💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 131 904
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Може ли играча да откаже да е секундант , ако го изберат ?

Да, разбира се.
Гого как отказа на Мани?
Той и намекна , че няма да играе на мах за нея и не иска да е секундат, за това и тя не го избра. Ако обаче посочи даден човек, може ли той да откаже и продукцията да се съгласи с това. В този случай , ако всички отказват, без секундант ли отиваш ?

Означава, че си социално дъно и никой не иска да си мръдне пръста за теб. Не сме имали такъв казус.
Според мен просто няма да има такава битка и ще отидеш без предимство и противникът ти ще получи такова.
И за мен точно за това не може и не трябва да има науснал след съюзническа битка, защото там отиваш по желание да помогнеш на изгонения от племето. Това няма как по всички морални правила да е елиминация.

# 2 056
  • София
Аз мисля, че в понеделник ще има битка и някой ще отпадне на крачка от сливането. Не ми се вярва да отпада секундант, но...ще видим.

EdelV, благодаря за резюмето, уникално! Аз също бих се радвала да прочета всички такива резюмета подред на епизодите. Simple Smile

# 2 057
Сега ми хрумна,нали всеки епизод го оценяваме,накрая ще ми е интересно да разбера кой е бил с най-висока оценка.Благодаря!

# 2 058
Аз мисля, че в понеделник ще има битка и някой ще отпадне на крачка от сливането. Не ми се вярва да отпада секундант, но...ще видим.

EdelV, благодаря за резюмето, уникално! Аз също бих се радвала да прочета всички такива резюмета подред на епизодите. Simple Smile
И аз така смятам. Преди първата битка в обединеното племе ще са девет човека, но в Резиденцията след нея ще се приберат само осем.

# 2 059
Снощи освен Алекса и Гого ,Георги също  беше се пуснал по слип.

ММ твърди, че "слипът" е по-удобен за плуване, вероятно това е причината.

# 2 060
Абе,да си го напиша направо-без слип се плува най-лесно!

# 2 061
Сега ми хрумна,нали всеки епизод го оценяваме,накрая ще ми е интересно да разбера кой е бил с най-висока оценка.Благодаря!

Информацията е налична в първия пост на темата.
Ето я :
Скрит текст:
Рейтинг на епизодите - Анкета въпросник до феновете (изготвено от Soney)

Епизоди 1-52

Най-високо оценените епизоди със средна оценка от 73% са епизоди 26 и 41

Най-ниско оценен епизод с 25% е епизод 50 (преиграната номинационна битка)

Най-високо оценените епизоди:

26 епизод - 73%
41 - 73
16 - 72
42 - 72
39 - 71
46 - 71
23 - 70
9 - 68
6 - 66

Антирекорд:
Минималната оценка (55%) дадена от някого за епизода в понеделник е най-високата сред всички минимални оценки досега.

# 2 062
Според мен има шанс секундантите да не са секунданти, а да са наравно с номинираните. И в крайна сметка, накрая на играта да отпаднат двама, та ако се окаже, че тази вечер се номинира още един червен, нищо чудно да играе целият тим един срещу друг с изключение на Георги.

# 2 063
Кой ден другата седмица ще е финала,да се подготвя ?

# 2 064
  • София
И аз да кажа за резюметата на EdelV, много се забавлявам с тях, дори ги преразказвам на домочадието и всички се смеем. Поздравления за чувството за хумор  EdelV!
Смея се и със снимчиците и коментарите на Алия Laughing, поздравявам и нея!
Определено имаме нужда и от малко разпускане и "заобикаляне" на сериозните теми,  а когато това е направено елегантно и с финес, заслужава адмирации!

# 2 065

Едно време не му ли се викаше "плувки"?
https://www.sportnistoki.eu/?product=%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%BA%D0 … s-swimming-trunks

# 2 066

Е, да, но сега "слип" е дума на деня. JoyJoyJoy

# 2 067
Кой ден другата седмица ще е финала,да се подготвя ?
    Ако не бъркам, на 3-ти декември трябва да е финала.

# 2 068

Е, да, но сега "слип" е дума на деня. JoyJoyJoy
Е, Алекса Плувката не върви някак си... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 069
Абе,да си го напиша направо-без слип се плува най-лесно!
Недей така, че ако мъжете тръгнат чисто голи да плуват ще изпоприпадаме всички жени 🤣. Ще е някакво чудо 🤣. Никой няма да остане във форума 🤣

Общи условия

Активация на акаунт