💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 291
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 105
  • София
По-нелеп и абсурден образ от този на Алеко не бяха измисляли досега в Игри на волята.
Пародия пълна!

Обаче, браво Алеко, сам си го каза и потвърди, това което почти всеки българин вижда, двамата най-силни са Филип и Гого, а ти си просто един беден и еФтин актьор, който *ба мамата на целия сезон!

# 3 106
Незнам защо Алекса е толкова не харесван тук?
Но във всеки случай е по-достоен да е на финала от Гошо, който яде през целия сезон, най-нагло пред гладни и накрая си купи мястото на финала! 😏
А за Женя няма и да отворя дума... Тя пък как се добра - със социална игра, разбирай манипулация и интриги.
Аз пък съм на мнение, че Георги е по-достоен и по-добър в игрите.

# 3 107
Хитрец е Алекса, наплюмчи пирона преди да го забие.
Има идея как се прави Simple Smile
🤣🤣🤣 Боже Господи 🤣🤣🤣 Къде е mon day да ми го обясни това, че не го схващам 🤣🤣🤣

# 3 108
После ще ви чета, но сега да се избуша:
Знам ,че съм обръгнало копеле, но днес си ревах като магарица.И ме хейтете в прав и неправ текст ако искате за това.Всички гледахме и видяхме битката, нищо няма да коментирам.Кой какви очи имал това хвърлил или както казва Свеки(да е жива и здрава):"Окото е лошо".
Та , ей сега червените могат да станат победители.Утре те са четирима(Ако Жорката стопли),но стават петима(Гого си ги чака) .И ако Мани  не о...ре  пак положението стават 6.И сиренето и ножа в техните ръце.А дано, но надали!

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 23:16 от vvi

# 3 109
Алехандро няма шанс на тази игра срещу никой, от останалите мъже при жълтите. Добре му я наредиха играта да е срещу Зори... Сам си я нареди де Simple Smile
Защо винаги забравяте капитанската срещу Фифо? Wink
Какво е направил търчеше напред? На тази игра няма значение дали ще направиш 30 обиколки или 15.
Всяка обиколка беше отваряне на допълнителна карта. Различни игри ли гледаме? И този на кулата дефакто решаваше играта. Тъпо е някой да отрича очеизвадното. Simple Smile

# 3 110
Всяка обиколка беше отваряне на допълнителна карта. Различни игри ли гледаме? И този на кулата дефакто решаваше играта. Тъпо е някой да отрича очеизвадното. Simple Smile
Вики сбърка на тази игра, Алекса водеше, Фифо го догонваше.

# 3 111
Филип си игра умно държеше си темпото, мъчеше се и той да запомня от картите, а не като Алекса да търчи като муха без глава само и да вярва сляпо на Виктория. Играта ако беше без секунданти Филип щеше да го бие още по-категорично.  Ако ще спорим за тази битка дай да се върнем към битката на резервите ако искаш? Многокомпонентна битка на която Филип издуха всички, а бог Алеко загуби от Виктория и Зорница Wink

# 3 112

Те и Фифо, и Гого са сладури, ама ако Жени им се развика те ще се панират 🤣. А ако пробват похвата на Алекса и тръгнат да я прегръщат и целуват тотално са загинали 🤣. Да не говорим колко ще е смешно отстрани 🤣. [/b]
Ей това искам да го видя - Фифо или Гого с методите на Алекса изпращат Жени да си ходи. С прегръдките ще се озорят, но могат да рискуват с целувки 😂

# 3 113
По-нелеп и абсурден образ от този на Алеко не бяха измисляли досега в Игри на волята.
Пародия пълна!

Обаче, браво Алеко, сам си го каза и потвърди, това което почти всеки българин вижда, двамата най-силни са Филип и Гого, а ти си просто един беден и еФтин актьор, който *ба мамата на целия сезон!
Дяволче, хайде пак премисли!
Мамата на мамата на мамата на мамата(4-ти път)друг я поздравява! И аз и ти го знаем, ама пак палим маратонките!

# 3 114
Но във всеки случай е по-достоен да е на финала от Гошо, който яде през целия сезон, най-нагло пред гладни и накрая си купи мястото на финала! 😏
Ако си ял по режисура на предаването, ставаш недостоен за финал, сериозно ли, не знаех. Мислех, че в битки се определя кой заслужава. Алекса пък, хем не е ял, а е направил сериозни паласки, видя се от играта днес. Приличаше ми на бебе, чието лице е състарено с компютърна програма - като на мъж с брада и дълга коса.

# 3 115
Хитрец е Алекса, наплюмчи пирона преди да го забие.
Има идея как се прави Simple Smile
🤣🤣🤣 Боже Господи 🤣🤣🤣 Къде е mon day да ми го обясни това, че не го схващам 🤣🤣🤣
😁 Aaliyah трябва да превключваш от време на време и на Фермата. И там е пълно с мъже където слагат т...ки на масата , а пък и за пироните разказват.🤣🤣🤣

# 3 116
  • софия
Бях убедена, че тази игра е нова. Убийте ме, не помня да са я играли друг път. Ще връщам трети сезон явно да я търся.
  Някой спомена, че Алекса имал малко поддръжници. Не сме малко, просто тези, които не го харесват са по "вресливи". Извинявам се за думата, не искам да обидя никой. Ако на някой му хрумне с какво да я заместя ще съм благодарна.
  Радвам се, че и Жорката брои, като мен. За тях няма резерви. Заедно са минали през всичко и всеки държи на племето от което стигна до финалната права.
 И тази книга...голямо бутане, голяма реклама, а на мен ми действа отблъскващо и ме избива на смях.

# 3 117
  • София
Само на мен ли ми се струва, че това е много лесен за манипулиране пъзел. Едно чопче отдолу някъде по трасето на лостчето и няма минаване. Ще си мислиш, че е задънено и местиш другаде. Не ми харесват игри, които не се теглят на чоп и което трасе ти се падне!
Написах точно това преди време и ме... изтриха... Joy   Някой ме докладвал!
В това няма никаква логика, защо да се трие подобен коментар ?!?
Напълно сте прави, че трябва да има жребии кой къде ще се състезава в такива игри.
Логика няма, но е неоспорим факт! Blush

# 3 118
Както върви, на финал ще са чудото и Слипа, но тя, просълзена от гласа му, ще му пусне, победата де, и той ще я потупа по главата...

# 3 119
Пародия пълна!

Дяволче, хайде пак премисли!
Мамата на мамата на мамата на мамата(4-ти път)друг я поздравява! И аз и ти го знаем, ама пак палим маратонките!
Признавам, че съм силно пристрастен в този си коментар, но за мен Добата е много по-нелеп и абсурден образ от Алексио.

Общи условия

Активация на акаунт