💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 178
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 2 220
  • София
Алекса: Защо Джаферович е усойница?
Филип: Е, защо, сещаш се защо...

Защото си позволява да номинира хора, които зрителите очакват просто да кацнат на финала. 😊
Не. Защото додрапа до финала, лежейки и плетейки интриги. Докато другите се биеха. Предвид плачевното й представяне трябваше отдавна да гледа игрите от дивана в къщи.

# 2 221
  • Другата България
Леле леле, Евгения дали умишлено се забави на коша?
Колко неуспешни опита имаше, Мира пак я отнесе, че дори и Зорница....офффф.

# 2 222
  • SF
Мира е малко тромава и бавна.
Но пък точна.

Днес съм за Жълтите.
Заради интригата.
А и защото моят човек е с имунитет и не ми пука!

# 2 223
Абе,да си го напиша направо-без слип се плува най-лесно!
Недей така, че ако мъжете тръгнат чисто голи да плуват ще изпоприпадаме всички жени 🤣. Ще е някакво чудо 🤣. Никой няма да остане във форума 🤣
Що само мъжете, то и за жените важи🤣🤣🤣те тогава верно ще е "Нудистки игри на волята" и май повече ще се обсъжда на кой повече му влияе водата, не кой колко добър плувец е🤣🤣🤣

# 2 224
Мани е брутална на тази игра.

# 2 225
  • София
охх, аз ако съм на мястото на играч от червените там, единственото което ще ми идва да отвърна е:
МЛЪКНЕТЕ МЛЪКНЕТЕ МЛЪКНЕТЕ

# 2 226
  • Другата България
И Мани по-добра от Евгения.

# 2 227
  • София
Мани също се справи безупречно със стрелбата, ръстът ѝ изобщо не ѝ попречи. Всъщност нито една жена не се затрудни със стрелбата днес, като се сетя за Йоанна от втори сезон и Ана Мария от първи...

# 2 228
  • SF
Абе петият по сила в червеното племе как ще ги извади от елиминации!!!

# 2 229
  • софия
Колко удобна игра за Алексио - сам да си избере срещу кого да играе утре.

# 2 230
Браво на Гого при втория му пост. Успя да съкрати аванса на Червените благодарение на много точен мерник.

# 2 231
  • SF
Браво на Гого при втория му пост. Успя да съкрати аванса на Червените благодарение на много точен мерник.

Аз пък се удивих от Георги.

# 2 232
Гого извади торбичките отвън.

# 2 233
Представете си колко е готино за Фифо и Гого да срещнат такъв като себе си. Мислиш си, че ще ти е скучно, другите са все НЕ по-добри от теб, и изведнъж… човек, който да е на твоето ниво и взаимно да се стимулирате. Те са хора, които надграждат, сигурна съм, че е удоволствие и за двамата да имат такъв съотборник/съперник, а вярвам и приятел след приключването на играта.

# 2 234
Сега е момента да се забави на стрелбата Жени, да видим.

Общи условия

Активация на акаунт