💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 065
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 640
  • Другата България
Аз продължавам да не изключвам отпадане на съюзник.
Не ми е важно, но не го изключвам. Май снощи писах и вариантът, който ако има такова отпадане, ще се случи.

# 2 641
  • SF
Не искам Георги да е съюзник на Зорница, само защото може да има отпадане на съюзник.
Да си избира някой от ангелската коалиция. Сега се е сетила, че има и Георги в играта!

# 2 642
  • София
Ако Алекса е пуснал нарочно, то още по-лошо за него.
Няма да казвам защо, за да не нараня някого... 🙄
НО, Фифо ще бие Алекса в игра с тежести в 10 от 10 игри, както би станало ако се борят на тепих например. Само дето единия е професионален атлет, а другия не точно... Bowtie

# 2 643
Ако Алекса е пуснал нарочно, то още по-лошо за него.
Няма да казвам защо, за да не нараня някого... 🙄
НО, Фифо ще бие Алекса в игра с тежести в 10 от 10 игри, както би станало ако се борят на тепих например. Само дето единия е професионален атлет, а другия не точно... Bowtie
Стигааа 🤣 Нямаш милост 🤣

# 2 644
НО, Фифо ще бие Алекса в игра с тежести в 10 от 10 игри, както би станало ако се борят на тепих например.
Мисля, че грешиш. Времето ще покаже, но според мен е трябвало да напишеш 9 от 10 Trollface
Все пак гледаме за четвърти път сезон на ТЪпарев Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 12:35 от Bengun

# 2 645
  • София
Ако Алекса е пуснал, не е ли това равносилно на саботажа на Мани и Фейгин? Търчат като луди съотборниците му да пълнят коша на Фифо, той накрая пуска... за да си избере лесен противник от неговото племе. Даже по-зле ми звучи.

# 2 646
А Мира с какво се занимава по принцип? Освен да е жена на мъжа си

# 2 647
  • España
Предвид развоя на събитията сега ме е яд , че отпадна Елица . Може да е всичко, но определено беше най-силната и комплексна жена за този сезон . Щеше да бъде много интересно , как щяха да се овъртолят нещата при червените …намаше да има “Ангели” , пък и Виктория щеше да е в по-различна позиция ! Само Генчо, завалията , освен всичко, щеше да бъде в културен шок …Весна Змианац на “добро утро” и “лека нощ” и аз не бих издържала…

Още нещо….каква е дефиницията за ДОСТОЕН финалист??? Изказването на Виктория за Мани направо ме срази …как ги определят тези неща ….?!

И още нещо , Виктория е от  “кобилестия” тип жени ( в добрия смисъл на думата) и това пръхтене идеално и се вписва в натюрела ! 😉

# 2 648
  • София
Ако Алекса е пуснал, не е ли това равносилно на саботажа на Мани и Фейгин? Търчат като луди съотборниците му да пълнят коша на Фифо, той накрая пуска... за да си избере лесен противник от неговото племе. Даже по-зле ми звучи.

Няма да се учудя. Върти си сръбските тарикатски схеми от самото начало.

# 2 649
Аз продължавам да не изключвам отпадане на съюзник.
Не ми е важно, но не го изключвам. Май снощи писах и вариантът, който ако има такова отпадане, ще се случи.

В промото не показаха да има съюзници. Едва ли са ги скрили.

# 2 650
Аз имам съмнение, че на няколко игри Алекса се покри, ама нали неговите схеми не са толкова очевадни като саботажа на Мани, никой не му прави проблем. Доста е хитър Grinning а пък как насоли Илиян, че не се бил раздал на играта с дънера .... Сега защо някой него не го насоли така.

# 2 651
Добре, открих си обяснение, което на мен си ми харесва 🤣 - Алекса беше без ръкавици и ръцете му се потяха. Може просто въжето да му се е изплъзнало.
Както и да е 🤣, Diavolo е субективен за доста неща и откровено ме мрази 🤣.
И някой да ми разясни точната дефиниция на “кобилест тип” жени 🤣🤣🤣

# 2 652
Статистиката за седмицата е вече готова Simple Smile
Само чака битката на съюзниците да бъде отбелязана, ако има такава. А май ще има, в промото видях Димо при племето.
В статистиката отбелязах финално племе от девет човека.
Ето как изглежда :

Трета Фаза - финално племе

За последната седмица в Игри на Волята сезон IV се класират :
Георги  Мирослава  Фифо  Жени  Ралица  Алекса  Виктория  Гого  Мани
ТОП 9ФифоГогоАлексаГеоргиВикторияМаниРалицаМирославаЖени
Съвет 25ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
Съвет 26ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
Съвет 27ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Седмица 12 първа битка имунитет : , ,
Седмица 12 втора битка елиминация : -
Седмица 12 трета битка имунитет : , ,
Седмица 12 четвърта битка елиминация : -
Седмица 12 пета битка имунитет : , ,
Седмица 12 шеста битка елиминация :   -
Седмица 12 ПОЛУФИНАЛ : , , , ,
Седмица 12 ФИНАЛ : - -

Но още в първата игра за имунитет последния ще отпадне и в Резиденцията ще се приберат осем човека.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 12:40 от Bengun

# 2 653
Не вярвам да има отпаднал съюзник; Водещата честити на Вики и Мира ,че са финалисти № 7  и №8
Реално ако са съюзници и отпаднат няма как да са финалисти, по тази логика и Алекса и Зори са финалисти;

# 2 654
  • София
А Мира с какво се занимава по принцип? Освен да е жена на мъжа си
"Снаха" - сама каза, когато я питаха в какво се занимава.
Не мога да изчета написаното, но ми направиха впечатление думите на Джаферович: "Аз бях първият капитан на Безстрашните и сега съм и последният капитан." гордо, мазно мазно и нагласено ...
Искам Гого и Филип на финал Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт