💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 131 889
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Re: Фифо и стратегическата му игра

Ами не съм съгласен. Първо, никъде не съм писал, че е някакъв топ стратег. Но категорично не съм съгласен, че е зле на този фронт. Според мен е на доста прилично ниво, да не кажа нещо повече. Оставете ги какво говорят сега и лъскат имидж някои. Аз съм им слушал 90% от лайфовете, а там са най-искрени и неподправени.
Имаме коалиция от плажа, Жени+Мишето+Ралица. Мирела и Валери идват след това, а с Мирела върви и Лефтеров. Жени и Валери се познават, тя се познава с майка му. И двете се имат с Тупарев (Мария Гроздева и Евгения Джаферович). Мирела е била гримирана от Жени, не са се познавали истински, но това няма значение. Цел номер 1 в играта е била Мирела да се лепне за Джаферович и да прави каквото тя каже.
Къде точно се очакваше да пробие Филип, много ми е любопитно? И не е като да не е правил опити. И откъде знаете, че не е опитвал с Ралица или с Михаела на по-късен етап. Ние виждаме това което се излъчва, те са там 24 часа нон-стоп. Идеята на сценария не е да ни представят Филип като стратег, а като бойна машина, жертва на злата Джаферович и така да се генерира хейт и рейтинг.
Добре, хипотетично Филип стиска ръката на Мишето да играят заедно. Как го виждате това реално при положение, че Жени видя заплаха в него от първия ден още? Никой нямаше да пипне Валери. Лефтеров и Мирела също абсурд, защото Мирела е много удобна за Жени за манипулация, а Лефтеров както казах върви с нея. Поне в началото е било така. Ами то по вашата логика ако жълтите отидат на съвет няма по кого да гласуват бе, хаха. Всеки е в съюз с всеки и никой не може да гласува за този или онзи. Филип си е мислил, че ще успее да се сработи с мъжете, но хубавата Елена, пардон Мирела му слага прът в спицата, защото мъжете я пазят.
Илина, Филип и Чакалов изтеглиха късите клечки това е положението.
За всички останали ходове, които съм писал си остават в сила и не виждам нищо лошо в тях, напротив. И истината е, че Филип оцеля и дойде момент в който Жени търсеше него, а не обратното и се притесняваше за себе си и бъдещето си в племето, а не обратното. И опита с Михаела все пак успя, защото на по-късен етап от играта донесе привилегии конкретно за Филип и негатив за Мишето.

# 91
  • софия
Ей, удоволствие е да се спори с вас. ❤
 Бен, пак сме почти на едно мнение в анкетата. Разликата е само в това, че виждам битката между Гената и Джаф елиминационна и сега ще кажа защо. Жени няма шанс да стигне финал и да я излъчат победител. Цял сезон е играла лошото ченге, де що има хейт се излива върху нея. Един реверанс от продукцията ще е да и позволи да вземе скалпът на силен мъж, да му заграби грошовете и да не е в толкова смешна ситуация. Защото сега всички други са " мишки" , а Женя е болна легнала и бедна, кат църковна мишка, демек пак е герой от мишето царство. Ще и поизчеткат малко перушината и после да си ходи по живо, по здраво.
 Чакам с нетърпение да видя какво ще се случи от утре нататък. Дано да е гледане с удоволствие и хубави обрати.

# 92
  • София
Аз пък не вярвам да има елиминация във вторник.
Твърде много ще дойдат. Аман от тези капитански/елиминационни дуели. За мен това е безумие. Капитана е лидер и избран да води, не можеш да го подлагаш на подобен тест. Айде един път в сезона разбирам. В най-лошия случай два пъти ама пак не върви. Обаче като този сезон, аа не, мерси. Тъпо е и няма логика.
И именно защото всички играчи ще се опасяват от елиминационен дуел, то няма да им го поднесат. Много се очаква от този дуел във вторник ама за мен ще е буря в чаша вода.

# 93
  • Sunshine state
Ох, айде дано с новата тема да отпадне най-сетне и Джафи. Кога ще дойде този монент се чудя аз. 🙄😁

# 94
Скрит текст:
Скрит текст:
Заявката беше, че няма да остави жените да бъдат изпидУркани като коркови тапи , като във всеки формат до сега (поне 99% които съм гледала) , и ще имат шанс да се бият за наградата. Ако коалицията е съставена "на плажа" , защо са всички тези обвинения, че видите ли Жени е поканена със свитата от вън и за това е силно превилигирована пред останалите. Заради което е и основната омраза , хейт и обвинение .
Не вярвам , номера на ФиГо да мине . Може би трябваше да се разменят , Филип да обработва Мани (тя му е длъжна за предимството, а на Гого вече няма доверие) , а Гого да очароВВа Рали. Така можеше и да им се получи. Но разбира се пак, тъп ход ..и пак ..продукцията е виновна
Скрит текст:
За "гениалната" стратегическа игра на Филип сам си е виновен. Колкото до коалиции от преди предаването - единствените разпознаваеми за мен личности в предаването бяха Джеферофич и Елица, а за Георги само съм засичал информация(да ме прощават останалите спортисти, но с тяхните кариери не съм и бегло запознат).В един такъв формат известността помага поне в начален етап. Това което се е подхвърляло е че Валери се е познавал с Джеферофич, покрай майка си, за Мирела е ясно според мен - като инфлуенсър, това да е до една от двете най-разпознаваеми личности е достатъчен стимул. Може би, само може би, "голямата вина" на продукцията е в разпределението на племената като начален старт. Лично според мен омразата и хейта дойдоха не заради това с кои е влязла, а по скоро заради това, че я изкараха едва ли не подобрена версия на Мани от сезон 3 - много схеми(нещо, което при Манито липсваше) , почти никаква игра, а това не е вярно - физически тя наистина е достатъчно силна и издръжлива. За това никой друг освен продукцията няма вина. Като прибавим факта, че тя е най-очеизвадно свързана с продуценти и телевизия - меко казано нейното присъствие нагарча на зрителя. Но то продукцията успя да омаскари повечето участници. В това се крие основната вина на продукцията, според мен, не в показването на стратегията на игра на Филип.
[/spoiler][/spoiler]

Това разпределение , важи за почти всички. Нима Гого блести и се откроява в жълтото племе , така както блестеше в синьото. Тук на фона на останалите, пак щеше да е забелязан, но в синьото направо направи истерия сред феновете. Подбутвани са ВСИЧКИ ИНТЕРЕСНИ играчи. И на Фифо дадоха доста жокери, които пропиля без да му е виновна ни Жени ни продукцията. И Играта срещу Аспарух беше нагодена за него(Аспарух с нулева издръжливост), И Играта срещу Лефтеров беше с нула шанс  за Лефтера, сакън да не отпадне златната кокошчица Гоги. И Алекса е побутван и всеки интересен игрово или социално. За Фифо съм , отличен спортист е, плюс това е и хубав мъж..но хейта по Жени, непрекъснатото намилане и за външноста и килограми и обръщението с кучешки имена е доста извън рамките на нормалното, с оправдание за грубия език- тя е част от екипа .

# 95
Според мен Жени ще излезе с някоя игра, в която да й "попречат" пръстите, за да има един вид "достойно" излизане. Малко като в кеча, когато за да оправдаеш загубата на позитивния образ винаги има страничен фактор.Знам, че Жени не е позитивен образ в този контекст, но няма да отричаме, че има имидж, който да иска да наложи.

Merri_An,

последно. Не смятам, че съм сляпа, тъй като не правя оценки и не изпитвам нищо към участниците като хора(с едно изключение), а коментирам конкретни ситуиации и казуси, в които просто изразявам мнение чие поведение ми прави по-добро впечатление в този или онзи конкретен пример.

# 96
Аз също не я виждам Жени между финалистите, това го написах още в края на втора седмица Simple Smile
Ще видим - както в края на миналата тема написах много неща около сценария за седмицата ще станат ясни вторник вечер.

При мен лично почти сигурно от другата неделя ИВ минава на запис, защото ще има да се гледат къде по-интересни гладиаторски сблъсъци по терените на Катар.

# 97

...но хейта по Жени, непрекъснатото намилане и за външноста и килограми и обръщението с кучешки имена е доста извън рамките на нормалното, с оправдание за грубия език- тя е част от екипа .
За човек на екипа, доста неблагоприятни кадри с нея излъчват, които с лекота могат да спестят. Абсолютно съм съгласна с казаното горе, дори без да взимам предвид, че Жени е доста завидна форма, за която лично аз евала й правя - иска ми се да избирах фитнеса пред дивана.

Bengun,

аз бойкотирам това световно та ще си гледам лайв Grinning

# 98
  • Другата България
Не съм и предполагала, че си сляпа.
Написах сляпа - метафора, предполагах, че е ясно, както и че е ясен контекста, в който е използвана.
Аз също с едно изключение не изпитвам нищо към участниците, а коментирам конкретни ситуации и това, което ми прави впечатление на база видяно, и което илюстрирам с този или онзи конкретен пример.

# 99
последно. Не смятам, че съм сляпа, тъй като не правя оценки и не изпитвам нищо към участниците като хора(с едно изключение), а коментирам конкретни ситуиации и казуси, в които просто изразявам мнение чие поведение ми прави по-добро впечатление в този или онзи конкретен пример.
[/quote]

mushama, , позволете да цитирам думите Ви в отговора ми към Diavolo

Та Дяволче, коментираме това което се излъчва.Точните ситуации в точния контекст Това какво би било , можело да се случи , най-вероятно се е случило или на някой му се е щяло да се случи,  не коментирам. Не гледам надкасти, и други касти, където всеки се оправдава и отговаря след съвет на адвокатите  и пиарите си )))Така, че нека спорим с аргументи от излъченото

# 100
Не е искал, не го е поел поста Лефтеров.
Ако не греша имаше един разговор с Фифо, в който Филип му каза че ще го подкрепи следващата седмица с един глас за Капитан, за да може и той да спечели и да си вземе нещо за себе си.

И така да е.Това е било преди седмица.Нещата се променят.А и при положение, че трима са изявили желание, може да е решил да не се бута и той.В края на краищата това е въпрос на желание.Ако никой не е имал желание, да са теглили чоп.Но да е виновен Лефтеров, при положение, че Мирела сама е изявила желание, не виждам логика.

# 101
  • SF
Цамбур и аз в темата. Кога я направихте, кога 7 страници изписаха.

В подкастите участниците си приказват от позицията на времето и каквото му се е сторило на някой, че е така.
Фейгин беше разочарована от покриването на Георги по време на нейната елиминационна, той излезе, станаха си гаджета и сега чакай в подкаст Фейгин да ти разкрие злокобни тайни за Георги.
Аз също съм на мнение, че обсъждането на лайфове, инстаграмите им и подкасти в темата, си е форма на спам. Който няма регистрация в инстаграм и не следва риалити участници, не може да се включи адекватно в дискусията.
В предишната тема имаше едно доста тенденциозно преразказване на подкаст. Нямаше много общо с действителните отговори на участника.

# 102
Благодаря за темата.😀 Отново страхотна, както винаги де.😃 Bengun, Diavolo огромни комплименти за всичко. Мозъка ми не може да асимилира ,колко труд сте хвърлили. Нечовешко.😁 Адмирации.👏👏👏
  Аз извинявам се ,че пренасям нещо от старата тема, ама леко се изнервих. Имаше сравнения ,че единствено Мани щяла да може да мине трасето в последната елиминационна битка между Гого и Лефтеров, защото видиш ли имала много добър баланс. Къде за Бога го видяхте този неин невероятен баланс ??? Мани се спука да пада  от гредата в битката с прехвърляне на водата. Баланс минус 100 . Тя тежко не може да носи- биологично невъзможно . В точността е вяла работа. За нервите и контрола над всичките си мускули на ръцете- Незнам ! Можеше вероятно и да се справи на везната ,но дълбоко се съмнявам. Издръжливостта и е под всякаква критика. Освен много здрави ръце почти нищо друго във физическата част не е показала.  Как може изобщо да е се сравнява с Гого.🤨 Пълен абсурд!!!😬 Това ,че и двамата са дребнички и невероятно минават халки и тем подобни препятствия ,значи че са с еднакви възможности ??? Сериозни ли сте ??? Извинявам се отново ,ама много ме хвана яд, че видяхме нещо нечовешко в петък и някои хора го омаловажиха.

# 103
  • Sunshine state
Последната битка почти не виждам кой би я минал, камо ли пък някоя жена. Сори, ама това е просто невъзможно по мое мнение.

# 104
  • София
В миналата тема се обсъждаше, че Юлиян в надкаста е давал оценки за социалната игра на играчите през този сезон.Очаквам в следващият надкаст Мани от сезона с Неделчо да оценява физическата подготовка на играчите Wink
Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Мани 1.0. беше добра на баланс, което е повече отколкото мога да кажа за социалната игра на Юлиян.

Общи условия

Активация на акаунт