💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 249
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 090
Който няма грошове и оръдия на спасението да му мисли .

# 3 091
  • софия
Зори, борбено момиче,  успех в живота! Каквото и да говорят за теб, ще останеш от незабравимите герои на игрите. Красива лебедова песен. Пожелавам ти да си вземеш уроците, които ти даде играта и хората до теб, да се възползваш от тях и да ги научиш.

# 3 092
Тупарев си разигра сценария да Алекса направи пак герой. Кой нормален човек би дал такава мъжка битка на жен?.
Миналата година на тази битка беше Красима.

# 3 093
Алехандро няма шанс на тази игра срещу никой, от останалите мъже при жълтите. Добре му я наредиха играта да е срещу Зори... Сам си я нареди де Simple Smile
Защо винаги забравяте капитанската срещу Фифо? Wink
Какво е направил търчеше напред? На тази игра няма значение дали ще направиш 30 обиколки или 15.

# 3 094
Яд ме е за Зорница! Тя ако имаше по-силна психика и вяра в себе си, можеше да бие Алекса. Ама я удари паника и я изби на рев.

# 3 095
Тупарев си разигра сценария да Алекса направи пак герой. Кой нормален човек би дал такава мъжка битка на жен?.
Може сега да са очаквали ,че ще е Вики и тогава нямаше да е чак толкова потресаващо.

# 3 096
  • София
Алехандро няма шанс на тази игра срещу никой, от останалите мъже при жълтите. Добре му я наредиха играта да е срещу Зори... Сам си я нареди де Simple Smile
Защо винаги забравяте капитанската срещу Фифо? Wink
Явно приобщиха и Фифо към "момиченцата"... Joy

# 3 097
  • София
Защото повечето зрители разсъждават от гледна точка на това каква битка им се гледа, а не кое е правилното решение за участника. Аз днес като чух разсъжденията на Филип и колебанието му с кого да играе, се притесних, че той също мисли като зрител, а не в насока кое би му гарантирало победата. Тези думи на Алекса на края на днешния епизод ми прозвучаха също измамно, малко като: "имам всички предимства и възможности да изпратя двамата най-силни мъже на елиминации и да отстраня един... но дали ще го направя или ще предпочета аз лично да ги отстраня." Все пак той е ползвал и стратегия няколко пъти, така че може и отново да го направи. Моят апел към мъжете-играчи в следващите сезони е: не бъдете такива, мислете и правете играта по-интересна за нас и най-вече: по-лесна за себе си.
Въобще не съм сигурен, че Филип разбра какво му каза Жени Grinning Вече на финалния етап, ако отпадне по тъп начин, негова ще си е грешката. За Гого важи същото. Само да видим как ще се разпределят коалициите.

Филип-Гого-Георги
Алекса-Мира-Виктория
Жени-Ралица-Мани

На този етап така ми се струват нещата, но сигурно друго ще излезе.

# 3 098
Яд ме е за Зорница! Тя ако имаше по-силна психика и вяра в себе си, можеше да бие Алекса. Ама я удари паника и я изби на рев.

Ревът изобщо не и пречеше, загуби с опитите да мине въжетата по мъжки, само на ръце. Ако веднага беше почнала и с крака щяха да са почти равни с Алекса и да свърши не на обиколка и половина изоставане, а само на половина. И тогава вече не се знае.

# 3 099
  • София
Зорница на колко години е, че казват момиче?
На 21.
Мислех,че е на доста повече.

# 3 100
От серията се разбраха няколко неща:
Алекса събира грошове, за да изпрати 2-мата най-силни един срещу друг (да се разбира Гого срещу Фифо).
Алекса иска да се бие предимно срещу жени.
Алекса целува и прегръща жените на изпроводяк.
Неговата сюжетна линия е на романтика. Паралелната сюжетна линия е злодеят Евгения, която се кара на мъжете, изпраща ги на елиминация и не ги целува на прощаване 😅😅😅😅😅

# 3 101
По-скоро Миленка срещу Елизабет.

# 3 102
Зори ако нямаше предимство, това качване не може да го направи 10 пъти.
Алекса каза, че се радва, че няма предимство, за да е честно 🤣. Малко сексистко бих казала 🤣, но аз проблем с това нямам🤣. Виж, ако беше на битка с Жени и тя му чуе синхрона щеше да го смаже с думи 🤣. Добре, че е чаровник и с едно гуш-гуш и цун-цун щеше да усмири охранената лъвица 🤣.
Те и Фифо, и Гого са сладури, ама ако Жени им се развика те ще се панират 🤣. А ако пробват похвата на Алекса и тръгнат да я прегръщат и целуват тотално са загинали 🤣. Да не говорим колко ще е смешно отстрани 🤣.

# 3 103
Зорница беше една от най-силните и комплексни жени този сезон, но за съжаление нищожното количество багаж на втория етаж я спъна…. И елитен спортист толкова гламав няма. Тя затова и там не е твърде успяла. Но пък е твърде амбициозна.
Което всъщност не знам колко добра комбинация е.

# 3 104
Незнам защо Алекса е толкова не харесван тук?
Но във всеки случай е по-достоен да е на финала от Гошо, който яде през целия сезон, най-нагло пред гладни и накрая си купи мястото на финала! 😏
А за Женя няма и да отворя дума... Тя пък как се добра - със социална игра, разбирай манипулация и интриги.

Общи условия

Активация на акаунт