💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 812
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 705
  • софия
Потривам доволно ръце. Сега остава Джаф да ни каже довиждане....🤣

# 706
Много хора казват, че Ралица е глупава, но това не е съвсем така - тя усеща, че в момента е важен партньор в играта за Жени и заради това ще я пази.

Жени я пази за пушечно месо. И е жалко, че Ралица не го осъзнава.

# 707
  • Някъде в Матрицата
Вчера в НСА е имало демонстрация на различни видове спорт под мотото „Избери своя начин да спортуваш“ и там са били и част от участниците от ИВ.
Малко снимки в
Скрит текст:

...
Ами аз просто не искам да претръпвам. Не искам да свиквам с тъпото, гадното, нечестното! Не искам да гледам връзкарство и по телевизията! Ядосва ме как продължават да ни подценяват, въпреки че би трябвало отдавна да са наясно с нагласите и мнението ни. Схемата е една и съща, без промяна вече четири години, което за мен е абсолютна творческа немощ и безсилие.
....
+1. И като добавка: да не смесват различни реалити сюжети в едно. Биг брaдър, Ергенът, Островът на изкушението и прочие похвати си имат своето място в съответното реалити. Не ми харесва, че всичко се превръща в болашик . (така баба ми наричаше храната за прасето)

# 708
Вики и Радо от фермата.
А Мирела и Димитър Калайджиев от Фермата - в клип, рекламиращ агенцията му.
Много си отиват Радо и Вики Heart Eyes

# 709
Очаквам довечера избухване в темата. Ако Джафа отпадне, ще е всенародна радост, ако пък бие Генчо (както предполагам ще стане, все пак любимката на продукцията трябва да се подкрепи и с грошове), ще има яко хейт по нея (който тя напълно си заслужава, защото е зла). Минимум 300 нови коментара ще има.

# 710
  • София
Вътре във формата се оказа много наивно девойче. Разочарова ме и я разлюбих Grinning

Дано поне адекватно използва сабите.

# 711
  • София
И аз, чак й се ядосвам. То бива наивност, ама това нейното е отвъд!

# 712
Не можах да се включа навреме и сте казали каквото мисля.
Само да отбележа, че изстудявам уискито и довечера ще се пие...надявам се от радост JoyJoyJoy
Ама да видим, ако Гената отстрани Джаферович, очаквам да е номиниран за премиер, и без това мястото е вакантно JoyJoy

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 14:42 от Donna Paulsen

# 713
Ама да видим, ако Гената отстрани Джяферович, очаквам да е номиниран за премиер, и без това мястото е вакантно JoyJoy
Joy
Май-май ще си остане вакантно.

# 714
  • софия
Ралица, като я гледам как действа. Когато и просветне,  че трябва да ги ползва, най-много от бързане да си отсече главата с тях.

# 715
Ралица, като я гледам как действа. Когато и просветне,  че трябва да ги ползва, най-много от бързане да си отсече главата с тях.
Ралица вече искрено я съжалявам (ама не положително съжаление). Сега сигурно гледа и си бие главата в стената колко глупости е направила и изприказвала...но късно.

# 716
Ралица няма грам гъвкавост и стратегическа мисъл, направо не вдява и затова го прикрива с приказки за честна игра и слагане на всичко на масата. Мислех, че ще ползва сабите срещу Джафа, а то какво стана- ще вземе срещу Гого наистина шматката и с шматка. Явно Ралиците нещо не са за тая игра, нито като участници, нито като водещи Grinning

# 717
Как пък най-неприятните събраха на това събитие, с изключение на Гого и Мира.

# 718
  • София
Между другото искам да се оплача. 😔
Много съм разочарован от отговорите на последния въпрос за спойлерите и го приемам лично... 😢😧

# 719
Между другото искам да се оплача. 😔
Много съм разочарован от отговорите на последния въпрос за спойлерите и го приемам лично... 😢😧
Интересно е, че и тук, и във Фермата съотношението е горе-долу едно и също ( почти 3:1, за Фермата е даже 4:1), с огромно предимство за спойлерите.
Странно ми е на мен, все едно като седнеш да гледаш сериал да започнеш от последните епизоди.
Но си е право на личен избор това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт