💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 355
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 120
Хитрец е Алекса, наплюмчи пирона преди да го забие.
Има идея как се прави Simple Smile
🤣🤣🤣 Боже Господи 🤣🤣🤣 Къде е mon day да ми го обясни това, че не го схващам 🤣🤣🤣
🤣 Много е забавно обаче. Може би идеята е, че наплюмчен по-лесно влиза. Питах мъжа ми, ама той не. Не ги разбира той тези работи.Мъж е все пак простено му е Simple Smile

# 3 121
Шокиращото на битката с тежестите , че изправиха мъж срещу жена. Абсолютно недопустимо, като и укорителният тон на Ралица към Мира, че не държала повече.
За Калеко Алеко какво да кажа, актьор от класа, отвътре ли му идват тези високопарни слова или му ги пишат. Вярно си пази момичетата, за да си отсгранява после безпроблемно. С Гого и Фифо знае, че няма шанс.

# 3 122
По-нелеп и абсурден образ от този на Алеко не бяха измисляли досега в Игри на волята.
Пародия пълна!

Обаче, браво Алеко, сам си го каза и потвърди, това което почти всеки българин вижда, двамата най-силни са Филип и Гого, а ти си просто един беден и еФтин актьор, който *ба мамата на целия сезон!
Малко обективност и липса на груби епитети няма да е излишна. Все пак ти трябва да даваш пример за добър тон в темата.

# 3 123
По-нелеп и абсурден образ от този на Алеко не бяха измисляли досега в Игри на волята.
Пародия пълна!

Обаче, браво Алеко, сам си го каза и потвърди, това което почти всеки българин вижда, двамата най-силни са Филип и Гого, а ти си просто един беден и еФтин актьор, който *ба мамата на целия сезон!
Напълно подкрепям.

# 3 124
Хитрец е Алекса, наплюмчи пирона преди да го забие.
Има идея как се прави Simple Smile
🤣🤣🤣 Боже Господи 🤣🤣🤣 Къде е mon day да ми го обясни това, че не го схващам 🤣🤣🤣
🤣 Много е забавно обаче. Може би идеята е, че наплюмчен по-лесно влиза. Питах мъжа ми, ама той не. Не ги разбира той тези работи.Мъж е все пак простено му е Simple Smile
ЛЕЛЕ ... като го писах определено не съм си дал сметка как може да бъде прочетено Simple Smile
Иначе да - по-малко триене и по-малка вероятност да се изкриви има, ако е навлажнен .. пирона Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 23:55 от Bengun

# 3 125
Алекса потен , кво хубаво чука пироните ,само е за другото предаване Sweat Smile
По платеният канал 🤣. Офф, тази гледка няма избиване сега от съзнанието ми 🤣. Аман и оператори, аман и камери 🤣.

# 3 126
  • София
Пародия пълна!

Дяволче, хайде пак премисли!
Мамата на мамата на мамата на мамата(4-ти път)друг я поздравява! И аз и ти го знаем, ама пак палим маратонките!
Признавам, че съм силно пристрастен в този си коментар, но за мен Добата е много по-нелеп и абсурден образ от Алексио.
Това с Добата-победител беше май най-голямата гавра досега.
А, да не забравя и доктора, който победи с най-смехотворната финална битка евър... която му беше и сефтето на инвидуална, ако не се лъжа...

# 3 127
Незнам защо Алекса е толкова не харесван тук?
Но във всеки случай е по-достоен да е на финала от Гошо, който яде през целия сезон, най-нагло пред гладни и накрая си купи мястото на финала! 😏
А за Женя няма и да отворя дума... Тя пък как се добра - със социална игра, разбирай манипулация и интриги.
Аз пък съм на мнение, че Георги е по-достоен и по-добър в игрите.
Твое мнение, уважавам го.
Но какво ще кажеш за играта, когато бутаха един кол и той се отказа умишлено?

# 3 128
  • София
Пуснах новата анкета! 😊

# 3 129
А, да не забравя и доктора, който победи с най-смехотворната финална битка евър... която му беше и сефтето на инвидуална, ако не се лъжа...
Тук не можете да обвините Алекса, че не е бил на битки. Лично аз им изгубих бройката. 

# 3 130
Скрит текст:
Незнам защо Алекса е толкова не харесван тук?
Но във всеки случай е по-достоен да е на финала от Гошо, който яде през целия сезон, най-нагло пред гладни и накрая си купи мястото на финала! 😏
А за Женя няма и да отворя дума... Тя пък как се добра - със социална игра, разбирай манипулация и интриги.
Аз пък съм на мнение, че Георги е по-достоен и по-добър в игрите.
Твое мнение, уважавам го.
Но какво ще кажеш за играта, когато бутаха един кол и той се отказа умишлено?
Илиян се отказа тогава срещу Фифо, не Георги.

# 3 131
  • софия
Али, ку искаш пак да ти метна хапчето. Не мога да те гледам как се мъчиш.
 Бен, така ше кажеш..🤣
 Ей ви малко мемета от Блажев.

# 3 132
От серията се разбраха няколко неща:
Алекса събира грошове, за да изпрати 2-мата най-силни един срещу друг (да се разбира Гого срещу Фифо).
Алекса иска да се бие предимно срещу жени.
Алекса целува и прегръща жените на изпроводяк.
Неговата сюжетна линия е на романтика. Паралелната сюжетна линия е злодеят Евгения, която се кара на мъжете, изпраща ги на елиминация и не ги целува на прощаване 😅😅😅😅😅

С две думи , Кате, можеш да таааковаш как си искаш хората, стига да ги попрегръщаш и поцелуваш малко .Joy
Дан гу мисла Алекса , има пари има жени , реват за него , камъни мъкнат , във вечна вярност се кълнат , па наши Фифо и Гоги да ходят да се цупят на жените, че ги номинирВали, рахата им разваляли Joy

# 3 133
Пародия пълна!

Дяволче, хайде пак премисли!
Мамата на мамата на мамата на мамата(4-ти път)друг я поздравява! И аз и ти го знаем, ама пак палим маратонките!
Признавам, че съм силно пристрастен в този си коментар, но за мен Добата е много по-нелеп и абсурден образ от Алексио.
Тогава не съм гледал само съм чувал, че е било скандално... Ама тва не оправдава Алекса.

# 3 134
  • София
Пародия пълна!

Малко обективност и липса на груби епитети няма да е излишна. Все пак ти трябва да даваш пример за добър тон в темата.

Нищо лошо и обидно не съм казал всъщност. Той не е виновен, а продалите се на сърбите продуценти.
Пък и не казвам нищо невярно... Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт