💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 291
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 745
Скрит текст:
Скрит текст:
Изглежда много от жените с такива мнения  не са имали близки приятели мъже.🤔

Най-добрите ми приятели са мъже. Никога не бих се държала така с тях, особено пред техните половинки, нито пред моята. А Виктория уж беше приятелка и с Цецо, но веднъж не го налази по тоя начин, на неговите гушкания се дърпаше и свиваше.

И не мога да разбера защо феновете на Виктория не одобряват, че си казваме дирекно какво мислим за нея. Нали оценяваха искрените хора Joy
Защо Вашите отношения и морални принципи ,как да се отнасяте с Вашите приятели от мъжки пол ,трябва да са еквивалент или пример за приятелство ? Това ,че Вие не никога не бихте са държали така ,трябва ли и ние да смятаме ,че е правилно ? И от къде точно знаете какви са отношенията на Вики с Цецо ? Били сте им свидел или сте присъствали постоянно на срещите между тях ? И последно ,според мен отношенията между Цецо и Вики са пристъпили формата на приятелство между мъж и жена .Между тях има нещо много по различно ,което трудно може да се определи само като приятелство. В истинското приятелство полът не съществува , а само чисто човешките отношения. Аз не съм фен на Вики. Това ,че харесваш някого повече от друг, не те прави негов фен. Не я защитавам, а пиша какво харесвам в нея и защо. И точно защото съм искрена си пиша нещата ,както си ги мисля , а не както биха били харесани от някой друг. И не харесвам как някой клевети друг на база лични впечатления , а не на факти. Аз не съм чула Вики да говори за Алекса ,както говореше за Цецо. И не намирам нищо сексуално или романтично във взаимоотношенията и с Алекса.

Чакай, чакай - не аз намесих кой какви приятели има и как се държи с тях Rolling Eyes

Наблюдавам как се държи Виктория с Цецо, и как се държи с Алекса. Има огромна разлика. Всъщност има и сходство - държи се така, както Цецо се държеше с нея, но умножено по няколко. Наблюдавам я и как се държи с Алекса спрямо общоприетото поведение. Определено има много повече физическа близост, интимност, докосвания, близки прегръдки, сълзи и т.н. отколкото има обикновено между приятели. Не само повече от приятели в предаването, а дори от двойки. Елица - половинката на Алекса - която също си ревеше очите по него, не беше толкова контактна. И как да няма пол в приятелството - не е същото мъж да те притиска с гърди, и жена да те притиска гърди. А за половинката да го гледа това, съвсем.

Всеки си има право на мнение на база това, което вижда. Това, че моето мнение се различава от нечие друго не го прави клевета. Ако Виктория не желае да й бъдат приписвани неща, трябва да се замисля повече как се държи и как поведението й изглежда отстрани. Не е длъжен целият свят да й пази репутацията, когато е пределно видно, че тя не полага никакви усилия да си я пази сама. За мен тя е влюбена жена - това виждам, това казвам.
Много се извинявам ,но никъде ,никой не съм намесвала в мой пост. Вие цитирате мой коментар, в който е включено изречение започващо с думата изглежда. И да както на Вас ви изглежда , че приятелското им отношение  е някакъв друг вид взаимоотношения. Така и на мен такива коментари ми изглеждат смешни. Разликата е ,че аз не съм визирала личност ,а съм обобщила начин на мислене различен спрямо моят житейски опит. И да ,всеки има право на мнение и аз съм написала моето. Не съм го написала под пост с който не съм съгласна с цел пререкание, не съм цитирала имена. И да ,за мен е клевета, когато на някой се приписват качества или държание ,които не са подкрепени с факти. Аз от устата на Вики или на някой друг присъстващ не съм чула потвърждение за романтични чувства насочени към Алекса.  И да ,никой на никого не длъжен , тук не става изобщо и въпрос за това. Аз не държа да пазя репутацията на Вики. Тя може да се хейти за много други неща,и в характера и , и взаимоотношенията и с околните, защото да ,тях ги е показала и за тях има доказателства. Но романтичните и взаимоотношения с Цецо ,Алекса ,Елица и т.н. са лично тяхна си работа.

# 2 746
  • Другата България
Според мен, Зори влезе в играта с една единствена стратегия, да се залепи за силните за да я добутат до финала. Проблемът бе, че тя в началото не можеше да реши коя коалиция е по-силна и ходеше и при двете и донасяше информация, кой какво казал и защо. Първо избра Генчо, защото в комбинация с Пух изглеждаха силни. Звезди обаче не прощаваше тъпизмите на Зори и тя някак естествено отиде при Елица.
Остана при Алекса, защото нали са по-силни, без да се замисли, че той ще я отстреля когато реши.
Зори има сериозен проблем, тя няма реална преценка за себе си, нито за ситуацията в която се намира. Тя не победи Валери, той просто ги чакаше да наредят пъзела и каза, "най-накрая", защото му писна да ги чака.
 А причината която изтъкна  като  номинира Мира, че тя е успяла в живота като има семейство и деца, само я изложи повече. Никой не е длъжен, да се съобразява с желанията и проблемите на другия, всеки е отишъл за себе си и за чека. Освен  това,  показа, че нейната дума не тежи и, че няма проблем да се отметне от нея, когато е пряко зависима от това. С това си действие и тази реч, нямаше шанс  да спечели нещо, напротив само загуби. Ако имаше поглед в перспектива, щеше да си даде сметка, че в един момент ще бъде застрашена, точно от този когато благославяше. Сбъднаха се големите и страхове, че ще отпадне преди финала, като  причината не беше така мразения Генчо, а така обичания Алекса.

Подписвам се под горното мнение, с една поправка, по-скоро допълнение - основно самата тя си е виновна за положението, в което е тази вечер. С цялостното си представяне, описано по-горе, с което разбира се, Алекса е запознат, тя очакваше той да избере Мира. Която Мира, в едно обединено племе ведно с Виктория отново ще му пази гърба, за разлика от Зори. Която пък цял сезон наистина беше “пумпалът“ на племето, и се въртеше според това кой е по-силен, за да се “лепне“ и така до финал. В случая стратегията на Мира за “поддържаща роля“ се оказа по-успешна с оглед достигане по-напред, то е ясно, че самата Мира не е имала илюзии за победител. Докато Зори явно ги е имала, и сега гроздето е кисело. Тя самата не осъзнава тези неща, което доказва с поведението си след като форматът е приключил. Дори се чудя как има желаещи да ѝ задават въпроси, след като “поканата“ за това е: “Хайде, хейтъри, питайте ме....“. Продължава с нереалната самооценка, но това няма как да го осъзнае. Причината е ясна.

# 2 747
Ами не може да се сравни направеното от Алекса с направеното от Мани И Фейгин.Не е едно и също!!!
Щом Жорката има право да играе на макс с користни цели,то и Алекса има право на обратното със същите цели.Но тук страдат само 2-ма.А при ония двете страдаха останалите.И това е само една от многото разлики .

Наистина не е едно и също. Мани и Фейгин "предадоха" враговете си, Алекса предаде "ангелите" си. След саботажа на Мани и Фейгин просто разделиха племето, никой не отпадна. Тук Зори ще отиде на директна елиминация. Мани и Фейгин играха срещу хората, които играеха срещу тях. Алекса игра срещу тези, които пазеха неговия и на Елица гръб.
Въпрос на гледна точка!
Играха срещу враговете, които сами целенасочено си създадоха(не те де-Илиян не скри,че понеже не е във ВИП-а,е решил че ще срине племето и т.н.Те му бяха машите).
А "предателството"на ангелите щеше да бъде на първият съвет,ако ги беше номинирал
За втория не е така.
А дали е пуснал с цел  или се е раздал с цел,играта е на такъв етап,че всеки играе с доза егоизъм.
И да всеки мери със своя си крив аршин!

# 2 748
Много съдите Зорито обаче Smile

Особена е по свой си начин, не цепи много басма, но не ми е напрягаща и натоварваща. Даже на моменти ми е забавна с коментарите си Smiley

# 2 749
Зори много я дразни общата оценка на мисловния и капацитет и видимо много се засяга. Публикуваните тук два нейни отговора са само част от нещата, които написа по този повод. За съжаление, с написаните от нея неща практически доказа тезата, срещу която се бори с тях Simple Smile

# 2 750
  • Другата България
Аз съм изненадана как изобщо има някой, който се интересува от Зори и това какво е казала тя, и който/които да ѝ задават въпроси където и да е, след като е ясно, че каквото и да каже сега, то ще е в пълен /вероятно/ противовес с това, което е говорила преди. И което ще е повлияно от някакви отново временни, или моментни събития, или зависещи от това отсрещната страна какво е казала/рекла в който и да е момент, различен от сегашния. И което се отнася за нея персонално.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 16:28 от Merri_An

# 2 751
То изказ, то интелект, то красота, то чудо ли бе да го опишеш. 😂 
Явно доста са й сипвали снощи на Зорница щом смята себе си за най-мразеният участник

# 2 752
За довечера се надявам да няма отпадане на съюзник - не искам Мира така да си ходи. Може би бих била съгласна, единствено ако знам че ще отпадне Виктория. Тъй като си го казах на ум и никой не знае Joy, реших да го споделя, за да знаете.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 16:42 от DebSs

# 2 753
  • София
Още не мога да асимилирам как Жорката, който си купи двоен имунитет, за да е СИГУРЕН първи финалист, ще отиде като помощник и ще отпадне Grinning

# 2 754
Зорница сама се подреди така и не ми е жал за нея. Въпреки, че е тъжно жена на нейните години да е толкова комплексирана. Първо го доказват корекциите по външния и вид. Второ - тя нямаше да играе така страхливо и жалко ако вярваше в собствените си възможности. Много показа на арената, обаче явно не е мислела, че може да спечели елиминационен двубой, затова и така трепереше преди съвет и се молеше на този и онзи да я пази. Трето - обидите и към Генчо. Бил "прост хамалин". Продиктувани от това, че той я затапваше всеки път, показваше повече мисъл и му се чуваше думата и че гледаше с насмешка на нея. Четвърто - думите и спрямо Мира, че имала повече неща от нея и си е уредила живота. Сега дори хейтът я зарежда, защото се чувства значима, обсъждана, под светлините на прожектора. Но след няколко седмици си представям колко празно и тъпо ще и стане, когато публиката забрави за нея, а и в игрите не знам завърза ли истинско приятелство.
Тъжно е наистина.

# 2 755
кажи му зори и не го обиждай повече

# 2 756
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Зорито съвсем основателно завижда на Мирослава и подмятането за семейството ѝ беше в посока стандарта на живот, който има земеделската снаха.

Kaза го в смисъл,че на Мирослава не й дреме нито за паричната награда,нито на кое място ще финишира играта,защото вече всичко си има и е презадоволена в живота.Докато Зори те първа ще се бори,за да има и за нея е по-важно да спечели/да стигне надалеч в Игрите.
Не го каза с лошо и завиждане,просто не можа добре да се аргументира.
Зорница яко изпростява с коментари в ИГ. Що за изказ и грубиянщина..

Гледайте Надкаста с Генчо.Много неща обясни,които ние не сме видяли и разбрали. Дълго видео е,но той има дар слово и е справедлив в коментарите си.

# 2 757
  • софия
Малиииий, от кафе няма нужда, ама от екзорсист със сигурност.
  Знам, че е петък вечер, знам, че всички вече сме уморени от работната седмица, но моля, нека не стигаме нивото на фейса, че в момента буквално му дишаме във врата.
  Айдеее, бандаааа, една хубава вечер ви пожелавам с любими хора. На дивана с чаша винце да изгледаме епизода и да се забавляваме. Аз ще съм там, диванът е голям, има място за всички.

# 2 758
Много ми е смешно от последните страници. Алекса пуснал нарочно, Алекса толкова си може. Айде, решете последно. Simple Smile
Тук май иска нещо да ни каже. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 759
  • Където морето целува небето...
Иска да каже той... аз не знам има ли още някой, който не мисли, че Алехандро ще гушне чека, а Гого и Фифо ще са прецакани яко от продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт