💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 417
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Другата България
Ей на, сгреших.
Именно защото явно Евгения е искала да поостане, и както си мислех, да отпадне от жена. А да отстрани един от най-силните мъже. Е, да се готви Гого. Няма да е от Генчо, ама мерникът му е на гърба.
Изобщо не се ядосвам, смешно ми е. И ми е мъчно.

# 1 036
  • Сред мелниците
Вещица.

# 1 037
Най-леката и кратка капитанска битка, специално измислена за Жени.

"С твоя ум - на Гого и Филип им е спукана работата" - по Димо Laughing

# 1 038
Имаше много къде да ги играе тези грошове - с Жоро трябваше да си купят гласове и да запазят Фейгин. След напускането й двамата бяха обречени да си ходят на елиминации те
И аз го написах същото, мхм.

# 1 039
Отвратителна история.. напълниха я Джаферка с грошове. Ужасна е. С нейния ум им била спукана на Гого и Фифо работата Joy

Какво е горда, че е стигнала дотук, то я бутаха, бутаха...

# 1 040
  • Sofia
Не съм изненадана, дори и не съм ядосана.  Напълно очаквано и предвидимо точно за тази продукция. Генчо - касичката. Бъхта цял сезон за да предаде натрупаното и спечелено с кръв и пот на най-недостойната, най-подбутваната, и най-противната от всички сезони!

# 1 041
Сигурно има нещо в играта на Джафа, щом толерантни хора като мен в момента  изпитват яд и ненавист. Тя може и да е добър човек в живота, но играта я изигра като куцо куче. В преносен и конкретен смисъл. И кой по дяволите решава, че това е жена- чудо? Просто повръщам. Без нито една битка досега и в десятката, ама и с грошове. Еми, не ми е честно! Искам да гледам силни физически играчи. То в такъв случай и аз мога да се тропна там да участвам. Офф, загуби ми се желанието да гледам.

# 1 042
Миналата седмица отпратиха победителя Алекса пръв, после ревове и драми каква чест била Мирелка Кухавелка да участва в игрите. Сега изпидуркаха Генчо по бързата процедура.

# 1 043
Драйфа ми се,честно! 🤮
Повече никога няма да гледам тази пародия! До тук беше.

# 1 044
"Тази усмивка ме плаши"

Хиена!

# 1 045
Представям си колко хейт ще изям Grinning , но Жени беше по-добра. Бях за Генчо, харесвах го като играч, ама накрая пак леля Гена се изказа.  Само не разбрах, какви точно сметки има да урежда с Алекса, при условие че Мани му го натресе, ама все тая. Да не си ги бяха пазили грошчетата. Жалко за Гого и Фифо.
А дали пък Фифо няма да изиграе имунитета и Гого да си купи и той. Реално и двамата могат.

# 1 046
  • София
Омерзена съм. И за кой ли път си викам, че съм абсолютна мазохистка!!!

# 1 047
  • София
На Гого му прилоша Joy

# 1 048
Точно като вещица се смее.

Е, стана каквото се очакваше.

# 1 049
Каква изненада.
Джаферович се уреди с грошове само с една индивидуална битка и ще влезе добре подплатена в обединеното племе. Колко удобно.

Общи условия

Активация на акаунт