💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 393
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 685
Чакай сега, аз каква вина имам, че са ме омагьосали 🤣. И без това ми е зле и вие още повече скачате върху мен 🤣. На всичкото отгоре се опитвам да съм обективна въпреки замъгленото ми зрение 🤣. Не мога повече от това, толкова са ми силите 🤣.
В началото с трепет простираше боксерките на Гого и изведнъж мина на Алековите слипове. Фрапиращо е. Няма как да се прости тази постъпка Simple Smile
Генерално погледнато предпочитам боксерки 🤣, но зависи от дупето, което е вътре 🤣. Факт е, че на Алекса всичко му отива 🤣, аз какво да направя🤣. Не е моя вината, че има секси тяло 🤣. Благодарение на него преоткрих слипа като еротично бельо 🤣, а това не е малко 🤣.

# 2 686
като се затича алексата към водата ми е като брадато бебе в памперс

# 2 687
Бруталити и фаталити в комбинация Simple Smile

# 2 688
Прегледах пак епизода от снощи, че тогава само слушах, нямах много възможност да гледам. Е, толкова изкуствено и смешно Алекса изпусна коша, че не е истина. Можеше да се постарае повече, да потренира симулация. Неговото е точно толкова саботаж, колкото и на Мани и Фейгин. Много удобно за него си изигра картите - отива срещу Зори, печели 100 гроша и става още по-богат. Интересно защо Ралица и дума не каза за това, нито дори играчите. Всички го успокояваха, че бил много добър - разбираш ли?! Виждали сме го друг път като загуби не толкова важни битки какво му е настроението, та какво остава за вчера. Едва се сдържа да не се разхили, Виктория и тя, която 100% е наясно със схемите му. Според мен го достраша да не би Фифо да пусне скоро, иначе можеше още да се прави на герой.

Радвам се, че Фифо е финалист. Пожелавам му победата, въпреки, че всички знаем, че в това предаване никога не побеждава най-достойният. Хубаво е и че играчите също го знаят.

Довечера дали ще има елиминации на секунданти? Алекса предположи такова нещо, затова може би няма да вземе Виктория с него, може би Мира ще вземе, а Зори - Георги?

# 2 689
И аз си мисля,че Алекса си избра с кой да отиде на елиминация, т.е. умишлено пусна и си избра Зорница.
Защото който и друг да беше избран от жълтите, щеше да е по-голяма заплаха за него.
Хитрец е сърбина...
Интересно защо тогава не избра Мира? Thinking С нея щеше да му е песен, а  Зорито е костелив орех. Била го е в играта на резервите, а на капитанската с Валери
игра раностойно с мъжете, нищо че Димо се правеше, че не я забелязва. С всичко друго бих се съгласила, само не и с твърдението, че Зори е лесен съперник.

# 2 690

То на бг-мамите все бебета са им в главите Joy

# 2 691
  • София

Нали го сравняваха със спартанеца Леонид?
Ето го Леонид от филма "Запознай се със спартанците"

# 2 692
И аз си мисля,че Алекса си избра с кой да отиде на елиминация, т.е. умишлено пусна и си избра Зорница.
Защото който и друг да беше избран от жълтите, щеше да е по-голяма заплаха за него.
Хитрец е сърбина...
Интересно защо тогава не избра Мира? Thinking С нея щеше да му е песен, а  Зорито е костелив орех. Била го е в играта на резервите, а на капитанската с Валери
игра раностойно с мъжете, нищо че Димо се правеше, че не я забелязва. С всичко друго бих се съгласила, само не и с твърдението, че Зори е лесен съперник.
Защото при обединението Мира пак ще е плътно до него, а Зори ще го предаде.

# 2 693
от снощния епизод разбрах доста неща но най-важното ми беше че който пие хелс не побеждава. политическа партия продуктово позициониране

# 2 694
Хитрец е сърбина...
Защото при обединението Мира пак ще е плътно до него, а Зори ще го предаде.
Ама нали лайтмотивът тук е, че бил страхлив и залагал на сигурното. Казвам само, че Зори е по-тежък съперник от Мира и ако беше страхлив нямаше да избере нея.

# 2 695
Ами не може да се сравни направеното от Алекса с направеното от Мани И Фейгин.Не е едно и също!!!
Щом Жорката има право да играе на макс с користни цели,то и Алекса има право на обратното със същите цели.Но тук страдат само 2-ма.А при ония двете страдаха останалите.И това е само една от многото разлики .

# 2 696
Хитрец е сърбина...
Мира е най-близката на Елица, той е обещал да я пази, по-нататък няма да има проблем да я отстрани. Мира му е най-вярното куче, заедно с Виктория и той е сигурен в тяхната подкрепа в обединеното племе.

# 2 697
има разлика между 'ще саботирам' - саботирам. и 'много съм голем ще защитавам флора фауна океаните' - саботирам.

# 2 698
Моите пет стотинки по темата.

За мен Фифо си го отнесе Калеко Алеко като ЗиЛ цинкова кофа снощи. Отделно Калеко Алеко игра без ръкавици, а сцеплението при изпотени ръце е по-малко. Сега дали пусна малко по-рано, отколкото можеше да издържи. Много е възможно, да. Но това нямаше да промени изхода от битката, само щеше да я удължи още малко.

Съгласен съм с Алия, че избора на Зори е стратегически, защото тя би се извъртяла срещу Калеко Алеко, ако това и е удобно, за разлика от Мира. И съм напълно съгласен, че Зори е много по-тежък съперник за него, ако я сравняваме с Мира.

# 2 699
плюс това те всъщност не харесват зорито, дразни ги, но лицемерничат за изгода.

Общи условия

Активация на акаунт