💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 052
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 595
Ей това ми интересно и на мен. Как се получава така, че ако не обичаш да ти викат си мишка, а ако недай си Боже разговаряш с нормален тон с хората, си гаден интригант, готов да забие нож в гърба на някого.
Толкова ли е трудно да се приеме, че хората са различни и това не ги прави непременно лоши.
Аз съм от мишките съответно не харесвам поведението на Вики, но не бих си позволила да я определя като лош човек и да я обиждам. Най-малкото, защото гледам монтирани кадри, а не познавам лично човека. Но да, аз освен това се опитвам да не крещя на хората, когато емоциите ми дойдат в повече, така че съм доста недостойна. Горките ми приятели, не могат да ми обърнат на спокойствие гръб, само чакам и почвам да забивам ножовете.
Пълен абсурд е това. Айде вече да приемем, че хората са различни. Никой не е длъжен да търпи покрай себе си поведение, което не харесва и не е адекватно да бъде категоризиран за това си мнение. Ако ви допада поведението на Вики, ми ок, светът е шарен, обградете се с такива хора, кой ви спира и защо е необходимо да се хвърля кал по различните?
Скрит текст:
Ама тук много обобщителни коментари чета. Ако не обичаш да ти викат, мишка си. Ако не си викла, не си честен и откровен човек, а си подмолен лицемер. Ако не намираш за много нормално да се попипват Алеко и Викла, нямал си приятели мъжe.
И не мога да разбера защо феновете на Виктория не одобряват, че си казваме дирекно какво мислим за нея. Нали оценяваха искрените хора

Право в целта!

# 2 596
Вики е интересен образ. Но последното, което може да се каже за нея е, че е влюбена в Алекса. При спортистите, както и при балетистите личното пространство и културата на тялото стоят по друг начин. От деца са заедно по съблекални, душове и лагери. за тях прегръдката е отборен дух. Съприкосновението е придаване на сила. Отчасти заради това смятам, че в балета има немалко хора с друга ориентация. Физическата свобода им дава възможност да проявят истинската си същност без това да ощетява някого. Но участниците този сезон са много пъстри и интересни. Докторат може да се напише върху "в спорта всичко е позволено" и "за победа на всяка цена." У Зори си пролича и завистта към Мира и нейната осигуреност. Любопитно ми е студентката в НСА колко книги е прочела през живота си. Но не съм съгласна Мира да и говори на "кратунката". Някой е видял данните у Зори, у Георги и са последвали дни, месеци и години в басейна. за отстъпление на минутите, после на секундите. Там някъде се е родило това "на всяка цена". Много въпроси буди представянето на тези млади хора, вън от  скандалите- много интересни наблюдения на генезиса на шампиона. Макар и в толкова мъглив ден- бъдете щастливи!

# 2 597
Изглежда много от жените с такива мнения  не са имали близки приятели мъже.🤔

Най-добрите ми приятели са мъже. Никога не бих се държала така с тях, особено пред техните половинки, нито пред моята. А Виктория уж беше приятелка и с Цецо, но веднъж не го налази по тоя начин, на неговите гушкания се дърпаше и свиваше.

И не мога да разбера защо феновете на Виктория не одобряват, че си казваме дирекно какво мислим за нея. Нали оценяваха искрените хора Joy
Защо Вашите отношения и морални принципи ,как да се отнасяте с Вашите приятели от мъжки пол ,трябва да са еквивалент или пример за приятелство ? Това ,че Вие не никога не бихте са държали така ,трябва ли и ние да смятаме ,че е правилно ? И от къде точно знаете какви са отношенията на Вики с Цецо ? Били сте им свидел или сте присъствали постоянно на срещите между тях ? И последно ,според мен отношенията между Цецо и Вики са пристъпили формата на приятелство между мъж и жена .Между тях има нещо много по различно ,което трудно може да се определи само като приятелство. В истинското приятелство полът не съществува , а само чисто човешките отношения. Аз не съм фен на Вики. Това ,че харесваш някого повече от друг, не те прави негов фен. Не я защитавам, а пиша какво харесвам в нея и защо. И точно защото съм искрена си пиша нещата ,както си ги мисля , а не както биха били харесани от някой друг. И не харесвам как някой клевети друг на база лични впечатления , а не на факти. Аз не съм чула Вики да говори за Алекса ,както говореше за Цецо. И не намирам нищо сексуално или романтично във взаимоотношенията и с Алекса.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 10:25 от Joy 05

# 2 598
  • София
Следващата седмица Мани (колкото остане) ще ѝ е боксовата круша.
Зависи какви игри пусне Продукцията. Една дето връзват въженце и държиш ръката високо е перфектна за Мани Grinning Финалната седмица са предимно баланс, пъзели и изометрия.

# 2 599
  • софия
Попипванията от страна на Алекса, докато говори с момичетата ги приемам за съсвсем нормални – ще ги хване за ръка, ще пипне коса, ще гушне... Обаче Виктория все е подпярна на рамото му , търси поводи да го награби или направо се залепва за него. И аз мисля, че са само приятели, но не съм убедена, че той е ок с тази физическа близост, а да не говорим за Елица. Вики би трябвало да се съобрази, че той е обвързан най-малкото за това, че ще гледат много хора.
По всичко личи, че така да се каже изолацията не  ѝ се отрзява добре. То едно кривене като говори, едни драми. Наистина ми става жал като за болен човек. Следващата седмица Мани (колкото остане) ще ѝ е боксовата круша.

Не знам, истината е някъде там. Пак от моя гледна точка: ако имам някакви въжделения бих направила точно обратното. Нямаше така открито и по приятелски да общувам. Забравяме и нещо друго. А и няма как да изпитаме това, което те изпитват в момента. Те са капсуловани от месеци в един свят, който е толкова силно наситен от към емоции, че всичко се увеличава десеторно.  Не знам как аз бих реагирала там. Нямаш разсейващи фактори, едни и същи хора са до теб, едни и същи проблеми са ти на главата. Всичко е много концентрирано. За това и не се учудвам на сълзите и емоциите, които ги обземат. Психическото и физическото състояние им е обострено до краен предел.  Особено в последните дни.
 Сега прочетох и за това защо Вики не реагирала така на Цецо. Че там нещата стояха на съвсем друга плоскост.  Той е видимо влюбен. Ако не искам да го поощрявам да хлътва повече не бих търсила близост, защото ще се разчете по различен начин. Точно за това и тя хитро се измъкна да не са в една стая с него.

# 2 600
Изгледах го преди малко и първият ми коментар ще бъде само от три думи:

Каква куха лейка!!!

# 2 601
  • софия
Следващата седмица Мани (колкото остане) ще ѝ е боксовата круша.
Зависи какви игри пусне Продукцията. Една дето връзват въженце и държиш ръката високо е перфектна за Мани Grinning Финалната седмица са предимно баланс, пъзели и изометрия.
Еее, стига де. Как баланс и изометрия.  Аз наивно си чакам едни епични битки със сила, издържливост, въобще да лъснат в целия си блясък тези момчета, които едвам додрапаха до финалната права заради интриги и подливане на вода. Искам Фифо, Гого, Жорката и Алекса да покажат най-доброто от себе си. Тръш и мръъъъън.
 Soney, с глас прицвилих.

# 2 602
СлаБе ,

в последната фаза има по две игри на епизод . Еднокомпонентна за определяне на първия номиниран и печелене на индивидуален имунитент, след което има съвет и многокомпонентна елиминационна. Поне така беше миналата година.

Доста пъти съм казвала, че Виктория е единственият участник, когото искрено и лично не харесвам. Проблемът не е нито викането по време на игрите, може да е дразнещо, но си е нейна черта, не е и доста добрата коалиция, която успя завърже и да я избута до финала без проблеми, чудесен ход. Имаше и няколко много добри и адекватни решения през играта - примирието, за да разкарат Вели, "безкръвното" превземане на капитанството, опита да подхлъзнат момичетата за Илиян, доста стратегии в игрите. Вики не е никак лош играч. Но поведението й, отвъд спортната злоб,а е просто абсурдно на моменти. Не говорим само за гняв или емоционалност, у нея се забелязва жестокост и за мен удоволствие да демонстрира превъзходство. Преломния момент за мен беше покрай елиминацията на Цецо и Илиян. Когато се започна от нейното търсене на скандал с Илиян от сутринта, до ужасното й поведение, когато Цецо се върна и момичетата бяха видимо разстроени и кулминира с другарския съд на Фейгин, в който гордо заяви, че ще стане "грозно".

# 2 603
МАз идвам с една малко странна молба. Миналата година имаше снимки или видеа как, докато участниците играят, отстрани ги гледа тълпа от "цивилни" хора. Някой пази ли, или може ли да намери такава снимка или видео, може и линк към някъде. Много се нуждая от помощ, защото ме пръснаха от подигравки, че си измислям, говоря глупости и т.н. А знам, че тук е мястото, ако изобщо е възможно да се намери доказателство, което да защити честта ми Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 604
Зорница се надигра сама. Вчера тя, цитирайки какво Мира има отвън, имаше предвид, че иска да продължи игрите за да натрупа още популярност, не вярвам да си е помислила, че може да спечели. Тя си има доколкото разбрах дългогодишен приятел и не е влезнала да се промотира с цел да си намери мъж, а от изказвания на отпаднали участници подразбрах, че ѝ е важно да натрупа известност, която после да осребри по някакъв начин, да стане инфлуенсър и да падат реклами.Била е доста суетна, страшно докачлива, особено ако някой си е позволявал да я изкарва в кофти светлина пред камера. Зад камера е било по-различно. Даже сега умишлено предизвиква да ѝ пишат хейт коментари, а тя им отговаря, за да генерира трафик.
Естествено изказването ѝ беше крайно неуместно и трудно формулирано.

# 2 605
А пък това пръхтене, нямаше как да го подмина  Simple Smile

# 2 606
  • София
Еее, стига де. Как баланс и изометрия.  Аз наивно си чакам едни епични битки със сила, издържливост, въобще да лъснат в целия си блясък тези момчета, които едвам додрапаха до финалната права заради интриги и подливане на вода. Искам Фифо, Гого, Жорката и Алекса да покажат най-доброто от себе си. Тръш и мръъъъън.
Няма как на 8 човека да дадат битка като тази между Гого и Лефтеров или Филип и Алекса. Винаги са някакви бързи. Вече на самите дуели за елиминация може да има нещо по-така Simple Smile Битката на Кремена и Елизабет май беше във финалната седмица, която беше една от най-тежките.

# 2 607
  • SF
Странното при мен е, че имам усещането за себе си, че кулминацията на сезона е минала, а не, че тепърва предстои. Просто така го усещам, няма го вълнението от преди няколко седмици, поне при мен.

И аз съм със спаднал ентусиазъм и често ви споделям. И Гого поразлюбих. Е, старата любов ръжда не хваща, но вече ги няма пеперудите в корема. Отдавна не съм писала "Гого президент!" Simple Smile
Георги ми понавлезе в полезрението  и ще му стискам палци да стигне далече.

Ти, Bengun, горе-долу казваш и моето отношение към предаването. От сега нататък, подобно на водещата Ралица, която е инструктирана да внася допълнителни интриги и напрежение между съотборниците, остава само да си се подредят: кой да е първи, кой втори, трети... осми.

Виктория няма място сред финалистите, но и тя като Джаферович, хвърли много енергия в играта извън терена, защото на терена я бива само в определени ситуации.

А иначе, добро утро!
И хайде, нека Гого да е президент!

# 2 608
Скрит текст:
Добрутро! Петъчно и мъгливо излюпването е невъзможно. Забърках кафетата, заповядайте.
  Обобщения не слагам. Казвам си моята гледна точка и как аз бих постъпила в такъв случай. И как аз виждам нещата. Не виждам смисъл да се опитвам да накарам някой да мисли, като мен. Не виждам и защо трябва да мисли, като мен. Не бих и скочиха да го опровергавам. За сметка на това винаги се забавлявам,  когато на различно мнение се започне едно подскачане и обясняване, колко съм заблудена.  Все пак сме в подтема тв предавания, а не семейни отношения. Я, малко по-ведро и отгоре на нещата. Тук сме за забава.
  Снощи в лайфа Жени каза, че в понеделник нямало да има епизод. Но не беше убедена. Ще видим как ще разпределят нещата. Не мога да повярвам,  че остава само още една седмица. Толкова бързо ми мина. От сега започвате да ми липсвате.
  zenata, благодаря за комплимента за по-младите и наивността им. Навъртях 45 и съм с над 20 годишен брак. Но се радвам, че оставям такова впечатление. 🤣

Hands Clap Coffee Hands Plus1

# 2 609
Опипването на Алекса от страна на Виктория идва всъщност да каже, че тя смята Алекса за неин, не в любовния смисъл, а просто, че го е обсебила за себе си, залепена е за него, без него е загинала. И същевременно: "Не мога да се бия срещу Алекса", защо, това не е състезание по двойки? А честото конско пръхтене дори не ми се кометира...

Общи условия

Активация на акаунт