💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 103
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 655
  • София
Добре, открих си обяснение, което на мен си ми харесва 🤣 - Алекса беше без ръкавици и ръцете му се потяха. Може просто въжето да му се е изплъзнало.
Както и да е 🤣, Diavolo е субективен за доста неща и откровено ме мрази 🤣.
И някой да ми разясни точната дефиниция на “кобилест тип” жени 🤣🤣🤣

В самото начало като резерва си го каза. Маха Гайтанов, защото го е страх от него и се сражава срещу Елина.
Същото е и тук. Страх го е от Гого и си избира за съперник Зорито. Joy

# 2 656
движението и стойката на висока жена е кобилест тибб

# 2 657
  • софия
Удоволствие е да се спори с човек, който чува отсрещната страна. Другото е безсмислено, все едно да спориш с радиоточка. Тъпо е, когато радиоточката, обаче ти обяснява с тон на "моля другарката", че не си прав. А и се включва винаги в момент в който си решил да дадеш различно мнение. За това просто избирам да и дръпна щепсела.
 Esmee, срам не срам и аз заспах (на два пъти) на Надкаста с Гената. И да, Гената този път успя да озапти малко лелята в него.
  Оставам с впечатлението, че той е доста разочарован и това, което е виждал за себе си в тази игра се разминава много с това, как се е развила играта. Приема го, като мъчение, едва издържал. Даже накрая измрънка, че за толкова мъки поне едно спа не са му подарили. И 1000 лв му били само пътните и въобще, много се е минал.

# 2 658
Ако Алекса е пуснал, не е ли това равносилно на саботажа на Мани и Фейгин? Търчат като луди съотборниците му да пълнят коша на Фифо, той накрая пуска... за да си избере лесен противник от неговото племе. Даже по-зле ми звучи.

Няма да се учудя. Върти си сръбските тарикатски схеми от самото начало.

Би имало смисъл да мислите в посока саботаж на Алекса, само ако той предполага, че Гого и Филип ще са номинирани. Обаче Мани е по-логично предположение, а да се страхува от Мани не вярвам.

Не мисля, че Алекса е страхлив! Честолюбив е. И е мега рисков играч, това му е природата.

# 2 659
Ако Алекса е пуснал нарочно, то още по-лошо за него.
Няма да казвам защо, за да не нараня някого... 🙄
НО, Фифо ще бие Алекса в игра с тежести в 10 от 10 игри, както би станало ако се борят на тепих например. Само дето единия е професионален атлет, а другия не точно... Bowtie

Щях да повярвам това и вярвах, докато не видях, че избра Зорница. Ако беше
 избрала Мира...би имало смисъл. зори при равни условия има досра сериозен шанс срещу Сандо Сръбския !

едит: Той сондира през Фифо си мисля аз. Не дадоха всичко - само това за Евгения !

# 2 660
  • España
Добре, открих си обяснение, което на мен си ми харесва 🤣 - Алекса беше без ръкавици и ръцете му се потяха. Може просто въжето да му се е изплъзнало.
Както и да е 🤣, Diavolo е субективен за доста неща и откровено ме мрази 🤣.
И някой да ми разясни точната дефиниция на “кобилест тип” жени 🤣🤣🤣

Sweat Smile
Еееее…нагледен пример имаш 😉

# 2 661
  • София
Мани е по-логична за нас като зрители. Алекса е видял миналата седмица как са номинирани Лефтеров и Гого, знае, че Джафа вече е богаташка и с кеф ще опита да елиминира още един силен мъж преди обединението, и е логично да е заключил, че тази тази седмица изборът ще е между Филип и Гого.

# 2 662
  • София
Ако Алекса е пуснал, не е ли това равносилно на саботажа на Мани и Фейгин? Търчат като луди съотборниците му да пълнят коша на Фифо, той накрая пуска... за да си избере лесен противник от неговото племе. Даже по-зле ми звучи.

Няма да се учудя. Върти си сръбските тарикатски схеми от самото начало.

Би имало смисъл да мислите в посока саботаж на Алекса, само ако той предполага, че Гого и Филип ще са номинирани. Обаче Мани е по-логично предположение, а да се страхува от Мани не вярвам.

Не мисля, че Алекса е страхлив! Честолюбив е. И е мега рисков играч, това му е природата.

Да де, но 2 епизода по-рано бе чул как Гого е унищожил Лефтеров с резултат 7:1 и знае, че е стреляно по Гого. Надали си е мислил за Мани. Не е страхлив, тарикат е, в което няма лошо, но изгражда образ, който се различава от реалността. Не всички сме Зори, за да му се връзваме. Joy

# 2 663
  • София
Ето и резултатите от 31.10 - 06.11
Или втората седмица от втората фаза на ИВ

Тенденцията не е добра. Рейтингите падат и то не са малко, що касае марката ИВ.
Тези резултати вече са по-слаби от сезон 3 и неговата фаза 2!

Ние тук го коментирахме същото. И аз и много други.
Спряха и лайфовете (снощи е имало май на Георги, Фифо, Мани и още някои ама забравих кои, ще погледна по-късно в Инстаграм ако са запазили нещо, но имах известия просто и знам), тук настроението падна, както и броя на мненията. Ами нивото падна категорично и за това е виновна продукцията с бутането на определени участници, които не го заслужават. Единия ще го гледаме днес в поредна битка срещу жена, вече им забравих бройката.

# 2 664
  • София
Снощи по повод битката и играта на Джаферович- мъжът ми гледа и коментира:

Ето, идва и Джаферович заедно с гумата. Simple Smile

# 2 665
  • София
"Алекса каза и решихме да гласуваме за Зори." Тук според мен си отстрелват силен играч. Зори е най-сериозният опонент от жените при червените. Доказа го в битката, когато Валери отпадна. Напълно премерен ход.

Бих се радвал да има отпаднал помощник и това да е точно Виктория, но някак ще е голяма идиотия от Продукцията.

Алия, напълно заслужи с подкрепата си към Алекса да ти сипваме нон-стоп Grinning

# 2 666
  • София
Знам, че не е хубаво, ама и аз се засмях, когато Жената-чудо се заклещи в кулата. Grinning

# 2 667
  • София
Казах ви, че рейтингът спада заради това бутане на сърбо-хърватската доктрина, но не ми вярвахте, а даже  било вдигало рейтинга това с феминизма и интригите. Е, резултатът е на лице Joy

# 2 668
зорница е рядък илианци диамант. за пръв път виждам човек с акъл но природно неумен. странна комбинация. интересно ми е напред какво ще направи. а на кака мира и е лесно много да говори защото тя няма шанс при тези останали участници а Зорница има. това за 'кратунката' също е много достойно и приятелско нема що. пас

# 2 669
  • Другата България
Аз продължавам да не изключвам отпадане на съюзник.
Не ми е важно, но не го изключвам. Май снощи писах и вариантът, който ако има такова отпадане, ще се случи.

В промото не показаха да има съюзници. Едва ли са ги скрили.
Не го изключвам. Да видим де.
Заложих на Мира за Алеко, и Гошо за Зорница.

Общи условия

Активация на акаунт