💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 131 984
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 070
Ах,EdeLV,страхотни анализи,момиче,спуквам се от смях. Цените по морето са различни за българи и чужденци,вика 😂😂😂

# 2 071
  • София
Кой ден другата седмица ще е финала,да се подготвя ?
Според Уикипедия - 25.11.2022
Според началото на темата - на едно място пише 02.12.2022, пък по-надолу 29.11.2022 ...
Но по пътя на логиката, трябва да е другия петък Simple Smile

# 2 072
Аз нищо не съм коментирала, че само ми се трият коментарите, преди да ги постна. Ама да си кажа де. 😁

Гого и Фифо са наясно вече с Играта и че не става дума за "Сила и Чест", а за съвсем друго нещо. Смеят се, хилят се и на Джафа и на Ралица П. , защото звучат абсурдно. Споглеждат се, пускат си лафовете, отговарят както трябва на въпросните 2. Изобщо всичко им е ясно. Знаят, че не Играят играта, а трябва да играят по свирката на Продуцента. И двамата не го правят, а само се хилят 🤣🤣🤣. Заради това и финала вероятно няма да спечелят. 🤣Много се подкрепят и си личи, че са на едно мнение. Жалко, че не бяха в едно племе - красота е да ги гледаш.

Слипчето на Гого ме кефи. Иска да си изравни тена.
Иначе Жорката постъпи умно, обаче все си мисля, че продукцията ще го изиграе поради ред причини.

Ангелите на Алекса са... Сапунена сериал. Жорката и той се хилеше като тиква. И на него вече му е светнала лампичката. На Генчо също - справка интервюто му в Чакалкаста.

# 2 073
Кой ден другата седмица ще е финала,да се подготвя ?
Според Уикипедия - 25.11.2022
Според началото на темата - на едно място пише 02.12.2022, пък по-надолу 29.11.2022 ...
Но по пътя на логиката, трябва да е другия петък Simple Smile
Ако там сега е 5 август (РД на Генчо) и завършват на 13 август, то това са 8 реални дена. Тамън са 6 телевизионни дни.

# 2 074
С бронзовата медалистка от Олимпиадата в Токио - Евелина Николова 😊

# 2 075
Аз не мога да разбера как може да има някой, който все още да подражава на играта на Мира. Цял сезон е като ключодържател първо към Елица и след това по наследствена линия и към Алекса. На 36 години жена с две деца, а толкова безлична, думата дори не и се чува. За това говори и факта колко малко синхрони има особено след напускането на Елица. Закачила се е за Алекса и си крета и така цял сезон. Що за игра е това ? Какво показва с играта си ? Каква и е целта в играта ? Що за пример дава за децата си, ако един ден гледат ? Не намирам много логика в играта и. Абсолютно без никаква позиция, стои си там и каквото кажат Алесио и онзи урунгел ( с извинение) Виктория. Изгради си типаж на играч, който 2 седмици след финала ще го забравиш и след време даже може и да не се досетиш, че тя е участвала дори. Много жалко, а според мен имаше повече потенциал. Вместо да си изиграе своята игра с характер и позиция, реши да играе за каузата Алесио и Елица завинаги докато смъртта не ги раздели....

# 2 076
Аз не мога да разбера как може да има някой, който все още да подражава на играта на Мира. Цял сезон е като ключодържател първо към Елица и след това по наследствена линия и към Алекса. На 36 години жена с две деца, а толкова безлична, думата дори не и се чува. За това говори и факта колко малко синхрони има особено след напускането на Елица. Закачила се е за Алекса и си крета и така цял сезон. Що за игра е това ? Какво показва с играта си ? Каква и е целта в играта ? Що за пример дава за децата си, ако един ден гледат ? Не намирам много логика в играта и. Абсолютно без никаква позиция, стои си там и каквото кажат Алесио и онзи урунгел ( с извинение) Виктория. Изгради си типаж на играч, който 2 седмици след финала ще го забравиш и след време даже може и да не се досетиш, че тя е участвала дори. Много жалко, а според мен имаше повече потенциал. Вместо да си изиграе своята игра с характер и позиция, реши да играе за каузата Алесио и Елица завинаги докато смъртта не ги раздели....
Да сте чували, че хейта без доводи си е направо клевета. Да не говорим за обидите, те говорят не само за липса на доводи, но и за безсилие. За справка статистиката на първа страница. Нека просто да запазим добрия тон. Моля. Все си мисля, че можем повече Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 16:12 от dundinka

# 2 077
  • София
Чак сега изгледах епизода от снощи.
Играта беше интересна, като цяло се движеха с малка разлика, но очевидно жълтите по-добре се представиха.
Имам какво да коментирам обаче извън битката:

1.Продуцентите, след като очевидно няма да позволявате да се играе стратегически и ще дъните всеки за всичко (или почти всеки) използвайки водещата за тази цел, ами върнете тогава гласуването от сезон 1. Веднага след играта, директно на плажа, за да нямат време да се наговарят, обмислят и т.н.
2. За пореден път Алекса ми стана супер смешен. Значи при сините крещеше, не позволяваше да се върши друго, когато вечният капитан ще говори, всеки беше длъжен да се строява и да слуша. Тук обаче Георги затапи и него и Виктория, че говорят напълно нелогично за Гената и Алекса с един нормален тон "добре, добре" сменят темата. Не му изнася май пред камерите да го затапват.
3. Георги постъпи умно, че купи имунитет, Алекса също, че не купи (тук очевидно е ясно и как съм гласувала на 2 от въпросите в анкетата 😊)
4. Зорница на съвета - според мен те с Георги си продължават да имат уговорка и той е наясно, че тя до последно ще подкрепя сегашната си коалиция. Според мен няма да имат проблем в отношенията си навън, заради това.
5. Пак Зорница - как точно го измисли, че отначалото играе с Мира и нямало да гласува срещу нея, като това не е вярно. Не играе отначалото с Мира и съм почти сигурна, че вече е гласувала срещу нея. За последното може и да бъркам и да не е гласувала така, но определено е играла срещу нея. Според мен просто "преписа" от Алекса и Виктория какво да каже.

За анкетата, за съжаление мисля, че червените ще спечелят. За жълтите съм на 100%. Застрашени Мира и Гого. Не е честно дадено нещо да струва различно за различните играчи. За самопредлагането на Алекса - не ми се коментира изобщо. Допълвам, че забравих: харесвам Генчо и никого не е предал. Той е близък само с Георги в онзи момент и се опита да му помогне до колкото може.

За петък очаквам един отпаднал и в понеделник още един, този, който ще остане последен в съответната игра.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 16:13 от gg__

# 2 078
  • София
В края на краищата това е игра и са влезли за победа. Малоумно е да играят за друг и то, толкова заслепено.
Най-малко уважавам такива играчи като нея, които не гонят целта, а помагат на едни за сметка на други. Като не мога да съм аз, няма да е и онзи неприятник. А ти за какво си там? Всеки един играч вътре трябва да влиза с мисълта за 100-те бона и нищо друго. То е ясно, че накрая ще е само един, ама когато всички вътре влязат с идеята и хъса на истинските победители, тогава вече ще гледаме истинско стойностно състезание и ще е истинска касапница.
Именно. Просто е.
Не съм съгласна и с определенията, че Ралица е глупава, дори съм приятно изненадана, че вместо да се фокусира върху негативизма си срещу Жени, намери по-изгодната за нея самата позиция и играе с по-силната и водеща коалиция. Имаме множество примери в тази игра за 4 сезона как решения взимани на емоциална база са неправилни.
Не знам Ралица дали е глупава, но хората, които продължават да ѝ задават въпроса "защо не игра с Филип и Гого" в Instagram динамиките, след като те продължават да я номинират, със сигурност не са по-интелигентни от нея. Ако някой чете и мисли да ѝ зададе отново този въпрос, моля ви, недейте, неколкократно отговори, че не са искали да играят заедно.

# 2 079
Гого е споделил едно стори в ИГ, Като е писал, че този човек е един от най-силните хора в Калистениката. Влезнах му в профила.... Ииии б*хти животното. Да се записва на кастинг в Игрите веднага и да взема със себе си Сами Хосни. Да са в едно племе. Ставам им фен веднага!

# 2 080
Мирослава е единствения участник от каста, който реално няма нужда от парите от наградата. Това и дава възможност да играе както си иска, за нея според мен ИВ са повече забавление и тест на подготовката и. За нея съм сигурен, че победата далеч не е на първо място. А и играта и до момента го доказва.

# 2 081
Аз не намирам нищо достойно в постъпката на Слипа.
Щеше да бъде, ако беше такава заявката му от самото начало. Намирам ходовете му за стратегия, в което няма нищо лошо. Ако искаше да пази жени, нямаше да избере Елина и нямаше да номинира Фейгин.
Отчитам за негова грешка, че не заяви това в началото. Всеки играе за печалба. И той също. Похвално. Но, заявката, че ще пазиш жени, защото си мъж и достоен не кореспондира със Слипа.
Ако Мани остане за финал, първите, които ще стрелят по нея са Слипа и Виктория.
И, ако тази вечер са на съвет, ще видим как ще номинира.

# 2 082
  • София
Мирослава е единствения участник от каста, който няма нужда от парите. Това и дава възможност да играе/не играе както си иска, за нея според мен ИВ са повече забавление и тест на подготовката и. За нея съм сигурен, че победата далеч не е на първо място.
Именно това прави играта ѝ толкова безинтересна за мен. Нищо не очаквам от нея и въпреки това съм разочарована. Smile

# 2 083

Добре де , по пътя на логиката на цялостното Обществено мнение. Може ли жена , каквато и да е тя да победи Фифо, Гого или Алекса , в многокомпонентна, дълга силова и въобще игра, която след това зрителите да нарекат честна и достойна (ще намразя тази дума) След като жените във формата, виждат тази света троица , знаят, че са недостойни и трябва да си тръгнат на момента . Защо все пак стоят там, и гладуват, и си чупят ръце ,пети и прочие. Аз лично на такива условия не бих се подложила. Продукцията, не ги пуска с договор , и все нещо трябва да правят. Виждам два варианта- да подпират някой от мъжете и да го избутат до финал , като подложат гръбчета или да се опитат да направят самостоятелна стратегия. Там има два женички, хрумнало им да правят стратегия и се къпят във всенародна любов . Публиката е възхитена на крака , ако можеше с пръчки да ги набият за назидание, нямаше да има един против. Фифо и Гого се предвижиха без да са пряко лансирани от жени, но за това и са признати за национални героя. Новите Левски ии Ботев. Така, че всички там останали жени , го играят подпиралки. И Зори си призна , че не се чувства финалист , так, че какво  и е на стратегията на Мира- вижда нещата реално. Тя няма шанс за победа, каквото е и мнението на всички тук...проблем ли е че го казва на глас, и нарича нещата с истинските им имена .Дано не звуча сексистки Joy

# 2 084
В анкетата от мен.
1. и 2. Два гласа за Червените на първите два въпроса.
3. Гого и Мирослава.
4. Харесвам Генчо, много цветен образ през този сезон.
5. Не.
6. Огромна простотия и двойни стандарти от Продукцията. Поправимо е само при наличието на адекватна и силна конкуренция на пазара на реалититата със спортна насоченост в България.
7. Да. Георги правилно си kупи имунитет.
8. Да. Калеко Алеко правилно не си купи имунитет, защото не е бил мишена дори и за секунда в това племе.
9. Да, постъпката му е достойна, независимо от всичко. В една елиминация всичко може да се случи, даже и контузия.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 17:01 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт