💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 131 859
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 75
От фейсбук Joy

# 76
4-ката е искала да запазят 2-та гласа, затова не са избрали Ралица или Гого. Ралица е казала директно на Мирела, че иска. Гого просто е казал че не е добре да ходи тя, не съм сигурна дали се е предложил, да е той.
Другото което е.. Лефтеров е бил казал, че се чувства добре, предния ден ли, вечер ли ..не знам. Еми след като е бил добре, а и предната седмица искаше да е капитан, защо не реши да поеме той поста... забравете за "спасяването" на Мирела.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 23:52 от DebSs

# 77
Скрит текст:
Заявката беше, че няма да остави жените да бъдат изпидУркани като коркови тапи , като във всеки формат до сега (поне 99% които съм гледала) , и ще имат шанс да се бият за наградата. Ако коалицията е съставена "на плажа" , защо са всички тези обвинения, че видите ли Жени е поканена със свитата от вън и за това е силно превилигирована пред останалите. Заради което е и основната омраза , хейт и обвинение .
Не вярвам , номера на ФиГо да мине . Може би трябваше да се разменят , Филип да обработва Мани (тя му е длъжна за предимството, а на Гого вече няма доверие) , а Гого да очароВВа Рали. Така можеше и да им се получи. Но разбира се пак, тъп ход ..и пак ..продукцията е виновна
За "гениалната" стратегическа игра на Филип сам си е виновен. Колкото до коалиции от преди предаването - единствените разпознаваеми за мен личности в предаването бяха Джеферофич и Елица, а за Георги само съм засичал информация(да ме прощават останалите спортисти, но с тяхните кариери не съм и бегло запознат).В един такъв формат известността помага поне в начален етап. Това което се е подхвърляло е че Валери се е познавал с Джеферофич, покрай майка си, за Мирела е ясно според мен - като инфлуенсър, това да е до една от двете най-разпознаваеми личности е достатъчен стимул. Може би, само може би, "голямата вина" на продукцията е в разпределението на племената като начален старт. Лично според мен омразата и хейта дойдоха не заради това с кои е влязла, а по скоро заради това, че я изкараха едва ли не подобрена версия на Мани от сезон 3 - много схеми(нещо, което при Манито липсваше) , почти никаква игра, а това не е вярно - физически тя наистина е достатъчно силна и издръжлива. За това никой друг освен продукцията няма вина. Като прибавим факта, че тя е най-очеизвадно свързана с продуценти и телевизия - меко казано нейното присъствие нагарча на зрителя. Но то продукцията успя да омаскари повечето участници. В това се крие основната вина на продукцията, според мен, не в показването на стратегията на игра на Филип.

# 78
Според мен Джафа няма да пусне капитанството и от червените ще е Генчо, за да може Джафа да захлеби...

# 79
  • Другата България
Скрит текст:
Изсмях се на глас.
Може ли пример за НЕиграта на Лефтеров с Мирела? Въпреки уговорката им?
Изключвам постановката за капитанството, естествено.
Кога Лефтеров изневери на женската коалиция?
Що се отнася до НЕправенето на квалификации от страна на Мирела за Лефтеров, вероятно това, което тя не спря да внушава през последните епизоди на миналата седмица и в прощалното си видео към племето, минава за обяснение в любов? Та те двете с Евгения го изкараха абсолютен льоло с това “пазене“, ама понеже не хвана дикиш, сега дай да го очерним с несъществуващи елементи?
Номинацията на Мирела беше възможна с любезното съдействие на Лефтеров. Не е нейно твърдение това даже. Потвърдено е и от другите участници, и от кадри.

Изрично споменах след предаването. Последната седмица в игрите и на двамата не беше топ като социално представяне, но има рязък контраст в поведението им след това. А ако ще сравняваме, тя го изкара "льольо", но той я изкара "ку*ва" и колкото и да ми се иска да кажа, че са квит, всички знаем, че неговото е много по-дългосрочно и нараняващо.
А, не всички. Аз лично не бих се наела да говоря от името на всички, защото ако съдя по всички, или по “всички“ в темата, 2/3 мислят като мен. Навън да не говорим, хората, с които аз комуникирам. Във ФБ също. Но съм наясно, че това далеч не са всички, тъй че множественото число като подкрепа на теза при положение, че се говори от 1л., ед.число, поне за мен е по-скоро минус като аргумент, затова и никога не го приемам за релевантен.
Що се отнася до номинацията на Мирела, това поне за мен не може и не е никакъв коректив за НЕигра с някого. Тя и Евгения номинира Фифо почти постоянно, пък после заиграха заедно. Както и да е.

За “след това“ съм пас, защото нито съм гледала под/над/зад касти, нито ще имам време да го направя. Както казах, гледах Лефтеров в “Събуди се“, и там особено много ме впечатли това, че Мирела е използвала “ама те това никога няма да го излъчат“ като аргумент за....каквото и да е, различно от /а на мен приличащо ми на/ оправдание.
Тъй че много субективни са нещата, и никога не съм и помислила, че целта на Лефтеров е да изкара Мирела “ку*ва“, както и никъде другаде не съм прочела такова мнение. Да не говорим, че не е и изричано. Нещата не са черни и бели, само и единствено. Нюансите са основния елемент при едни взаимоотношения винаги, и това как един страничен наблюдател ги вижда зависи не на последно място от личните му пристрастия към една от двете страни. Но виж, онова “кучка“ от страна на Мишето за Мирела си е съвсем реално, потвърдено и от Чакалов, та тук вече мога да кажа - всички и чухме, и видяхме.

# 80
Сегааа ... днес един приятел е бил на събитието в НСА и е видял всички от ИВ. Думите му бяха "Цветан е страшен дългуч, Алекса и неговата бяха приятни, Зорница не я познавам, но колегите казаха, че е много глупаво момиче, волейболистката и тя беше там". Той не гледа ИВ, като го попитах за Гого не можа първо да се сети, но после загря  "ааа, този с мустачките, да, малко трудно се забелязва, защото е доста дребничък". Каза, че Гого е много по-нисък от мен (174см) и видимо по-нисък от него(170см).

# 81
Един път да не приема доводите на Мушама. За мен, гледайки предаването и двата подкаста в които се появи Мирела виждах едно и също. Обвинения срещу Лефтеров,че не се е метнал да изгори вместо нея. Защо трябва да я предпазва и защо някой и е длъжен във формата да я спасява?
 Ей, това не разбрах. А тя е убедена, че така е трябвало да стане. Когато са избирали капитан Гого и Ралица са изявили желание. Жени отсякла Мирела ще е. И накрая Лефтеров им виновен и на двете.🤣
  Също така не виждам проблемът между тях да е за това, че е залитнала по Валери. Не знам защо масово това се изтъква, като причина. Единственият проблем между двамата е, че тя хвърля обвинения, че не е истински мъж и не я е пазил.
 Лефтеров и при Чакала каза днес. За него не е проблем, че тя е намерила щастието си с друг човек, проблем е, че го е злепоставила с думите си в играта. Имаше там някакво мънкане с Валери. Как не била щастлива, как той я спирал, как я обвинявал. Това са взаимоотношения, които трябва да си останат между двамата и извън играта. С Михаела е имала същият проблем. Пак голяма уста за лични неща извън играта. И като цяло, това момиче доста ми олекна. И не, не казвам, че е лека жена.

Поведението на Мирела е под всякаква критика – хванала се за полата на Джафа, не направи нито един самостоятелен ход. Разлглезена от хубостта си очакваше мъжете да припадат по нея и да я предпазват от номинации. Залитането по Валери си беше човещинка, но прекалено наивно мислеше, че никой няма да се усети, какво става с тях. Младо и глупаво момиче. Дано да е научила някой и друг урок от участието си.

Но Лефтеров е този, който ме дразни с незрялото си поведение. Не само, че не е кавалерско, ами направо си е дребнаво.

# 82
  • София
Чудесна корица от тази забавна игра.
Чакам капитани и игри с нетърпение.

# 83
  • софия
Един път да не приема доводите на Мушама.
Скрит текст:
За мен, гледайки предаването и двата подкаста в които се появи Мирела виждах едно и също. Обвинения срещу Лефтеров,че не се е метнал да изгори вместо нея. Защо трябва да я предпазва и защо някой и е длъжен във формата да я спасява?
 Ей, това не разбрах. А тя е убедена, че така е трябвало да стане. Когато са избирали капитан Гого и Ралица са изявили желание. Жени отсякла Мирела ще е. И накрая Лефтеров им виновен и на двете.🤣
  Също така не виждам проблемът между тях да е за това, че е залитнала по Валери. Не знам защо масово това се изтъква, като причина. Единственият проблем между двамата е, че тя хвърля обвинения, че не е истински мъж и не я е пазил.
 Лефтеров и при Чакала каза днес. За него не е проблем, че тя е намерила щастието си с друг човек, проблем е, че го е злепоставила с думите си в играта. Имаше там някакво мънкане с Валери. Как не била щастлива, как той я спирал, как я обвинявал. Това са взаимоотношения, които трябва да си останат между двамата и извън играта. С Михаела е имала същият проблем. Пак голяма уста за лични неща извън играта. И като цяло, това момиче доста ми олекна. И не, не казвам, че е лека жена.

Тъкмо имаме вълнуващата възможност да поспорим Heart

Интересно е как сме излезли с напълно различни впечатления от подкастите с Мирела. На мен тя ми беше далеч по-симпатична, слушайки я извън играта, отколкото гледайки я вътре и ми изглеждаше доста по-узряла, някак си осъзнала доста от грешките си.

Този разговор с Валери за как Лефтеров я ограничавал си спомням много ясно как се възмутих на глас, че си позволява да говори такива неща, още повече по телевизията. Каквото и да е било, не е готино по телевизията да тровиш. И все още смятам, че не е трябвало да споменава, каквото и да е, макар да й вярвам, че е била убедена, че никой не ги снима.

Аз от самото начало, когато разбрах за разликата във възрастта им бях доста скептична към цялата им драма, но това е отделен въпрос. И каквото и да си говорим, Лефтеров показа, че проблемът му е, че Мирела не се оповава на него, така както той иска. Имаше разговор, в който той я нарече "наивна", когато й предлагаше да се махне от Жени и той да я "пази" така че тази заявка си идва от него самия. За мен той го виждаше като път към сърцето й така да кажем. Не стана така, после и Валери се появи и естествено тя хлътна. На Лефтеров драмата му беше, че няма контрол над нея, с нищо не я държи, че даже не й е "номер 2".

И двамата го направиха лично, което за мен е грешка в играта като цяло. Причината е, че влизайки те са били с тотално различни представи за това какви са отношенията помежду им. Това, което не ми харесва е, че докато Мирела се опитва да не го приема лично вече, то Лефтеров няма никакъв проблем да подхранва идеята за нейната лекост и нечестност, дори и с недомлъвките си.
  Аз май схванах от къде виждаме различно нещата. Ти изначално ги приемаш, като влюбен Лефтеров, който иска да си върне момичето.  И в момента това го виждаш, като негово отмъщение, че не е успял да я задържи.
 Аз пък гледам точно от обратната страна. Той е човекът инициирал раздялата. Не мисля, че е влязъл изобщо с идея да си я връща,  макар, че във визитката се опитаха така да покажат нещата.
  А това, че не вярвам изобщо на Мирела е от няколко изцепки вече в реала и в играта. Един път този епизод с очернянето му пред другите какъв е бил във връзката им. Един път изпуснатите думи за Михаела и хората до нея в реала. После драмата с Фейгин извън игрите. Вечно ги забърква някакви без мисъл за последствията и после с усмивка се извинява и прехвърля първопричините на друг.
  За мен е изначално тъпо да се рови в чаршафите на участниците. Още по - тъпо ми е самите участници да ги веят.  За това, колкото по-бързо и двамата приключат всичко това, толкова по-добре. И за тях и за нас.

# 84
Аз имам малко по-странен план за седмицата.

В моите сценарии капитани са Жени и Генчо.

При Червените - Алексио и сие вероятно ще обмислят варианта за елиминация отново и ще нахендрят капитанството на Генчо. Пак остават с глас повече, а и Гената и Георги така или иначе имат пари, а Алекса има с какво да ги блокира.
При Жълтите - Жени ще е капитан. Единствения начин да не стане капитан е Мани да си смени гласа, но лично аз не го вярвам.

Капитанската битка според мен НЯМА да е елиминация, но Жени ще я спечели и ще получи хубав подарък от Продукцията. Благодарение на него ще оцелее и няма да е на арената в края на седмицата.

Племената ще си разделят по една победа. Виждам номинирани Гого от Жълтите и Генчо от Червените. В елиминацията мисля, че след като подредиха една игра за Гого, така този път ще подредят игра за Генчо.

Та така Simple Smile

# 85
  • Другата България
План Б.
Както писах, играта /вероятно/ ще е с гребане. Blush
И аз клоня към същия сценарий, който начертах още....кога беше.
Само тази снимка ме обърка. Ако наистина Гого е капитан, както каза Еми - капитанска елиминационна и след като Гого отпадне /евентуално, дано не/, Евгения става капитан и си взима двата гласа, заради които сън не я лови.
Така отново игра Генчо - Гого във вторник, естествено, отново с гребане.
Или с варелите на Пух.

# 86
4-ката е искала да запазят 2-та гласа, затова не са избрали Ралица или Гого. Ралица е казала директно на Мирела, че иска. Гого просто е казал че не е добре да ходи тя, не съм сигурна дали се е предложил, да е той.
Другото което е.. Лефтеров е бил казал, че се чувства добре, предния ден ли, вечер ли ..не знам. Еми след като е бил добре, а и предната седмица искаше да е капитан, защо не реши да поеме той поста... забравете за "спасяването" на Мирела.

Не е искал, не го е поел поста Лефтеров.А на Мирела от къде на къде друг и е виновен, че тя е отишла на капитанска битка?Сама каза няколко пъти, че иска да отиде.Питаха я добре ли е, тя каза, че няма проблем да отиде.Като не и се ходи, да беше казала че не ще да отиде, че не се чувства добре.А така, тя ще вика "Аз ще отида!" пък Лефтеров трябва да е длъжен да отиде вместо нея.

# 87

Скрит текст:
А, не всички. Аз лично не бих се наела да говоря от името на всички, защото ако съдя по всички, или по “всички“ в темата, 2/3 мислят като мен. Навън да не говорим, хората, с които аз комуникирам. Във ФБ също. Но съм наясно, че това далеч не са всички, тъй че множественото число като подкрепа на теза при положение, че се говори от 1л., ед.число, поне за мен е по-скоро минус като аргумент, затова и никога не го приемам за релевантен.
Що се отнася до номинацията на Мирела, това поне за мен не може и не е никакъв коректив за НЕигра с някого. Тя и Евгения номинира Фифо почти постоянно, пък после заиграха заедно. Както и да е.

За “след това“ съм пас, защото нито съм гледала под/над/зад касти, нито ще имам време да го направя. Както казах, гледах Лефтеров в “Събуди се“, и там особено много ме впечатли това, че Мирела е използвала “ама те това никога няма да го излъчат“ като аргумент за....каквото и да е, различно от /а на мен приличащо ми на/ оправдание.
Тъй че много субективни са нещата, и никога не съм и помислила, че целта на Лефтеров е да изкара Мирела “ку*ва“, както и никъде другаде не съм прочела такова мнение. Да не говорим, че не е и изричано. Нещата не са черни и бели, само и единствено. Нюансите са основния елемент при едни взаимоотношения винаги, и това как един страничен наблюдател ги вижда зависи не на последно място от личните му пристрастия към една от двете страни. Но виж, онова “кучка“ от страна на Мишето за Мирела си е съвсем реално, потвърдено и от Чакалов, та тук вече мога да кажа - всички и чухме, и видяхме.

Не използвах "всички" като аргумент, относно останалите си доводи тъй като нямаше общо с обективните ми твърдения, а  личното ми субективно мнение, защото за мен си е направо аксиома, че залепи ли се такъв епитет на една жена, особено с помощтта на бивш, махане няма. И това мисля, че всички го знаят.

Ако да позволиш да номинират коалиционният ти партньор, когато си можел да го предотвратиш, не е НЕигра, то кое е?

За останалото съм съгласна, нищо не е черно и бяло, има си нюанси.Никой не е само добър, или лош или прочие и всеки си вади различни изводи.

СлаБе,

така е, впечатлението у мен за Лефтеров, създадено от самия него е точно това. Визитката, думите му след нейното прощално и поведението му. И съм съгласна, че имаше много издънки тя, по никакъв начин не подкрепям много от действията и играта й. Абсолютно съм съгласна и за ровенето в чаршафите, просто у мен впечатлението е, че идва повече от него отколкото от нея това специално.

Ако трябва да съм честна, в дългосрочен план, и тук малко от опит говоря, няма нищо по-добро от това да се разочароваш от бивш, защото това много улеснява продължаването напред, така че за Лефтеров може би е най-добре, че така се случи. Надявам се да мине време и да мине и горчилката, защото просто не си струва човек да носи такива емоции в бъдещето си.

# 88
  • Другата България
Така е. За етикета.
Само че на Мирела Лефтеров нито е искал, нито ѝ е “лепил“ какъвто и да е етикет.
Мнението на аудиторията /ако изобщо има някъде такова мнение/ се формира от цялостното ѝ поведение вътре във формата, и навън /справка - поста на Слабе//. Зрителите не са толкова лесно манипулируеми, или поне не всички, видно и от темата. За да си съставиш мнение за някого, достатъчно е да го следиш в мрежата, той сам си “говори“ за себе си, не само с думи, а и с дела.
И съм сигурна, че е ясно какво имам предвид.
Няма смисъл да го въртя поне аз повече, защото сме на различни позиции по темата, и субективизма /вероятно/ пречи за обективна преценка на някои фактори и обстоятелства. Ти се взираш основно в Лефтеров, оставайки “сляпа“ за Мирела, при мен вероятно е обратното /пак казвам, не съм го гледала и слушала, а нея опитах, както вече писах, и се отказах/. Ако сме живи и здрави след формата, дано ми остане време да изгледам всичко, което съм пропуснала.

# 89
Не е искал, не го е поел поста Лефтеров.
Ако не греша имаше един разговор с Фифо, в който Филип му каза че ще го подкрепи следващата седмица с един глас за Капитан, за да може и той да спечели и да си вземе нещо за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт