💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 788
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 360
Ако Гого не го беше играл обиден на Мани две-три седмици днес нямаше да е в поза партер. Защото аз лично не виждам как няма да е на арената в петък, ако Жени се върне утре от Капитанската битка. Независимо, дали с пари от Генчо или само с предимство от Продукцията.

# 361
  • Варна
Гого както винаги, перфектен в социалната част. От бързане и липса на такт, пришпори Мани и се отправи с бодра стъпка към сигурна номинация, ако жълтите паднат сряда или четвъртък.

# 362
Гого продължава и продължава да ръчка по Джаф.😁 Продукцията не харесва това.😔

# 363
Ми аз пък пак ще си се надявам Жени да отпадне от Генчо, колкото и да е невъзможно

# 364
Жени пак почна със старата песен мъже/жени. Време беше. Всички я подценяват, защото е жена JoyJoyJoy

# 365
  • София
Само единствено Джаферович говори за пола на играчите и кои били подценявани. Гого не е подценил никого заради пола. Така че е ясно, че Гого няма как да е сексистът.
И разбира се сега капитанската битка ще бъде пъзел, докато Генчо трябва да минава сигурно по 5 сантиметрови гредички...

# 366
  • Пловдив
Големи шансове срещу Генчо имала Джаф... дето се крие зад кухите лейки от нейното племе. Една битка няма като хората.

# 367
  • София
Големи шансове срещу Генчо имала Джаф... дето се крие зад кухите лейки от нейното племе. Една битка няма като хората.

Няма никакви шансове, ако няма пъзел, а капитанската битка усещам, че ще бъде именно пъзел

# 368
Паскалева трябваше да поясни на всички колко тежък противник е Гого, да не би случайно някой да не е разбрал. Чухте ли, ей, ако стигне до обединеното племе да го номинирате постоянно, че иначе продукцията зор ще види да го изхвърли.
Тази игра не я харесвам, досадна ми е. А пъзелът ми е много омразен. Йоана от ИВ2 получи нервна криза на него.

# 369
Жени обича да си намила за жени срещу мъже, но точно в този контекст Гого изрично подчерта, че няма жена, която да муе съперник в тази игра.

# 370
Ми аз пък пак ще си се надявам Жени да отпадне от Генчо, колкото и да е невъзможно
И аз! Много се надявам. Непоносима е. 🤐

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 21:51 от Anyyyone

# 371
  • Другата България
Радостното е, че вече никой не се връзва на Евгения, никой не й вярва, и все повече става за посмешище.

# 372
Утре стискам палци и на Жени и на Генчо. И в двата случая ще има интересни обрати. Браво на Жени за речта, смятам че е искрена, че иска да играе и рискува. Гого сам си е виновен и голямото му самомувствие честно взе да ме дразни. Бих се радвала на обрат от страна на Фифо само вече.

# 373
Отврат.
Всичко. Толкова наглост и издигане в култ на пошлото.
Нямам желание да гледам.
Да им имам рейтинга.
Надявам се много утре Генчо да не изгори.
Защото битката ще е везане.

# 374
Един човек предимство за Червените е сериозно в тази игра при всички курсове, които трябва да направят.

Общи условия

Активация на акаунт