💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 338
  • 3 743
  •   2
Отговори
# 3 165
....няма шанс тя да победи в многокомпонентна битка друг, освен може би Цецо ( да ме извинява съфорумката, която му е фен 😊)

Аааа, споко, аз съм му фен само на външния вид. Като играч определено не беше комплексен. Все пак показа много повече, отколкото очаквах, предвид какво показа другият великан от трети сезон. Братоев хем е по-нисък, хем за нищо не ставаше.

Абе ... някоя друга от вас намира ли го за симпатичен визуално или съм само аз? Защото като цяло ми се носи слава, че не харесвам най-традиционно красивите мъже, така да се изразя. Trollface

Чудя се какво ли щеше да ми бъде, ако бяха вкарали и близнака на Цецо? Толкова много крака, толкова много бедра ... Господи, трябваше да са двамата!

# 3 166
Със сълзи се смях на реакцията на Виктория. За Оскар е!!!

# 3 167
  • София
Алекса бей с харема май ще си има неприятности с Елица относно прегръдките и целувките, които раздава, да не говорим и за Виктория, която му полягаше на рамото.

# 3 168
  • София
Още миймс от Георги Блажев:

Скрит текст:

# 3 169
  • софия
mon dey, гледай положително. Така има шанс два сезона да те радват дълги крака.

# 3 170
Mon day, Аз, аз. Обаче по принцип харесвам високи мъже, та фейс контрола ми е ....малко занижен Joy , ама малко.

# 3 171
От първия сезон ми остана гадостта от последния етап.Последните два го изкарах в бокса от темата.Сега се чудя направо дали да не ви помоля да ме дадете на Тати(ама  май не е той вече)и ще отстъпя и"телевиЗОРо" на домочадието, и ще си  отдъхна...
После ще си пускам само битките(без грешките на дърводелеца и ...) ..,🤣
Направо  не ми се гледат следващите циркаджийства и  от осанна до разпни го.
Както и коментарите на великите хейтъри.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 01:40 от vvi

# 3 172
400 коментара изчетох, лошо ми.

Не разбрах как излезе, че Мани се е оплаквала от Гого, мисля, че беше точно обратното.

Битката на секундантите. Да си кажа честно, аз не виждам проблем да са мъже срещу жени на такава битка, държането на лоста по този начин е много повече техника, отколкото чиста сила. Мира, ако не си беше изпуснала корема и кръста можеше още да държи. Жорката хич не беше топ.

Битката за елиминация мисля, че я разбрах по-малко и от Зори първия път, когато я обясниха. Десет пъти е твърде много - не само за гледане, но и за самите участници. Ръцете на Алекса бяха съдрани от тия въжета.Иначе невероятна Зори, аз не мисля, че има слаба психика, просто нейния механозъм за справяне е да мрънка, да си изкарва стреса вербално, до последно игра и то много равностойно.

Алекса се надявам искрено да изпълни заявката си и да прати силните да се самоизядат.

# 3 173
  • София
Въпрос към Зори:
 Кой беше най-голямата ти опора и подкрепа в игрите?

Признавам си, че не съм прочела всичко, така че е възможно и да повторя нещо.
Жалък, ама много жалък, Алекса. Георги не е никакъв мъж според вечния капитан, защото не е отишъл да защити Фейгин, тъй като мислели, че ще има елиминация на съюзници, но въпросния не избра най-близката си, защото се страхува от същото??
Ох, извинявай, обаче наистина ли не виждаш какво изтъкваш за довод, че е жалък. В единия случай Алекса защитава най-близкия си човек, а в другия точно обратното. Държа да отбележа обаче, че аз не съм от тези, които обвиняват Жорката за постъпката му.

Веднага ти отговарям Фейгин се заблуди от мнението на Гената, че има шанс да отпадне съюзник, за това избра човек от другата коалиция. Алекса и Виктория яко нахраниха Георги, че не е отишъл. Той реално не може да промени мнението на номинирания. Алекса обаче чува от Димо, че този път играта на съюзниците ще е различна. И той решава да избере Мира - също от неговата коалиция (да то нямаше друг вариант), но заявавайки, че не може да рискува Вики. Грозно и жалко според мен. Виктория извади в ситуацията по-големи... Онези неща, които той (Алекса) изиска да се извадят на масата. Мое мнение

# 3 174
  • София
Ралица е поредният участник, който твърди, че все пак няма написани реплики, които участниците да казват, и продукцията не може да те накара да кажеш нещо, което не искаш. И други участници са потвърждавали, че продукцията задава въпроси, с които да се насочи участника към това какво иска да чуе, но човек си подбира сам думите... И още няколко отговора на Ралица в IG:

Това да не се разбира като "няма монтаж", всъщност е предаването с най-силен монтаж от всички риалити предавания в нашия ефир. Убедена съм, че и много от ситуациите се преиграват, след като са се случили и не са били заснети, а за разговорите за битки, или тези "разкриващи" сюжета на епизода, със сигурност специално виакт екип, според мен Ралица има предвид, че буквално репликите и отговорите в синхрони са си техни.

# 3 175
Конкурс за най -просташки коментар ли тече...

Що? Краката на Цецо и чорапът му  или дупарата на Алекса не ти допадат... ? Или може би бицепсите и плочките на Гогчо (да се свети името му) и Фифчо?

# 3 176
  • SF
Продукцията не диктува кой какво да говори. Но се правят възстановки.
Жени и Филип "случайно" в градината обсъждат какво ще правят с играта - нито Жени, нито Филип казаха нещо, което не искаха. Бяха им казали да се отделят и всеки да си каже на другия за бъдещите им творчески планове. Филип не пожела да каже нищо и не го каза. Жени пък използва момента да му предложи нова коалиция.
Не са имали написани реплики.
Следващ кадър, продължение на предишния - Филип и Гого са в градината, уж берат домати, ама уж. Реално са поканени от екипа, за да се заснеме договарянето им за игра в сборното племе. Който каквото поиска, това каза. Нищо написано предварително.

Георги и Зори, седнали някъде си насаме на два стола. Зори казва, че ще го избере за помощник. Ако Георги не иска, отказва. В случая прие. Не му е написано предварително дали да приеме или да откаже. Той го решава.

Това са възстановки на вече провеждани разговори. И Зори и Георги, и Филип и Гого са намерили време да се отделят и да се наговарят, но снимачният екип не е бил около тях.

Сутрин в спалните, когато се събуждат, участниците реално преповтарят това, което са си говорили преди да заспят (примерно). През нощта, докато спят, никой не ги снима. Имат време да си приказват каквото си поискат и колкото си поискат. Те затова споделят, че е много важно с кого делиш стая.
На сутринта "Добро утро - добро утро", просто трябва да го преповторят, за да може да бъде записано за нас зрителите.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 01:58 от Esmee

# 3 177
  • софия
gg_, наистина не разбирам. Не го приемай, като заяждане. В единия случай мъжът не отива да спаси най-близкият си човек, защото го е страх от елиминация. В другия случай, заради страх от елиминация мъжът защитава най-близкия  човек до себе си и не допуска това да се случи. Кое му е жалкото.  Иначе съм съгласна, че тогава доста предобриха с това да скачат върху паднал човек, в случая Жорката. Но не разбирам защо това, че избра да защити Вики, вмести да има шанс да вземе предимство го прави жалък.

# 3 178
  • София
gg_, наистина не разбирам. Не го приемай, като заяждане. В единия случай мъжът не отива да спаси най-близкият си човек, защото го е страх от елиминация. В другия случай, заради страх от елиминация мъжът защитава най-близкия  човек до себе си и не допуска това да се случи. Кое му е жалкото.  Иначе съм съгласна, че тогава доста предобриха с това да скачат върху паднал човек, в случая Жорката. Но не разбирам защо това, че избра да защити Вики, вмести да има шанс да вземе предимство го прави жалък.

Няма проблем, не го приемам за заяждане, но аз виждам това - в единия случай Фейгин, Гената и Георги подозират, че може да бъде елиминация на съюзник и решават да отиде човек от другата коалиция, а в другия водещият съобщава, че битката на съюзниците ще е различна този път и Алекса заявява, че избира Мира, защото няма как да рискува Вики.

# 3 179
  • SF
На Гената стратегиите бяха един път!!!

Общи условия

Активация на акаунт