенефити имат на много нива - през намаления за музеи,магазини, безплатни здравни застраховки, самолетни билите с 30% намаления където си искат,до кандидатстване в унивеситети(пример за децата им) или заеми за имоти с преферентни лихви.Пътуват по света на мисии и ги пращат из Европа като им се заплащат наемите. На House Hunters кеф ти Италия, кеф ти Испания, едни семейно даже до Дубай бяха стигнали по този канал. Не всички,но уреждат се хората..
Дори за профилираните гимназии децата им са приоритет пред нашите на "обикновените хора" при класиране. Мисля,че това е и причината дъщеря ми да не я приемат Архитектура(гадая).

И много търсена работа е. Air Force мисля,че са най-престижни,затова и ми е чудно как нашата Камелия са я приели,ама знае ли човек..може да има контакти и да е видяла от мъжа й кое,как става..

# 974
  • earth
Някои, сбъднали американската мечта, съвсем за аборигени ни взимате. Във Велико Търново не знам, но в други градове отдавна се къпят и правят прически на кучета.
Жалко!  Таях надежда, че родните аборигени още не са изферкали като американските.

Общи условия

Активация на акаунт