💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 160
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 2 325
Квото и да става Фифо е истинският победител този сезон.

# 2 326
Simple Smile Винаги може да се види конспирация в действията...може спокойно да се каже, че Алексата е решил пак да има срещу себе си жена опонент, така както беше на Острова Wink

Виктория продължава да ми е неприятна (определението е по-силно, ама се правя на възпитана).

# 2 327
  • София
Зори с послание към Георги за кого да гласува Grinning

Малко нагличко, но Гошката щом му е оферта да я търпи.

# 2 328
Зори изненадващо порявява някаква проницателност, много се надявах да играят срещу Вики и да си изгърми томахавката, ама нейсе.

# 2 329
Фифо добре им го каза-цял сезон номиниран,сега ги спасява,а и на доста други игри.
Айде Зори да си ходи вече! Пак Мира да се изправи срещу Алекса. Що?! Мира е 1000 пъти по-добра. Няма място на финал ЗоритУ! Вън.

# 2 330
  • София
Зорница в момента показва защо заслужава да се спаси, а Мирослава да е номинирана.

# 2 331
Ако не бяха изгонили Генчо, червените щяха да спечелят и вчерашната битка, и днешната. Пада им се, Генчо да се махал, никой не си даде сметка, ако той си тръгне, къде отиват неговите грошове, а ре отидоха в още по-опасен човек. Но не, важното беше Генчо да се маха.

# 2 332
  • Другата България
И така, сценарият следва план Б.
Утре Калеко Алеко отстрелва Мира, както от снощи ни го набутват в полезрението, ииииииииии, да!
Реваншът на Алеко срещу Филип ще е както пиша от влизането на Алекса във формата - на финала.
Разбира се, в полза на Великана.

# 2 333
Алексааа, НААААТФИЗ! 😂

# 2 334
Фифо блестящ!!! Направо удоволствие за зрителя да го гледа Simple Smile а на Женя едно благодаря не може да й се откъсне от сърцето, определено показа що за човек е в това предаване. А имах друго мнение за нея в началото... Не съм й симпатизирала, но я мислих за по-стойностен човек

# 2 335
Тая книга...нямам думи.

# 2 336
  • Варна
Густо, това ми беше кеф като за финал. Играча срещу Фифо! Айде жълта радост! Напред! Само за Мани съм със смесени чувства Simple Smile

# 2 337
Браво бе, Фифо бе! Удържа! 💗
Гого - феноменален на терена! Красота да го гледаш на терен! 💗
Мани и тя се справи супер.
Тюлени и подводници... Срещата се.

# 2 338
Оф аман от Викитуууу все тя определя кой достоен и кой не. Не миряса тази жена. А Зори сложи Георги на 5 място като достоен за финал, а сега търси глас от него. И също аз Мира няма да я предам ама до сега, сега ще се спасява... Както каза Генчо тя се върти.

# 2 339
Хехехехе, Гарганела врачката! Алекса пусна....... да не луд да ходи с Гого!

Общи условия

Активация на акаунт