💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 393
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 060
  • София
Имам грошове, имам брадвичка. Ще пратим Гого срещу Филип на елиминация Wink

# 3 061
Е чистене или не чистене на образа на Алекса. Браво за добрата му игра и за думите му към Зори.

# 3 062
  • София
Браво и на двамата, изобщо няма да омаловажавам минаването на трасето от Алекса - браво. Прав е за това, което каза за Зори, няма друга жена този сезон, която да мине това трасе и да се справи по-добре от нея. Браво, Зори!

# 3 063
Ох Алекса с колко грошове стана и томахавката в него-ще коли и ще беси другата седмица Trophy

# 3 064
Той не знае за имунитета на Филип ще се радвам да му видя реакцията.Joy Joy Joy

# 3 065
Димо Алексиев с всяка секунда затъпява и погрознява
Изобщо яд ме е, че почнах да гледам игри на волята

# 3 066
  • Някъде в Матрицата
Зори игра много добре. Ако не беше паднала в началото от въжетата  (няколко пъти), можеше и да обърне играта. Когато стигна пъзела доста бързичко се ориентира. Когато Алеко удари камбаната, тя беше към средата. Браво.

# 3 067
Айде сега, Гифо и Гоги няма май да са достойни за харема на султан Алеко . Ще има гладиаторски бой за сърцето му )))

# 3 068
  • Пловдив
Точно, не знам защо се съфорумките искат Филип да се съюзи с Алекса. В негов интерес е да е с Женя и да стрелят Вики и Алекса,докато може. Пък после ... лесно.

# 3 069
Изтръпнах Алекса като каза мога да изпратя с грошовете си двамата най- силни на битката и да съм сигурен, че един от тях няма да се върне.
Знам, това е игра и стратегията му е правилна за него, просто .. временното ми леко по- ок отношение към него, се изпари за миг. Надявам се само, ако елиминира например Гого, Фифо да отмъсти тъпкано. Но имам чувството, че го тикат упорито за победител.

# 3 070
  • София
Зорница на колко години е, че казват момиче?

# 3 071
Жалко за Зори, че отпадна точно преди финалната седмица.

# 3 072
Горкото Жоре остана сам. Споко Жоре ,кака Джаф ще те вземе в обятията си/ под крилото си.😁

# 3 073
Нищо особено не беше Зори. Плува и това е. Кръгла нула във физическата част, няма психика, а уж голям спортист. Крайно време беше да си тръгне. Стига са я бутали от коалицията й.

# 3 074
Офф колко пъти ще играят на домино.

Общи условия

Активация на акаунт