💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 393
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 700
  • София
Аз други мисли имам в главата. Как може все чужденци да печелят нашите формати? То не бе Лео Бианки, то Джеферович, то Андрюшата, то Зоран. Сега и Алексата чакаме да се присъедини към списъка.
Лео Бианки не е печелил формата, в който участва (освен ако не е спечелил друго риалити по-късно, в момента това ми убягва) - "Big Brother 2" беше спечелен от Мирослав, Лео остана на второ място, въпреки че беше много харесван, Мирослав имаше по-добра история този сезон, покрай изневярата на съпругата си в ефир.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 20:04 от La Vikinga

# 2 701
  • София
Ами не може да се сравни направеното от Алекса с направеното от Мани И Фейгин.Не е едно и също!!!
Щом Жорката има право да играе на макс с користни цели,то и Алекса има право на обратното със същите цели.Но тук страдат само 2-ма.А при ония двете страдаха останалите.И това е само една от многото разлики .

Наистина не е едно и също. Мани и Фейгин "предадоха" враговете си, Алекса предаде "ангелите" си. След саботажа на Мани и Фейгин просто разделиха племето, никой не отпадна. Тук Зори ще отиде на директна елиминация. Мани и Фейгин играха срещу хората, които играеха срещу тях. Алекса игра срещу тези, които пазеха неговия и на Елица гръб.

# 2 702
Явно доста са й сипвали снощи на Зорница щом смята себе си за най-мразеният участник

# 2 703
Аз други мисли имам в главата. Как може все чужденци да печелят нашите формати? То не бе Лео Бианки, то Джеферович, то Андрюшата, то Зоран. Сега и Алексата чакаме да се присъедини към списъка.
Лео Бианки не е печелил формата, в който участва (освен ако не е спечелил друго риалити по-късно, в момента това ми убягва) - "Big Brother 2" беше спечелен от Мирослав, Лео остана на второ място, въпреки че беше много харесван, Мирослава имаше по-добра история този сезон, покрай изневярата на съпругата си в ефир.
Лео не е ли печелил Вип сезон?

# 2 704
Аз мисля като Bengun, Фифо отнасяше Алекса. Отделно ако Зори отиде в обединено племе много бързо ще я изпратят на елиминации Джаф я ненавижда и няма да оцелее. Та защо му е точно днес да се хаби срещу нея. А тя е добра в игрите.

# 2 705
  • София
Жал ми стана за Зорница, колкото и да не я харесвам. Не заслужаваше такова очерняне на съвет. Всеки иска да продължи напред и има право да се бори за това.

# 2 706
На Зори коментарите са ниво 5-ти клас

# 2 707
когато си имаш муж и грам не те иве. гг

# 2 708
  • София
Зори ми се струва, че беше грешно разбрана за коментара си към Мира (изразяването не й е сила и изглежда по-глупавичка, отколкото е) - имаше предвид, че Мира вече е постигнала много неща в живота, има семейство, неща, с които да се гордее, доказала се е. А Зори е още млада и й се иска да трупа собствени постижения. Понякога ще бърка, но всичко това за нея са уроци. Тя всъщност се опита да играе играта - нещо, което много други правят по същия начин, но се правят на много достойни и с голяма чест, и си прикриват действията.
Смисълът на коментара на Зорница беше уловен от всички и под една или друга форма е коментиран тук в темата от потребители, различни от мен Trollface, а именно, че Мирослава е участникът, който най-малко е там за наградата и общо взето участва за забавление и може би, за да докаже нещо пред себе. Разбира се, винаги някой удобно може да се направи на неразбрал. Трудно обаче могат да бъдат определени думите за нечии постожения и живот като "обидни", виж, "картунката не слуша" си е доста снизходително и обидно. Същото важи и за определянето на това колко са достойни участниците като хора, като противници и пр., което явно е лайтмотивът на сезона.

Поне комплексността и състезателните умения не ѝ се отричат на Зорница, виждам, че е отвяла "конкурентките" в анкетата на последния въпрос.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 14:33 от La Vikinga

# 2 709
# 2 710
  • София
Много се запалих от тази продукция, ама много! Тя си е извадка на  една малка наша държава и просто убиват надеждата ми за адекватно развитие на страната ни. Отново калинчиците пробиват напред и славят се като герои все едно са Атлас поддържащи земята да не се срине, а са по-ниски от тревата! Мира се чувствала достойна да продължи към финалите и искала децата ѝ да се гордеят с майка си. С какво се почувства достойна и с какво ще те запомнят децата ти? Че подкрепяш друг за победител, че се слагаш слуга в сянката първо на Елица, а после на Алекса? Майкооооооооооо!
Зорито и тя горката! Жоро я пазеше и продължава да я пази, а тя го нарежда сред най-малко достойните за финал, а като опря ножа до кокала отиде с жални очички да го навива за съвета да я пази отново. Жорето и той вместо да ѝ каже "е, не, то петите нямаме много право на глас" да натърти, че си стои на мястото и не може някаква си там, дето две думи на кръст не може да обели, а си прави класация с него, клекна!!! Scream Expressionless Expressionless Expressionless
 А ангелчетата на Чарли в романтичен колапс по онзи бай Ганьо с топките на масата. Бил лидер, бил мъж?! Какъв лидер е, че не мога да му чуя гласа, когато стане въпрос за стратегии спрямо битките. Явно си пази гласа за по-късно - за интригите покрай съвета, да пази калинчиците, за да може после да ги опука една по една.

Направо искри прехвърчат от мен. Ще се свържа към ел. системата поне от себе си да черпя ток, да не плащам сметки..

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 19:26 от Lunna_sonata

# 2 711
  • София
Когато Алекса се самономира е бил наясно, че на следващата игра може "случайно да паднат" и да трябва да се бие с жена. Той не случайно попита Фифо, кого биха номинирали. Ако отговора беше Мани, можеше и да си даде малко повече зор. Но великия Алекса не обича да ходи на битки срещу мъже, та затова пусна въжето.
Всъщност, той умишлено си избра този пост, защото у него беше и ножа и сиренето.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 15:22 от Алекс :)

# 2 712
наобиколили го самодиви той пита 'Генчо и Георги изхарчиха ли грошовете'

# 2 713
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На Зори коментарите са ниво 5-ти клас
Е какви да са, то нивото й е пети клас. Мен най-много от всичко обаче ме впечатли наглостта й. Значи Георги не е достоен да отиде на финал, на последно място е от всички, обаче като опря яйцето до дъ-то, набързо изтичка при него да му казва за кого да гласува. Аз на негово място след демонстрираното поведение нямаше да играя за нея, още повече ако съм обещал само да не я номинирам и съм си удържал на думата. Но Жорето е добро дете.

П.П.: Виждам, че сме на едно мнение с Лунна соната.

# 2 714
  • София
В анкетата гласувах за Вики съюзник на Алекса, Георги на Зорница. Не ми се иска да има отпаднал съюзник, но ако има не подкрепям изобщо. Ще спечели Алекса, стискам палци на Зорница, Мира ми е най-симпатична, а Зори най-комплексна от трите.
За вчерашната битка мога да кажа само: страхотен Филип!
За съвета не очаквах да е Зори, все си мислех, че ще е Мира.
Алекса интересен довод за реванш със Зори. Ами то и с Виктория тряба да иска реванш. Тя също го победи на битката на резервите.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 14:39 от gg__

Общи условия

Активация на акаунт