💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 249
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 150
Аз този път с късни размисли:
Предвидима победа за бог Алекси. Непредвидим съюзник за Алекса, мислех си, че ще избере Викиту.
Зорничка се раздаде дори повече от способнистите си и беше страхотна, болка, сълзи, тя не се отказа! Не я харесвам, че е мрънкаща и малко неадекватна на моменти, но доста добра физическа игра!
Не знам за социалната игра на бога колко е добра, верно има харем от жени, които ще му постелят и червен килим до чека, но е доста долно такава близост с толкова жени, главно с Викиту, пред толкова зрители, че и жена му гледа… Малко това ми идва туу мъч… Аз сигурно просто не съм от тези, които биха го търпяли това.
 То беше ясно, че целта му беше още грошове, за да е по-сигурен, че ще бутне един от двамата най-силни, за да си чисти пътя до чека. Ми, лош актьор ми е! Само преди да си покаже истинското лице, когато беше в резервите, тогава изглеждаше точен. После дъно, дъно ….

# 3 151
Мани нещо нещя, искаше да бяга от Алеко, ама има време и нея да я потупа по главата, да я цуне по челцето, да ѝ прости това сърце мъжко като хан.
Ако Виктория първо не я удуши  в съня ѝ, де. МУХаха

# 3 152
Последно ще се изкажа, че май яко хейт ми напира, четох коментари как Гого не се доказал и показал в племената.
Ми не го показаха! Гласът му дори не бяхме чули. Отпадналите сини разказваха как са били нещата. Днес от Мани разбираме и виждаме как е обединявал и тренирал племето (не го е срам!, Джаферович е в шок!). При сините беше най-ценният играч и беше абсурд да го номинират. За капитан се дореди веднъж (от скромност), а Алексата направо се самозабрави. Половината предаване слушаме Алексата "Аз! Аз! Аз!".
При жълтите видяхте. Капитан - абсурд. Една номинация само и то по негова молба и желание. Накрая да беше пуснал Филип туй въже, ама и той е куче...
Добре че по отборните игри нямаше как да го скрият Гого, та се видя горе долу за какво става дума. И Филип най-читосърдечно си каза на женорята: още откакто съм го видял Гого как играе, без да го познавам, искам да го срещна на финала.
Ейййй, много ме е яд, че ще го прецакат!  Абе, ура за Гого и тва е! Simple Smile

# 3 153
Хитрец е Алекса, наплюмчи пирона преди да го забие.
Има идея как се прави Simple Smile
🤣🤣🤣 Боже Господи 🤣🤣🤣 Къде е mon day да ми го обясни това, че не го схващам 🤣🤣🤣

Лелеее, губя форма, въобще не съм го прочела с мръсно подсъзнание, а звучи толкова хубаво на втори прочит. Stuck Out Tongue Даже се чудех дали да питам Бен какво означава, защото за пръв път чувам такова нещо, но реших, че ме е срам и така или иначе не се очертава скоро да забивам пирони, че да знам. Laughing Ти да видиш, то тая работа била като оная работа. Trollface

По платеният канал 🤣. Офф, тази гледка няма избиване сега от съзнанието ми 🤣. Аман и оператори, аман и камери 🤣.
Искаш ли да те съсипя веднъж и завинаги? Пусни си втори епизод от сезона, когато резервите копаеха, да чуеш твоето слипче как тежко диша.

# 3 154
За тази вечер Дон Жуан си изпълни мъжките задължения 🤣. Всички жени са доволни, макар и в различни посоки 🤣. Една си тръгва, друга ще дойде 🤣. Той има много любов да даде 🤣. Най ме е страх, че накрая и мъжете ще поискат 🤣.

# 3 155
Тупарев си разигра сценария да Алекса направи пак герой. Кой нормален човек би дал такава мъжка битка на жен?.
Миналата година на тази битка беше Красима.
И Елизабет.

# 3 156
Никой от другите участници не поздравява Зорница за представянето, макар и отпаднала. Само една Ралица със стори и едно браво за Алеко и Зорка. Много тъжно.

# 3 157
  • София
Признавам си, че не съм прочела всичко, така че е възможно и да повторя нещо.
Жалък, ама много жалък, Алекса. Георги не е никакъв мъж според вечния капитан, защото не е отишъл да защити Фейгин, тъй като мислели, че ще има елиминация на съюзници, но въпросния не избра най-близката си, защото се страхува от същото??
За играта: браво на Зори, ето тук съм съгласна с Алекса, не мисля, че някоя от останалите жени в предаването щеше да се справи като нея.
За Филип - ами много ще ме яд на него, ако го играе за чест и достойнство, я да се заобиколи с жените от неговото племе и да гони реалните си конкуренти. Юлиян в сезон 1 го плюха, че номинира Пламен (много логично според мен), но стратегически си беше правилно решение. Лошото е, че освен Алекса, всички останали са го ударили на мисъл приятелство, чест и достойнство. Е, всички без Жени, но нека съм реалист, няма шанс тя да победи в многокомпонентна битка друг, освен може би Цецо ( да ме извинява съфорумката, която му е фен 😊)
Та за последната седмица се надявам Фифо да играе, така както започна - сам! И ще му стискам палци.
Е, също така стискам палци за Георги, Мани и Гого.

# 3 158
Мани нещо нещя, искаше да бяга от Алеко, ама има време и нея да я потупа по главата, да я цуне по челцето, да ѝ прости това сърце мъжко като хан.
Ако Виктория първо не я удуши  в съня ѝ, де. МУХаха

Аааа това вече се случи в реална на един техен банкет. Прегръщаха се и Алеско я цунка. Joy Ето тук Алесио цунка МанитУ 🤣

# 3 159
  • софия
Въпрос към Зори:
 Кой беше най-голямата ти опора и подкрепа в игрите?

Признавам си, че не съм прочела всичко, така че е възможно и да повторя нещо.
Жалък, ама много жалък, Алекса. Георги не е никакъв мъж според вечния капитан, защото не е отишъл да защити Фейгин, тъй като мислели, че ще има елиминация на съюзници, но въпросния не избра най-близката си, защото се страхува от същото??
Ох, извинявай, обаче наистина ли не виждаш какво изтъкваш за довод, че е жалък. В единия случай Алекса защитава най-близкия си човек, а в другия точно обратното. Държа да отбележа обаче, че аз не съм от тези, които обвиняват Жорката за постъпката му.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 01:03 от СлаБе

# 3 160
  • София
Зори за Георги:

Алекса за битката / Гого също оценява играта:

Белезите на Зори от минаването на въжетата:
Скрит текст:

# 3 161
Хубав епизод за мен. Мога да кажа браво на Алекса, първо за постъпката му към Мира и после към Зори с помощта за пироните. Вярно, може би не беше кой знае какво, но жеста е важен.
Браво и на Зори. Беше страхотна, въпреки мрънкането. Предимството беше правилно и добро, предвид това че е жена.
Като цяло битката много ми хареса и много се радвам за Алекса. Знам, че съм от малкото му поддръжници, но си спечели честно.
Малко оф- стига вече с тая опорка, за битките с жени. То хубаво пристрастия, ама Много удобно забравяме, че Жорката, който също много харесвам, има две елиминации с жени. Първата даже беше доста в негова полза с тежката гума. Ама никой не рева за това гледам. Знам, че харесваме различни хора, но това значи ли, че трябва от девет кладенци вода да носим и да се чудим с какво да оправдаем победа вместо да признаем, че някой е бил по добър. Повярвайте, нищо няма да стане.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 01:19 от Lafusko

# 3 162
Само да коментирам, че при двама Непобедими, трима Безстрашни и четирима Супергерои на финала - все пак хитрият ход на Мани с разцепването на Супергероите на две части в дългосрочен план вероятно спомогна точно това племе да стигне най-далеч като бройка. Ако си бяха останали заедно, двете половини щяха да продължат да се ядат едни-други, а така оцеляха поотделно сред другите племена, които пък се самоизядоха.

Също Генчо беше прав за двойките, че внасят нестабилност - и двете "любовни" двойки почти веднага се разпаднаха и останаха единици. А пък тези двойки бяха по-издръжливи, докато още бяха разделени в различни племена.

# 3 163
  • София
Тук май иска нещо да ни каже. Stuck Out Tongue Winking Eye

Едва сега се загледах в надписа върху тениската на Алекса. Smile Елица я публикува снимката в история в Instagram, не той, тя ни праща не дотам кодирани съобщения. Sweat Smile

# 3 164
Глас в анкетата само за финалисти Алекса, Фифо, Гого. Не ми стигна гласа за Георги.. Тези четири момчета искам.

Общи условия

Активация на акаунт