💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 938
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 315
Женя нямало да пусне Мирела на капитанска, ако знаела, че ще има елиминация. На съвета Паскалева питаше мъжете 'ама как така не сте знаели, че ще има елиминация' ...  последно?

# 316
Дяволче, почувствах се лично обиден;) Това нас тенисистите за нищо ни нямаш, все едно сме шахматисти.Я си припомни какво ги направи Лазаринката на преследването?Преби ги!

Е, недей така, де, и ние сме спортисти. Grinning Не знам дали си тренираме мускулите, но си тренираме волята и нервите докато чакаме опонента да се реши коя фигура да мести, а вътрешно си представяме как го налагаме с шахматната дъска. Trollface

Извинявам се! Изказах се прибързано.Извинявам се на всички шахматисти и шахматистки;)

# 317
Стискам палци Джаферович да е капитан и някакси да бъде елиминация 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 искам тази жена най-накрая да се разкара

# 318
Генчо Капитан !
Иска, не иска, ще вади кестените от огъня Simple Smile

# 319
Стискам палци Джаферович да е капитан и някакси да бъде елиминация 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 искам тази жена най-накрая да се разкара
ставаме две.
Генчо даже им благодари, ужас.

# 320
Тупарев, трябва да ни плаща вредни, задето търпим Евгения и русия и пудел всяка делнична вечер

# 321
Ох очертава се Генчо срещу Гого. Не, знам, не знам. Ако е елиминация...

# 322
Генчо Капитан !
Иска, не иска, ще вади кестените от огъня Simple Smile
Мдаа, винамавай какво си пожелаваш. По-рано колко се е борил за това капитанство, как е вербувал "електората". А сега ще го изберат враговете му в племето насила.

# 323
  • Брюксел / София
Жени с този маниер да обръща гръб на събеседника си, когато не й изнася накъде отива разговора, е крайно неприятна.
Чудя се дали се харесва като се гледа сега?! Тя е може би най - нехаресваният участник за всички сезони. Продукцията се оказа кучка: подпира я, ама тя толкова си може, не могат да я изкарат бяла като е черна Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 21:30 от bat

# 324
Напълно възможно, но може би ще се "разкара" с грошове и допълнителни грошове..

# 325
ЖДНБ. Вечния капитан Алекса пусна капитанството. 😁 Късмет Гена, дано не е елиминационна.

# 326
  • До сърцето...
Само като я гледам Джафа как говори и ми се вдига кръвното. Що така си постели таз жена, върти се точно като змия...

# 327
Лефтеров е направил голяма грешка да послуша Мирела и Валери и да не тръгва да играе срещу Джафа от самото начало..

# 328
Разбира се, че е елиминационна! Трябва да останат 8 до понеделника!

# 329
Алексата (си) намери топки - в гащите на Гената... Trollface

Общи условия

Активация на акаунт