💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 269
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 075
Понеделник ще е играта на Георги с Генчо и Цецо Smile

# 3 076
  • София
Зори игра много добре. Ако не беше паднала в началото от въжетата  (няколко пъти), можеше и да обърне играта. Когато стигна пъзела доста бързичко се ориентира. Когато Алеко удари камбаната, тя беше към средата. Браво.
Съгласна съм, че никоя от другите жени не би могла да се опре на Зори на тази битка. Но така си сложи очилата, че според мен виждаше.

# 3 077
Нищо не разбрах за понеделника. Колко човека са номинирани, колко отпадат...
Жоро и Гого са играли играта с топчетата.
Компенсация за Жоро за загубата на грошовете.

# 3 078
Изненадващо приятен за гледане епизод, независимо, че всички очакваха Алекса да спечели.

# 3 079
Понеделник ще е играта на Георги с Генчо и Цецо Smile
И играта на Гого срещу Валери  и Генчо Grinning, ще има поправителен и за него.

# 3 080
Зорница на колко години е, че казват момиче?
На 21.

# 3 081
Обзор на епизода:
Всичко предвещава много рев и драма тази вечер още от разговора на Вики и Алекса, в който той е решил на всяка цена да я защити, затова не иска да я вземе за съюзник. Тя твърди, че не е страхлива като Георги, но в решителния момент не спори с Алекса.
Междувременно Джаферович казва на Фифо, че има нужда от неговите грошове, а той - от нейните. След разговора с Генчо вече не се трогва от "Кукавица" и иска силен съюзник срещу него. Фифо както винаги не може да лъже и не обещава да играе с нея. Тя се заканва да му види сметката. После се заема с реклама на новата книга на продукцията.
Битката на съюзниците е обречена, но Мира се бори до последно. Въпреки всичко Зори изтрещява, че Жоро може и да не успее да бие жена на вдигане на тежести и не спира да му дудне. Алекса не може да понесе гледката на страдащата Мира и прекратява битката. Георги печели предимство за Зори.
В резиденцията Виктория разбира какво се е случило и почва да реве и да си скубе косите. Изглежда е забравила загубата си от Фифо на силовата битка с гума, защото сега е убедена, че е щяла да спечели предимство за Алекса срещу Жоро.
Зори и Алекса излизат в битката на Херкулес. За Зори задачата се оказва непосилна. Тя преминава трасето със сълзи в очите, а Алекса се опитва да я окуражава. Алекса доказва, че е полубог и става последният финалист. Той прегръща и утешава Зори. Всички жени отпаднали от него са късметлийки за това изпращане.
Алекса се връща при непобедимите, готов да отреже главите на най-силните си конкуренти с 350 гроша и томахавка.

# 3 082
  • София
Казаха, че последните двама са номинирани, но на съвета сигурно още толкова. Колко отпадат не се знае Grinning

# 3 083
Офф колко пъти ще играят на домино.
Сигурно, докато не се научат да го подреждат без грешки.😁😁😁

# 3 084
В понеделник последните двама ще са номинирани и на съвета може би още двама . Двойна елиминация ще е според мен.

# 3 085
Казаха, че последните двама са номинирани, но на съвета сигурно още толкова. Колко отпадат не се знае Grinning
Мале, ще е касапница. 🔪🔪

# 3 086
  • София
Изтръпнах Алекса като каза мога да изпратя с грошовете си двамата най- силни на битката и да съм сигурен, че един от тях няма да се върне.
Знам, това е игра и стратегията му е правилна за него, просто .. временното ми леко по- ок отношение към него, се изпари за миг. Надявам се само, ако елиминира например Гого, Фифо да отмъсти тъпкано. Но имам чувството, че го тикат упорито за победител.
За мен най-достоен за победата  продължава да е Гогито, колкото и някои да се отрекоха от него.

# 3 087
Алехандро няма шанс на тази игра срещу никой, от останалите мъже при жълтите. Добре му я наредиха играта да е срещу Зори... Сам си я нареди де Simple Smile
Защо винаги забравяте капитанската срещу Фифо? Wink

# 3 088
  • София
Точно, не знам защо се съфорумките искат Филип да се съюзи с Алекса. В негов интерес е да е с Женя и да стрелят Вики и Алекса,докато може. Пък после ... лесно.
Защото повечето зрители разсъждават от гледна точка на това каква битка им се гледа, а не кое е правилното решение за участника. Аз днес като чух разсъжденията на Филип и колебанието му с кого да играе, се притесних, че той също мисли като зрител, а не в насока кое би му гарантирало победата. Тези думи на Алекса на края на днешния епизод ми прозвучаха също измамно, малко като: "имам всички предимства и възможности да изпратя двамата най-силни мъже на елиминации и да отстраня един... но дали ще го направя или ще предпочета аз лично да ги отстраня." Все пак той е ползвал и стратегия няколко пъти, така че може и отново да го направи. Моят апел към мъжете-играчи в следващите сезони е: не бъдете такива, мислете и правете играта по-интересна за нас и най-вече: по-лесна за себе си.

# 3 089
  • Където морето целува небето...
Алехандро да се съюзи с Фифо??? Не мисля! Той ще изгони първо Георги, а после Фиго и Гого. Той не гони малки момиченца! Най-много Евгения да отстрелят. Алехандро си плете кошницата да се заобиколи от лесния за финал харем. Няма да се рисува да иде срещу мъж.

Общи условия

Активация на акаунт