💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 133 991
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 625
Нова телевизия са си виновни за объркванията кога ще бъдат излъчвани епизоди. Не че нещо, но дори и хора които познавам, че не гледат футбол сядат и гледат с мен Световното. Трябваше да им е ясно, че рязко ще намалее аудиторията и ще загубят 90% от мъжката и ако го бяха пуснали една седмица по-рано щяха да са си добре.

# 2 626
Не мога да ви прочета.От сутринта 100 задачи и чак сега сядам.

За снощния епизод, получи се добра игра, загледах се по някое време и ме изкефиха червените как бързо минаваха по трасето.Алексата държа горкия докато можеше. Жени едва едва креташе по това трасе.Чудя се, освен пъзел какво трябва да и се падне, за да успее?Фифо, адмирации за силата, Гого и Георги бяха като стрели.От жените Зори се справяше много добре.Мен ме учуди Виктория, тя е висока и са и трудни тези провирания, но ме изненада приятно.Мани обаче не игра на 100% според мен.Тя е дребна и бърза, а не беше толкова бърза колкото очаквах.

За отношенията им, сега аз имам дълъг брак и съм с моя мъж от както се помня, но имам двама изключително близки приятеля мъже(нищо сексуално няма между нас) и мога да си позволя да прегърна някой от тях.Те са и спортисти, там физически контакт е много по-голям.Той е за даване на кураж, за нахъсване, за каквото искате.Сетете се на един волейболен мач колко се потупват по тялото и след всяка точка има голям физически контакт на целия отбор.Това е като естествен взаимен заряд.Същото е и на другите отборни спортове.Аз отглеждам малък баскетболист, там са едни крясъци постоянни по игрището, ми те иначе не се чуват, викат си, прегръщат се, мразят се, обичат се.След игра 30 минути не е тя, после може да се говори с нея.А и имайки в предвид, че вече са колко време затворени само те, нещата много са се изменили чисто емоционално между тях.

И последно, не знам кой искам да си тръгне.Алексата изглеждаше толкова покрусен вчера, че ми стана жал за него чак.

# 2 627
  • Другата България
Скрит текст:
Изводът за мен от този сезон е, че хората предпочитат някой да им се мазни, лигави, да ги лъже в очите (ама мило),само да няма стрес...Изчетох много негативни коментари за Виктория и реших да пиша в нейна защита. Всъщност само Виктория (и може би Мира) е жената там, на която човек може да си довери живота дет' се вика ако е в беда и ще бъде сигурен, че тя ще се бори със зъби и нокти за него. Останалите може да не викат, да не крякат и да са супер за лаф моабет и за купон, обаче не можеш да им се довериш да ти пазят гърба или каквото и да е друго да ти пазят...защото не им пука, през *** им е. Каквото е в играта, това е и в живота. Хората обикновено реагират еднакво навсякъде. Кофти ми е за момичето, че тъпата публика я оплю, щото много викала, била груба....Ами по-добре груба, но истинска и вярна, отколкото мила и добра подмолна лицемерка, поне това е моето мнение. Като цяло нашата нация е пълна с лицемери, някои хора дори никога в живота си не са имали възможност да видят естествено поведение, цял живот около тях едно се говори, друго се върши, а те нервозни и не знаят защо.... и абсолютно разбираемо нейното поведение ги дразни, не го разбират. Викането е кошмарът за мишока, свикнал да ти се усмихва и да те псува наум, за пасивно агресивния страхливец ..как така някой ще показва емоции? Ужас.
 Мани и Илиян смятаха, че на Фейгин трябва да ѝ се помага да мисли, като цяло я смятаха за доста тъпо парче....беше им пълнеж в коалицията, Жоро се насра от страх и не я защити, не я подкрепи, единствено Виктория излезе да се бие за нея. Фейгин падна, защото беше смачкана психически от добрите си токсични приятели. Мани я подучи да саботира, да се излага като спортист пред цяла БГ, Илиян я манипулираше нон стоп с булшит. Сега навън Мани и Фейгин са големи приятелки. Фейгин плюе Виктория и Алекса по интервюта, че я били тормозели. Та...кой всъщност навреди повече на Фейгин - Мани, с токсичното си поведение и манипулации или Виктория, която бучала? Много дълго стана...Мани е от онези, на които им казват по модерному нарцистични насилници...тормозят психически хората...ама мило и любезно. Фейгин - пак по модерному е съзависим емпат. Цял живот ще ѝ смучат енергията типове като Илиян и Мани, ако не се усети. А Виктория е от хората, на които им пука, вече почти не се срещат такива. Браво на момичето, дано си намери свястно момче "с топки" и да е здрава и щастлива.
+ 1000. И аз отдавна списвам за Вики ,че я харесвам . Ама никой не е съгласен с мен.😁 Сега да видя
и друг с подобно мнение, ми стопли душичката.😁 На мен изобщо не ми пречи ,че крещи. Предпочитам с някой да си се накрещим в лицето и да си изясним нещата, отколкото тихомълком да ми забие нож в гърба с широка усмивчица. Като за играч не е комплексна ,но се раздава докрай, не клинчи и се опитва всички да вдъхнови.😁 А като стратег е много добра и в игрите е с добри стратегии при разпределянето на постовете и в социалната част е напред с ходове. За мен е доста добър играч ,като цяло. А за приятелка се оказа number one.😁 А тези глупости ,че била влюбена в Алекса са ми смешни. Изглежда много от жените с такива мнения  не са имали близки приятели мъже.🤔
До тук стигнах, и ще се връщам да ви чета. На теб ще дърпам уши. Как никой, аз никой ли съм? От самото начало на формата пиша, че харесвам Виктория, и то в пъти повече от почти всички други жени, май от всички, с изключение на Рали и Мишето. И че именно такива хора предпочитам - откровени, директни, емоционални, и най-вече - искрени, вместо “тихи води“, които така, както ти се усмихват в лицето, същевременно ти забиват ритника отзад. И като състезател я харесвам, раздава се, силна е, и за насилието писах, че не вярвам, а пък глупостите за Алекса ги подминавам с усмивка.

# 2 628
  • софия
По анкетата: на първи въпрос не мога да отговоря, никаква идея нямам. Според мен няма да има елиминация на аватар. Ако ше чистят някой, ще е на първата битка при обединението. От ангелите симпатизирам на Вики и Мира. Зори прекалено много изцепки сътвори. Да, малка е, но ми идва в повече.
 За това за кой съм да спечели елиминацията. Честно казано и аз не знам. И двамата са силни и комплексни играчи. На един му куца едно, на друг друго. Доволна съм, че Алекса избра нея. Доводите също му харесах.  Ако Зори спечели ще стане доста интересно, защото ще се сдобие с мощно оръжие и грошове и тотално ще обърне предначертаната иначе игра. Единственото заради, което не искам тя да победи е може би, че трябва да си вземе урока и да разбере защо вече не е в играта. Млада е, уроците тепърва и предстоят. Алексата след толкова врътки и финтове ще е много гадно, ако го изхвърлят на крачка преди финалната права. С две думи, нека по добрият победи.

# 2 629
  • София
Пуснах новата анкета!

Hands MuscleHands ClapHands FacepunchHands Fist

Безстрашниииии!!! 😎
Най-силното племе в историята логично вкарва най-много кадри на финала!
Оригиналното жълто племе е номер 1 в историята на Игри на волята. Племето 2.0 е второто най-силно такова.
Абе жълтите са номер 1, няма значение останалото.

Филип бе големия герой на седмицата, класира собственоръчно Безстрашните в култовата игра с коша. Една от най-любимите ми игри в ИВ (Генчо, не само на теб ти е любима, хехе). 🙂
Дано думите на Джаферович, че победителя трябва и ще е ЖЪЛТ да станат пророчески!

Непобедимите завършват позорно надпреварата! Тежко е да си червен фен в такъв ден.
За първи път в историята едно племе завършва надпреварата без ФЛАГ. Това означава, че са загубили войната и са останали без чест! Знамето е всичко! Не може червен да триумфира на финала! Bowtie

А Безстрашните откриха и затвориха играта с победа. Hands Facepunch
Първата победа на Арената бе тяхна (след като станаха в оригиналните си състави 8-8-8).
Последната победа на Арената също бе тяхна!

Мачкай! Hands Muscle

За епизода:

То няма какво да се коментира освен играта и съвета.
За играта какво да кажа, в тази игра фокуса и основната тежест винаги е била на държащия коша. Разбира се и до играчите на терен, но когато имаш сравнително равностойни състезатели и нямаш дупки, които да бавят отборите (като в предните сезони), то фокусът вече изцяло пада в държащите коша.
Аз лично очаквах свирепа битка между Фифо и Алекса, но надцених Алекса. Оказа се доста слаб. 65 кг. не са малко, но и не е тежест, която да затрудни един шампион по борба. Филип си го каза още на терена: Спокойно мога да издържа и с 100 кг. Това бе тежък психологически удар по Алекса, но не и причината за победата. Да, беше ясно, че ще спечели, но не очаквах да е толкова бързо.
Браво Фифо! Hands Clap

На терен бе истинско удоволствие да се гледа Гого как катери кулата (ще има гифче), Георги как копаеше и като цяло всички атлети. Това е първия сезон в който всички се справиха много добре и нямаше нито една издънка, която да опропасти отбора. От жените бих отличил Зорница и Вики, а от мъжете то само двама, ама си мисля, че Гого блесна малко повечко от Жорката. Браво и на по-тежките жени, че успешно се провираха между гадната стена. Абе много силен каст този сезон откъм игрови елемент!

И остава съвета
Там всичко приключи след гласа на Вики. Разбрали са се двамата за кого да гласуват. Мира им е по-близка, била е такава и на Елица. Алекса следва стъпките и завета на Елица, това е което виждам. И така поема и риск в случая, защото Зорница е много по-опасна на терен отколкото Мирослава.
Не ми направи добро впечатление отново Ралица Паскалева, която се опита да очерни Зорница. Нейно пълно право е да се хваща като удавник за сламка и за най-малката надежда. А ти нямаш право така да се месиш!!
Разбира се и Зорница за пореден път демонстрира, че няма много усет. Можеше да даде глас за Вики като Мира, защото така или иначе от Алекса зависеше, тъй като имаше 2 гласа. Мира пък какво чак толкова се засегна не знам. И тя знаеше, че всичко е решено вече. Както и да е. Излишни драми.

Предполагам сте коментирали промото за секунданта и че Алекса вижда риск. Тепърва ще ви чета (по-късно днес), но според мен това е измама, карат ни да се съмняваме в нещо, което няма да го бъде, категоричен съм.
Ако въпреки всичко има елиминация на съюзник, то ще изрият дъното за пореден 123456789-ми път!

Фифо и Гого ==> напред към ПОБЕДАТА!
Зарадвайте цяла България!

Yellow Heart

Успех и на всички останали жълти! 😈

# 2 630
  • Другата България
mushama, съгласна съм с теб. Тя изобщо не е перфектна и много често прекалява. Знам, че проблемът си е в мен. Паля винаги, когато има толкова насочен хейт и не  се признават очеизвадни неща. За сметка на това всичко негативно, малко или голямо се увеличава десетократно само за спорта или пък другото, да се приписват абсолютно несъществуващи грехове. И не е само за Вики, за всички в тази позиция се паля. Та така, петъчни размисли и страсти.
Съгласна с всичко написано. С болднатото още повече. Сигурно е банално, но субективизма винаги е фактор, винаги. Лични предпочитания, пристрастия....постоянно го виждаме. Склонни сме да не виждаме грешки на любимеца, докато тези на съперника му ни се набиват в очите като събитие свише....мен ето това ме дразне/ше/, преди. Сега вече просто подминавам, влизам в дебати само когато преценя, че има смисъл и си струва, дискусията имам предвид, и че ще излезе нещо градивно от нея. Но когато човек е “ослепен“ до степен такава, че да не вижда очеизвадното, всеки спор за това, че нещата не са такива, е чиста загуба на време.

# 2 631
  • София
Скрит текст:
Изглежда много от жените с такива мнения  не са имали близки приятели мъже.🤔

Най-добрите ми приятели са мъже. Никога не бих се държала така с тях, особено пред техните половинки, нито пред моята. А Виктория уж беше приятелка и с Цецо, но веднъж не го налази по тоя начин, на неговите гушкания се дърпаше и свиваше.

И не мога да разбера защо феновете на Виктория не одобряват, че си казваме дирекно какво мислим за нея. Нали оценяваха искрените хора Joy
Защо Вашите отношения и морални принципи ,как да се отнасяте с Вашите приятели от мъжки пол ,трябва да са еквивалент или пример за приятелство ? Това ,че Вие не никога не бихте са държали така ,трябва ли и ние да смятаме ,че е правилно ? И от къде точно знаете какви са отношенията на Вики с Цецо ? Били сте им свидел или сте присъствали постоянно на срещите между тях ? И последно ,според мен отношенията между Цецо и Вики са пристъпили формата на приятелство между мъж и жена .Между тях има нещо много по различно ,което трудно може да се определи само като приятелство. В истинското приятелство полът не съществува , а само чисто човешките отношения. Аз не съм фен на Вики. Това ,че харесваш някого повече от друг, не те прави негов фен. Не я защитавам, а пиша какво харесвам в нея и защо. И точно защото съм искрена си пиша нещата ,както си ги мисля , а не както биха били харесани от някой друг. И не харесвам как някой клевети друг на база лични впечатления , а не на факти. Аз не съм чула Вики да говори за Алекса ,както говореше за Цецо. И не намирам нищо сексуално или романтично във взаимоотношенията и с Алекса.

Чакай, чакай - не аз намесих кой какви приятели има и как се държи с тях Rolling Eyes

Наблюдавам как се държи Виктория с Цецо, и как се държи с Алекса. Има огромна разлика. Всъщност има и сходство - държи се така, както Цецо се държеше с нея, но умножено по няколко. Наблюдавам я и как се държи с Алекса спрямо общоприетото поведение. Определено има много повече физическа близост, интимност, докосвания, близки прегръдки, сълзи и т.н. отколкото има обикновено между приятели. Не само повече от приятели в предаването, а дори от двойки. Елица - половинката на Алекса - която също си ревеше очите по него, не беше толкова контактна. И как да няма пол в приятелството - не е същото мъж да те притиска с гърди, и жена да те притиска гърди. А за половинката да го гледа това, съвсем.

Всеки си има право на мнение на база това, което вижда. Това, че моето мнение се различава от нечие друго не го прави клевета. Ако Виктория не желае да й бъдат приписвани неща, трябва да се замисля повече как се държи и как поведението й изглежда отстрани. Не е длъжен целият свят да й пази репутацията, когато е пределно видно, че тя не полага никакви усилия да си я пази сама. За мен тя е влюбена жена - това виждам, това казвам.

# 2 632
  • София
За Виктория съм ЗА и аз, заедно с безпардонното й държание. На човек като нея може да се разчита за помощ и подкрепа, лоялна е и аз искрено вярвам, че емоционално ще й бъде трудно да се бие срещу Алекса и не защото има любовни чувства към него. Директна е, груба на моменти, но едновременно с това е силен гръб и опора за хората до себе си, верен съюзник и добър приятел.
Много често се случва хора, които са любезни, държат се добре и се усмихват, да мислят други работи в себе си /също като Зорито, която като мисли, другите не разбирали какво мисли Laughing/ и накрая да ти обърнат гръб и да се чудиш откъде ти е дошло. То има една такава Госпожа в жълтото племе Laughing
Та много повече съм за Виктория и недостатъците й, даже ако трябва да избера една от жените, които в момента са там, за стигане до финалите, бих избрала именно Виктория.

Зори много нелицеприятно намеси личния живот на Мира извън игрите. Това изобщо какво общо имаше? Може би смята, че Мира като е осигурена финансово, има семейство, дом и деца, трябва да се оттегли и да остави на Зори да продължи? Аз поне така го разбрах. Много глупаво.

За "пускането" на Алекса в мен се прокрадва леееко съмнение, много леко наистина, може и да не съм права. Той беше наясно, че номинирани ще са жълтите момчета, а не Мани и това не е добре за него. Защо да поема такъв риск баш преди финала? Алекса е силен играч, но и "сметкаджия" си пада малко, та не е съвсем ясно стратегия ли е тука или наистина беше по-слаб.
Филип много ми хареса, когато каза на жълтите жени, че цял сезон са го преследвали, а сега ги е спасил Yellow Heart. Май само Ралица му благодари.
Мирослава най-сетне показа зъби, снощи ми хареса и тя.

# 2 633
Diavolo, всяка твоя дума забива нож в сърцето ми 🤣. Много ме нарани, но се опитвам да те разбера 🤣.
Колкото и да харесвам Алекса 😍 мнооого ми се струва, че пусна коша нарочно, но страхотно актьорски изиграно (отдава му се 😍). Просто за мен той е много силен и гладиатор 😍 и тук си беше стратегия според мен. Все тая - няма да разберем паднал ли е нарочно или не. Просто остава съмнението точно при него, защото той е стратег и много умен.

# 2 634
  • София
Тази сутрин изгледах вчерашния епизод. Боли ме мозъка, докато слушам ангелите на Алекса. Все едно гледам "Великолепният век" - Султанът и харема

# 2 635

Безстрашниииии!!! 😎
Най-силното племе в историята логично вкарва най-много кадри на финала!
Оригиналното жълто племе е номер 1 в историята на Игри на волята. Племето 2.0 е второто най-силно такова.
Абе жълтите са номер 1, няма значение останалото.

Непобедимите завършват позорно надпреварата! Тежко е да си червен фен в такъв ден.
За първи път в историята едно племе завършва надпреварата без ФЛАГ. Това означава, че са загубили войната и са останали без чест! Знамето е всичко! Не може червен да триумфира на финала! Bowtie

Ммм, много ми харесва патоса, с който пишеш, като симпатизираш на някого, но.... от оригиналното жълто племе има само трима. Най-много са сините, цели четирима. Червените също са трима в момента.
Та, ако броим резервите отделно обаче, най-много са те, пък жълтите са двечки... м да.

А това пък за позорното...беше в повече, чак пък и без чест. Жълтите оставаха два пъти без знаме, втория път бая си постояха така, ама пристрастия, Grinning разбирам те.

# 2 636
Абе, хора, и да е можел да подържи още малко Алекса, то Филип можеше също да държи още доста, така че пак резултатът щеше да е същият, ама-ха! Wink

# 2 637
В анкетата този път съм почти изцяло с мнозинството, само на пети въпрос отговорих с Алекса. За мен финалите с него ще са по-интересни за гледане, отколкото със Зори.

# 2 638
  • София
Къде го слагате Алекса пред Фифо? Каквото и да се случи на финала, то по-добри от Фифо и Гого просто няма. Всичките глупости на продукцията, които ще си нагласи, не могат да оспорят този факт.

# 2 639
  • София
Зори ми се струва, че беше грешно разбрана за коментара си към Мира (изразяването не й е сила и изглежда по-глупавичка, отколкото е) - имаше предвид, че Мира вече е постигнала много неща в живота, има семейство, неща, с които да се гордее, доказала се е. А Зори е още млада и й се иска да трупа собствени постижения. Понякога ще бърка, но всичко това за нея са уроци. Тя всъщност се опита да играе играта - нещо, което много други правят по същия начин, но се правят на много достойни и с голяма чест, и си прикриват действията.

Иначе Виктория може да е много лоялна и готова на всичко за приятелите си, но се държи ужасно с хората, които не съвпадат с нейните интереси, готова е да ги мачка и тормози, манипулира и мами. Определено не желая такъв човек в обкръжението си - за мен отношението към противниците е често по-показателно от отношението към приятелите.

Ако има някого в това предаване, когото бих нарекла лоялен, надежден и достоен, това е Мира. Беше с Елица, когато последната направи супер непопулярни действия и обърна почти цялото племе срещу себе си и накрая, когато беше против собствения й интерес, не се обърна срещу Зори. Може да не харесвам всичко от компанията, която си избра, но определено виждам, че има качествата на истински добър човек.

Общи условия

Активация на акаунт