💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 131 980
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Re: Фифо и стратегическата му игра

Ами не съм съгласен. Първо, никъде не съм писал, че е някакъв топ стратег. Но категорично не съм съгласен, че е зле на този фронт. Според мен е на доста прилично ниво, да не кажа нещо повече. Оставете ги какво говорят сега и лъскат имидж някои. Аз съм им слушал 90% от лайфовете, а там са най-искрени и неподправени.
Имаме коалиция от плажа, Жени+Мишето+Ралица. Мирела и Валери идват след това, а с Мирела върви и Лефтеров. Жени и Валери се познават, тя се познава с майка му. И двете се имат с Тупарев (Мария Гроздева и Евгения Джаферович). Мирела е била гримирана от Жени, не са се познавали истински, но това няма значение. Цел номер 1 в играта е била Мирела да се лепне за Джаферович и да прави каквото тя каже.
Къде точно се очакваше да пробие Филип, много ми е любопитно? И не е като да не е правил опити. И откъде знаете, че не е опитвал с Ралица или с Михаела на по-късен етап. Ние виждаме това което се излъчва, те са там 24 часа нон-стоп. Идеята на сценария не е да ни представят Филип като стратег, а като бойна машина, жертва на злата Джаферович и така да се генерира хейт и рейтинг.
Добре, хипотетично Филип стиска ръката на Мишето да играят заедно. Как го виждате това реално при положение, че Жени видя заплаха в него от първия ден още? Никой нямаше да пипне Валери. Лефтеров и Мирела също абсурд, защото Мирела е много удобна за Жени за манипулация, а Лефтеров както казах върви с нея. Поне в началото е било така. Ами то по вашата логика ако жълтите отидат на съвет няма по кого да гласуват бе, хаха. Всеки е в съюз с всеки и никой не може да гласува за този или онзи. Филип си е мислил, че ще успее да се сработи с мъжете, но хубавата Елена, пардон Мирела му слага прът в спицата, защото мъжете я пазят.
Илина, Филип и Чакалов изтеглиха късите клечки това е положението.
За всички останали ходове, които съм писал си остават в сила и не виждам нищо лошо в тях, напротив. И истината е, че Филип оцеля и дойде момент в който Жени търсеше него, а не обратното и се притесняваше за себе си и бъдещето си в племето, а не обратното. И опита с Михаела все пак успя, защото на по-късен етап от играта донесе привилегии конкретно за Филип и негатив за Мишето.
Съгласна Фифо нямаше лоша социална игра предвид раздадените му карти. Но за мен лично допусна две грешки. Първо: На първата му капитанска ,трябваше да стреля по Ралица или Мишето. Лефтеров би го подкрепил и може би Валери също. Донякъде го разбирам ,че си е мислил,че след изцепките на Мирела с Валери , Лефтеров няма да е на нейна страна, но това му е едната грешка. Съди  само от собственната си камбанария.  Второ: Даването на капитанството отново на Джаф след отпадането на Мирела. Еееее сляп ли е ??? Можеха да обърнат играта !!! Но съмненията го изядоха. Когато си пренавит се случва и малките камъчета да те подхлъзнат. Реално Фифо имаше няколко шанса да промени играта, но геройското в него е по- силно от другото. 😁

# 106
Дано да са тези двамата и дано да е елиминация. Grinning
Ако на Жени и трябват грошове, нека да вземе тези на Алекса)))

Аз още вярвам, че форматът ще има скрит победител.
Капитанската е идеалния момент, в който един от двамата "подпирани" да отпадне. И ако са един срещу друг още по-добре)))))
Това е първото мнение, което чета днес по темата и много ми хареса! А дано - от твоите уста в продуцентските уши!

Даже по югославска линия там да си предават парите. Пък и благородно звучи! Алекса ще даде парите си на ранено момиченце, майка на две деца!

# 107
  • София
Скрит текст:
Re: Фифо и стратегическата му игра

Ами не съм съгласен. Първо, никъде не съм писал, че е някакъв топ стратег. Но категорично не съм съгласен, че е зле на този фронт. Според мен е на доста прилично ниво, да не кажа нещо повече. Оставете ги какво говорят сега и лъскат имидж някои. Аз съм им слушал 90% от лайфовете, а там са най-искрени и неподправени.
Имаме коалиция от плажа, Жени+Мишето+Ралица. Мирела и Валери идват след това, а с Мирела върви и Лефтеров. Жени и Валери се познават, тя се познава с майка му. И двете се имат с Тупарев (Мария Гроздева и Евгения Джаферович). Мирела е била гримирана от Жени, не са се познавали истински, но това няма значение. Цел номер 1 в играта е била Мирела да се лепне за Джаферович и да прави каквото тя каже.
Къде точно се очакваше да пробие Филип, много ми е любопитно? И не е като да не е правил опити. И откъде знаете, че не е опитвал с Ралица или с Михаела на по-късен етап. Ние виждаме това което се излъчва, те са там 24 часа нон-стоп. Идеята на сценария не е да ни представят Филип като стратег, а като бойна машина, жертва на злата Джаферович и така да се генерира хейт и рейтинг.
Добре, хипотетично Филип стиска ръката на Мишето да играят заедно. Как го виждате това реално при положение, че Жени видя заплаха в него от първия ден още? Никой нямаше да пипне Валери. Лефтеров и Мирела също абсурд, защото Мирела е много удобна за Жени за манипулация, а Лефтеров както казах върви с нея. Поне в началото е било така. Ами то по вашата логика ако жълтите отидат на съвет няма по кого да гласуват бе, хаха. Всеки е в съюз с всеки и никой не може да гласува за този или онзи. Филип си е мислил, че ще успее да се сработи с мъжете, но хубавата Елена, пардон Мирела му слага прът в спицата, защото мъжете я пазят.
Илина, Филип и Чакалов изтеглиха късите клечки това е положението.
За всички останали ходове, които съм писал си остават в сила и не виждам нищо лошо в тях, напротив. И истината е, че Филип оцеля и дойде момент в който Жени търсеше него, а не обратното и се притесняваше за себе си и бъдещето си в племето, а не обратното. И опита с Михаела все пак успя, защото на по-късен етап от играта донесе привилегии конкретно за Филип и негатив за Мишето.
Съгласна Фифо нямаше лоша социална игра предвид раздадените му карти. Но за мен лично допусна две грешки. Първо: На първата му капитанска ,трябваше да стреля по Ралица или Мишето. Лефтеров би го подкрепил и може би Валери също. Донякъде го разбирам ,че си е мислил,че след изцепките на Мирела с Валери , Лефтеров няма да е на нейна страна, но това му е едната грешка. Съди  само от собственната си камбанария.  Второ: Даването на капитанството отново на Джаф след отпадането на Мирела. Еееее сляп ли е ??? Можеха да обърнат играта !!! Но съмненията го изядоха. Когато си пренавит се случва и малките камъчета да те подхлъзнат. Реално Фифо имаше няколко шанса да промени играта, но геройското в него е по- силно от другото. 😁
За капитанството след отпадане на Мирела: Върнаха го на царицата, защото ги беше страх, че ако някой от тях го вземе, ще го набедят, че затова са изпратили пешката на царицата на "сигурна смърт". Те все още се чувстваха част от коалицията на царицата. Нямаше време да предвидят, че ще има пазар на имунитети.

# 108
Аааа , сега разбрах то геройството му пречело , едно време му викахме другак , но явно сега така е по-модерно. Joy
На калпавия мм ...коалист ,геройството му пречи Joy
Та верно нямаше добри карти , само две валета с три девятки ...можеха и по добре

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 07:28 от AuroraBB

# 109
Темата е супер както винаги, направо ми е бедна фантазията колко много труд е хвърлен за това оформление.

+1
Специални благодарности за корицата 👏😎

# 110
  • София
Добро утро Simple Smile

Защо Евгения е показана по този начин от папараците в нашата тема? Изглежда сякаш пада като чувал с картофи.

Ще имаме разговор с Diavolo и Bengun на висок тон.

# 111
  • софия
Брутрооо, честита ни предпоследна седмица. Кафето е заредено, заповядайте!
 Като се събудя може и да допълня нещо за игрите, за сега мисията е не въз мож на. 🤣

# 112
Грешката на Фифо, че нямаше стратегия, а играеше индивидуално, на тихия фронт. Мислел си е, че това е печеливш ход. Но в такива игри трябва да си в коалиция. Няма как сам да стигнеш до финал. Само едно изключение: Ники Мартинов.

# 113
Не мисля че Евгения ще напира да е капитан. Другите в племето имат доста грошове, могат да си купят много неща и нейния допълнителен капитански глас е абсолютно безсмислен. Ще се пази от евентуална елиминация.

# 114
Фифо отгаваряше в ИГ на въпрос за Мани и каза нещо от сорта, че виждал, че се справя добре на трасето, но преди да дойде в Безстрашните, не осъзнавал колко е хитра. Тъй че очаквам интересни ходове от нея. 🙃

# 115
И нещо интересно …
Аз бих сменила или по-точно добавила още една пчела 

# 116
И като казвам нулева социална политика, нямам никак предвид липса на хитрост и манипулативност..а за липса на обикновени човешки взаимоотношения ,които можеш да завържеш....
Ха, попаднах на тези думи и осъзнах колко са подходящи в случая. Наистина наблюдаваме на екрана, от страна на много от действащите лица, значителна липса на умения за обикновено излагане на теза и контратеза. Липса на умения за най-елементарна аргументация. Затова и хора с нормално дар слово изглеждат като мозъчни великани!

# 117
Записвам се за новата тема, днес сигурно ще е голяма драма при безстрашните за капитанството🫣

# 118
  • софия
И като казвам нулева социална политика, нямам никак предвид липса на хитрост и манипулативност..а за липса на обикновени човешки взаимоотношения ,които можеш да завържеш....
Ха, попаднах на тези думи и осъзнах колко са подходящи в случая. Наистина наблюдаваме на екрана, от страна на много от действащите лица, значителна липса на умения за обикновено излагане на теза и контратеза. Липса на умения за най-елементарна аргументация. Затова и хора с нормално дар слово изглеждат като мозъчни великани!
Съгласна съм, Джаферович не търпи много изслушване. Аха да отвориш уста и се изсипва логореята. Теза и контратеза в това племе не виреят.

# 119
За капитанската мисля, че ще е елиминационна.Генчо и Джав ще са капитаните, като< най-важната битка> ще е на пъзел и естествено Генчо ще отпадне.
Миналия сезон имаше пленяване на капитан, интересно е Генчо да победи и плени Джав.Спомням си Андрей , когато плени Миглата.

Общи условия

Активация на акаунт