💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 413
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 880
  • София
Това чудо Зори не се трае. Браво на Георги, какви нерви, какво възпитание, какво самообладание - нито й повиши глас, нито й се скара, само леко възроптаване. Че и галено Зорка я нарича на цялото нервообразуване. Joy
Личи си, че са приятели отвън и най-малкото се познават отдавна, и си я знае, според мен се изнервя, но искрено я подкрепя.

# 2 881
Исках да кача снимки на плочките на Алекса от битката днес и установих, че ги няма 🤣. Но дупето учудващо е там 🤣.

# 2 882
  • София
Георги е ясно, че ще спечели, мъж е все пак, а Мира си е фина, ще държи, ама няма как да се състезава с първия. Надявам се Алекса да й каже, да пуска, като я види да се мъчи и без това няма да има шанс, а ще стиска само, за да покаже, че може.
Откъде почна това с отпадането на съюзниците, никога не е имало нещо такова.
От харманлийският стратег 🤣

Според мен от екипа ги похлъзват леко, може би с въпроси от типа "ама ти мислил ли си, ако тази игра е директна елиминация, какво ще стане" и т.н.
Имаше един сериал Unreal, там точно така действаха 😉

# 2 883
  • София
Хванали са Жени за реклама на книгата. Sob

# 2 884
  • София
Хайде реклама на книгата.

# 2 885
Гого, спри да дишаш, ма, шъ изплашиииш жените!

# 2 886
  • Другата България
Май уцелих съюзниците поименно Blush
Има ли елиминации?

# 2 887
Ще падна вече с тая книга. На телешоп взе да прилича.😁

# 2 888
  • пустинен пъпеш
[quote author се хванах, че се радвам какви хубави домати са отгледали в стопанството и се чудя кой сорт са. Тръгвам бавно към морето и няма да спирам до Турция поне.🤣
[/quote]
Извън шегата сортът на продълговатите островърхи домати е ,,ръгби" и на цвят ,и на вкус се доближават до розовите домати

# 2 889
Браво на Мирослава. Браво !!!
Зори, МЛЪКНИ !!!!

# 2 890
Трите жълти кокошки се опитват да оплюват Гого даже за нещо позитивно, което е правил. ooooh!

# 2 891
Май уцелих съюзниците поименно Blush.
Има ли елиминации?
Не Merri няма.

# 2 892
  • София
Няма да има, поне по първоначални думи на водещите.

# 2 893
Зори е припряна ,дудне като дърта свекърва

# 2 894
Ако съм на Жорето на мястото ще ми се изплъзне случайно лостчето ... към мутрата на Зори. Без да искам, разбира се. Няколко пъти ще се изплъзне в посока немлъкващата ѝ човка.

Общи условия

Активация на акаунт