💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 261
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 730
Кобилест тип жени? Rolling Eyes Съвсем друг е този тип, далеч от тялото на Вики, което е всъщност доста хармонично за ръста ѝ. Нито Виктория е кобила, нито Евгения е бъчва. Изпростяваме вече.

Жорето що мълчал, Гого що пък проговорил, Алекса що бил пуснал, ама що Зори избрал, не знам си кой, не знам си какво .... то наистина няма верен ход вече за никой. Така са решили и така играят за себе си и собственото си оставане. Разпъваме на кръст някои играчи и същевременно оправдаваме други. Алекса бил саботирал, нарочно пуснал коша, било същото като саботажа на Мани и Фейгин. Пълни глупости, нищо общо. И знаете, че не съм му фен, не защото не е добър и интересен играч, а защото продукцията го бута. И ме е яд, както и за Жени ме е яд. И двамата са интересни и умни, имат си качества подходящи за арената, кому беше нужно това побутване?! Дори да е саботирал снощи го е направил с цел да върви напред, такава му е стратегията. Както Зори би му забила нож в гърба за да продължи тя напред и не го мисля за грешен ход. Да вървиш напред за сметка на друг играч не е грешно и лошо, стига да е направено в някакви норми и да няма подлост, да няма злостовене, а просто да го надхитриш и надиграеш. Затова е най-добре да си играят играта и да спрат да циврят, че се чувстват като семейство с хора, които познават от няма и два месеца. На Мани и Фейгин саботажът щях да го одобря, ако бяха отишли те да решават пъзела, не да седят отстрани и да се хилят като мастии.

Надявам се довечера да няма отпаднали съюзници, ще е много тъпо решение, отразяващо продуцентската немощ в пълен блясък.

# 2 731
  • София
на мен пък не ми харесва че не обижда когато го обиждат

Е, то трябва да обижда Виктория и Алекса, а не си струва изобщо да хабиш сила/енергия/нерви за хора като тях. Аз се чудя как Виктория не е експлодирала - тя все недоволна, все някой ѝ е крив, все нещо ѝ пречи, все на тръни Joy Трябваше просто да пренебрегне молбата на Зори, както тя пренебрегваше него (според мен)

# 2 732
# 2 733
Тази снимка е за Aaliyah13 Bowtie:

Няма нужда от думи кой какъв е - снимката ясно показва абсолютно точно ...

# 2 734
Значи Алекса може да саботира, за да върви напред (биейки се в гърдите, колко е честен и почтен), а други не могат - защо? И Фейгин беше определена за пъзела - защо са се сменили (ясно, продукцията) - значи тогава може да саботира по тази логика и тя това направи.

# 2 735
С тези персонажи, които днес ще се показват, направо няма никаква тръпка... Жорето освен да вземат за съюзник... А играта изглежда много интересна.
Добре че има коментари за Гого Раковски и Филип Тотю тук там, човек да се посмее поне. Simple Smile

# 2 736
Това с отпаднето на съюзници не е ли само в главата на Генчо? Няма логика. Плюс това Ралица каза на  Георги, Мира и Вики, че са финалисти.
Аз в разрез с общото мнение не намирам Генчо за особено умен. Да има дар слово и до там. Стратегиите му бяха пълна скръб. Обвини Звезди за изгонването на Пух, не му разбрала стратегията. Той трябвало да номинира Пух, но другите не. Звезди била виновна, че Зори напуснала коалицията им. Реално и Мира и Зори имаха по-голям проблем с него отколкото с Звезди.

Значи Алекса може да саботира, за да върви напред (биейки се в гърдите, колко е честен и почтен), а други не могат - защо? И Фейгин беше определена за пъзела - защо са се сменили (ясно, продукцията) - значи тогава може да саботира по тази логика и тя това направи.
Фейгин си каза, че докато са били във водата след като зарови частта е помолила Гого да се сменят на пъзела. Мен това ме издразни главно, плюс хиленето им.

# 2 737
В началото много харесвах Виктория - всичко им казваше смело в очите, раздава се на макс, поема отговорност. Обаче всичките и позитивни качества не оправдават това, че когато не харесва някого почва да се държи супер просташки - крясъци, никой не изслушва, само нейното мнение е важно и вярно. Тя е от типа човек, който се държи супер с теб ако те харесва, ако ли не - точно обратното - губи всякаква обективност, почва да обижда, да мрази. Сега най-големият трън в очите и е Мани, че не заслужавала да стигне до финала. Била много слаба. Няма значение, че за племето на супергероите Мани донесе повече победи, отколкото Виктория.
Мен ако питат всички останали жени не могат изобщо да се сравняват с четиримата мъже по комплексност. Мисля, че Зорница е най-добре, но пък нея не я понасям като човек.
И все пак Мира и Ралица са най-слабите за мен. Мани мисля, че е най-опасна от жените. Нейната слабост са силовите елементи. На Виктория и Джаферович хъса им помага повече от уменията им.
Мисля, че Алекса нарочно ще викне Жоро за съюзник довечера. Хем е силен и ще му спечели предимство, хем да може да го елиминира ако има такъв вариант при съюзниците. Мисля, че няма да има все пак. А Зорница ще викне Мира. И ако случайно някой отпада, това ще е тя.
И без това ако не сега, то още в понеделник очаквам Мира да изгърми. Тя едвам се движи по трасето вече. Само някакви статични игри пипкави могат да я спасят.

# 2 738
Ей нямате изчитане. Добре, че има много хейт, та бързо ги минах, че повечето еднакви бяха. Grinning Няма лошо, всеки предпочита своя актьор. Пак има яко двойно стандарти обаче Grinning Някъде мернах, че се намеква как не може да му се преброят битките срещу жени на Алексата Grinning Ами всъщност до сега има една капитанска и една номинациона. Капитанските с трима капитани не ги броя, защото всички имат. За сведение само, Жорката, който много харесвам, има две номинациони срещу жени, та така.

Ще призова обаче наистина да се въздържаме от откровени обиди, защото хич не са малко. То не беше Зори грозна, слабоумна и т.н, Виктория кобила , Жени свиня и бъчва, Елица /пък и Алекса/ бяха преди време говеда, абе въобще на ТКЗС го обърнахме.

Всички могат да саботират и да си играят, щом така са решили, ама някак си едните да се изкарват светици и малтретирани, а другите да се плюят че са злобни и си гледат играта. А всъщност тук точно на това сме свидетели, колкото и да се отрича. И честно казано, ей това е най-дразнещото. На мен не ми пука ако някой харесва този или онзи, всеки си има мнение, но е честно/нали това е модерната дума/ когато плюеш този който не харесваш, да се замислиш и че "твоя човек" го е правил.

# 2 739
Фейгин сама е отказала да е на пъзела и е пожелала да се смени, в подкаст/надкаст го каза. За Алеко не мисля, че някой освен него ще е на 100 % е или не е пуснал нарочно, само той си знае. Занапред ще видим.

# 2 740

Различен е мотивът - едното е за да върви напред един играч, другото е за да се прави напук на цяло племе и да се изпълни план на вече отпаднал играч. Изобщо няма място за сравнение между двете. По тази логика и Генчо е саботирал като даде играта на Цветан, защото реално тогава той го направи за себе си, както го прави сега и Алекса. А то дори не е и сигурно, че слипът е саботирал. Догадки и нападки.

Пак казвам, че не съм за и против заради конкретните играчи, да няма неразбрали. Ако Гого и Фифо, които са ми любимци, бяха направили саботажа на Мани и Фейгин пак щях да съм против.

# 2 741
Фейгин ще говори каквото трябва, все пак има договор. Техният саботаж беше изцяло дело на продукцията, както и Алекса следва сценария. Но двойния аршин е много як, както ни изнася, така коментираме.

# 2 742
  • София
Няма нужда от думи кой какъв е - снимката ясно показва абсолютно точно ...
Снимката я качих заради Алекса и с добри намерения към Aaliyah13, много пъти са ме развеселявали диалозите, които пише по кадрите от епизодите, а и знам, че тя е добронамерена - на снимката има слипове, ангели и копието (много често му забравям името), което си е измайсторил Алекса.

# 2 743
Колкото и да не харесвам Алекса заради съмнителните неща около него и имането, не може да се отрече, че е смел и се хвърля в битките. Каквото и да е, дори да знае, че ще му дадат игра, в която да бие, се натрупва умора от битката, точно преди финала. Освен това избра Зорница за противник, която от трите е най-трудният вариант. Нямаше нужда да си купува имунитет, никой нямаше да смее да го номинира от жените, ако той не беше призовал. А Виктория можеше да спаси и с томахавката. Голяма поза има при него, но има и качества.
Другите двама, които се хвърляха сами в битките бяха Генчо - първо как реши сам да отстрани Куков, после как пусна срещу Цецо и Жоро, който пък всичко приемаше с усмивка, дори болен.
Фифо би си спестил емилинациите ако можеше, както и Гого, който почти го постигна. Пак са ми фаворити и мисля, че са си прави и залагат на разума и премерената игра, но гледам да съм обективна.

# 2 744
  • София
Според мен, Зори влезе в играта с една единствена стратегия, да се залепи за силните за да я добутат до финала. Проблемът бе, че тя в началото не можеше да реши коя коалиция е по-силна и ходеше и при двете и донасяше информация, кой какво казал и защо. Първо избра Генчо, защото в комбинация с Пух изглеждаха силни. Звезди обаче не прощаваше тъпизмите на Зори и тя някак естествено отиде при Елица.
Остана при Алекса, защото нали са по-силни, без да се замисли, че той ще я отстреля когато реши.
Зори има сериозен проблем, тя няма реална преценка за себе си, нито за ситуацията в която се намира. Тя не победи Валери, той просто ги чакаше да наредят пъзела и каза, "най-накрая", защото му писна да ги чака.
 А причината която изтъкна  като  номинира Мира, че тя е успяла в живота като има семейство и деца, само я изложи повече. Никой не е длъжен, да се съобразява с желанията и проблемите на другия, всеки е отишъл за себе си и за чека. Освен  това,  показа, че нейната дума не тежи и, че няма проблем да се отметне от нея, когато е пряко зависима от това. С това си действие и тази реч, нямаше шанс  да спечели нещо, напротив само загуби. Ако имаше поглед в перспектива, щеше да си даде сметка, че в един момент ще бъде застрашена, точно от този когато благославяше. Сбъднаха се големите и страхове, че ще отпадне преди финала, като  причината не беше така мразения Генчо, а така обичания Алекса.

Общи условия

Активация на акаунт