💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 137
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 310
В племето на амазонките Фифо ги добута до финал.

# 2 311
  • Другата България
Знаех си, йес!!! Не ме подведе промото, за пореден път! Великан Фифо, браво! Никакъв шанс да се предаде, както казах, за него беше въпрос на чест, да отнесе Алекса за втори път!
По Вики . , момче!

# 2 312
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хайде честито, сега Чарли и един от херувимчетата му отиват на битка.

# 2 313
Филип е най- забележително издръжливият човек на Игри на волята. В другите компоненти също има добри, но за издръжливост, е абсолютен, едноличен шампион. По мое мнение това е най- сериозният компонент, защото там е ,, волята”.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 22:07 от Анонимен

# 2 314
  • София
леле сега ше гледаме Хаджи Димитър, а вместо самодивите ще имаме Ейнджъли Trollface

Филип страхотен!!!!!!!!

# 2 315
Голямо страдание изигра Алекса преди да пусне коша. Сръбският драматичен театър е загубил много от това, че Алекса не е на сцената му. Triumph

# 2 316
Не мисля, че Алекса пусна нарочно, просто не издържа.
Ама ангелите нещо не го обичат толкова вече

# 2 317
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Пффф, побеснявам как все им се подреждат нещата на Алекса и Джаферович! Ако не си ги подредят те, късметът работи за тях, ако нямат късмет - тогава продукцията се грижи...

# 2 318
Много ясно, че Ерски ще иска да играе срещу  един от ангелите си .Нищо, че са от али експрес тея ангели

# 2 319
Хайде сапунката започва... Рев, сълзи, сополи! Алекса си избра противник, който може да бие. То си беше ясно още снощи. А Зори и Виктория сами си дават квалификации, че били достойни...
Ама Фифо им го рече накрая...

# 2 320
  • София
Много ми е интересноооо! Два епизода вече. И сега как да не гледа утре човек с кеф с тези двойни елиминации!
П.п. А и Жоро е спасен и ми е спокойно Grin

# 2 321
Нещо хич не е ядосан Алеко, лоша актьорска игра

# 2 322
Жени като се сгъна така, пресата нещо даде фира .😂

# 2 323
  • София
Нещо Виктория мълчи, що не кряка срещу Алекса

# 2 324
  • София
Поздравления на най-силното племе този сезон! Yellow Heart

Без коментар за думите на Виктория за Мани. Все пак ще отбележа, че помни като слонче. Blush

Общи условия

Активация на акаунт