💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 115
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Второ: Даването на капитанството отново на Джаф след отпадането на Мирела. Еееее сляп ли е ??? Можеха да обърнат играта !!! Но съмненията го изядоха. Когато си пренавит се случва и малките камъчета да те подхлъзнат. Реално Фифо имаше няколко шанса да промени играта, но геройското в него е по- силно от другото. 😁
Или като Юли отива на 35 дуела, бие наред и стига до финала. Видяхме, че и емнайсе племена да играят срещу теб, когато побеждаваш, няма бутане. Наистина този сезон бие рекорди по най-много пищящи участници, че ги пращат на елиминации Grinning Виктория започна този тренд и така до самия край.

# 121
Една Мирела:

Една Михаела:

И един Генчо в най-добрата си форма:

# 122
  • София
Някъде има ли информация колко е висок Гого?

Мислех си, че е много нисък, но като стои до другите играчи- на ръст е приблизително колкото тях, което означава, че или той не е чак толкова нисък, или всички останали мъже са също много ниски. Simple Smile

# 123
  • софия
Някъде има ли информация колко е висок Гого?

Мислех си, че е много нисък, но като стои до другите играчи- на ръст е приблизително колкото тях, което означава, че или той не е чак толкова нисък, или всички останали мъже са също много ниски. Simple Smile
Второто 😄

# 124
  • София
Честита ни нова тема. Благодаря на създателите ѝ. Надявам се да е изпълнена с много интересни събития, а не предизвестен сценарии.
В анкетата гласувах така както ми се иска на мен - Алекса срещу Жени на елиминационна капитанска. 😁Макар че като гледам, ако не се лъжа редуват елиминационна с неелиминационна и нищо чудно да се опитат да ни изненадат и да няма елиминация.

Понеже много бързо пишете и е останало малко назад, но искам само да допълня още нещо за Мирела и Лефтеров. Аз никъде не чух и видях той да я нарича ку*ва и тн. Аз лично си създадох мнение за нея от самото ѝ поведение и догадките дали са правили кекс в къщата не ми идват от Лефтеров, а от нея самата. Пак ще се хвана за нещо, което той каза при Чакалов - Мирела се оправдава, че не знаела, че я снимат. Айде бе, не знае! Не знае къде влиза ли? Искам да ви попитам, колко от вас щяха да си позволят действия и думи в предаването, за които да си мислят, че не ги снимат?
Аз лично съм на мнение, че всяка дума и действие биха могли да бъдат записани и излъчени и не бих си позволила нещо, което да се надявам да не са записали.

# 125
Грешката на Фифо, че нямаше стратегия, а играеше индивидуално, на тихия фронт. Мислел си е, че това е печеливш ход. Но в такива игри трябва да си в коалиция. Няма как сам да стигнеш до финал. Само едно изключение: Ники Мартинов.
Всъщност Филип е почти сигурен финалист. С грошовете и имунитета, които има, не мисля, че го заплашва някаква елиминационна игра до финала. Да не казвам голяма дума де, няма да се изненадам, ако ни сервират някакъв шокиращ обрат (например битка между помощниците на оръженосците на секундантите на капитаните Grinning), но все пак е много малко вероятно.
Освен това днес е Фифовден. Да са живи и здрави всички Филчовци и Филки, а този конкретно да продължи да разкарва тЕлото си по терена възможно най-дълго време Animal RacehorseHands FacepunchYellow Heart  (съвместно с Гого, а даже и с Алехандро; за последното - да ме прости Господ Joy)

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 14:12 от Мила Атова

# 126
И като казвам нулева социална политика, нямам никак предвид липса на хитрост и манипулативност..а за липса на обикновени човешки взаимоотношения ,които можеш да завържеш....
Ха, попаднах на тези думи и осъзнах колко са подходящи в случая. Наистина наблюдаваме на екрана, от страна на много от действащите лица, значителна липса на умения за обикновено излагане на теза и контратеза. Липса на умения за най-елементарна аргументация. Затова и хора с нормално дар слово изглеждат като мозъчни великани!

Спомням си, когато Мирослава и Генчо спореха на първата й номинация. Мирослава имаше добра идея, имаше си позиция, въобще беше с големи шансове да го детронира, но така и не успя да се изрази и се стигна до плач. Тя оттам нататък и започна да мълчи. Другата причина поради която Елица често изглеждаше абсурдно сложена до Генчо бе именно нейната невъзможност да контструира разбираемо изречение. И за съжаление не е даже до теза и контратез, огромен процент не мога да преразкажат нещо ,което им се е случило преди 20 минути с линейна последователност

# 127
Скрит текст:

Благодаря за темата.😀 Отново страхотна, както винаги де.😃 Bengun, Diavolo огромни комплименти за всичко. Мозъка ми не може да асимилира ,колко труд сте хвърлили. Нечовешко.😁 Адмирации.👏👏👏
  Аз извинявам се ,че пренасям нещо от старата тема, ама леко се изнервих. Имаше сравнения ,че единствено Мани щяла да може да мине трасето в последната елиминационна битка между Гого и Лефтеров, защото видиш ли имала много добър баланс. Къде за Бога го видяхте този неин невероятен баланс ??? Мани се спука да пада  от гредата в битката с прехвърляне на водата. Баланс минус 100 . Тя тежко не може да носи- биологично невъзможно . В точността е вяла работа. За нервите и контрола над всичките си мускули на ръцете- Незнам ! Можеше вероятно и да се справи на везната ,но дълбоко се съмнявам. Издръжливостта и е под всякаква критика. Освен много здрави ръце почти нищо друго във физическата част не е показала. 
Как може изобщо да е се сравнява с Гого.🤨 Пълен абсурд!!!😬 Това ,че и двамата са дребнички и невероятно минават халки и тем подобни препятствия ,значи че са с еднакви възможности ??? Сериозни ли сте ??? Извинявам се отново ,ама много ме хвана яд, че видяхме нещо нечовешко в петък и някои хора го омаловажиха.

Joy 05 Нали виждаш, че може. Страхотна битка направи Гого, а Лефтеров издъхна - той няма издръжливост. Лефтеров освен ка кръста и на пъзел, другаде не е блеснал. Каквото и игра да бяха дали-щеше да е пътник. Битката била като за нинджи-омаловажаваме го.
Обаче ако примерно, ако Гого се изправи срещу Генчо на влачене, дърпане и кану и Гого падне, а той ще падне, обаче няма да се даде лесно-ще кажат, че Гого бил слаб играч. Просто искат да омаловажат качествата му някой потребители, не, обърках се - пратениците на продукцията тук в темата.
И да си кажа - искам да видя Гого в онази игра с тичането, когато миналата година Андрей, а преходната Лазаринов блеснаха. Дано да я дадат тази седмица, че то не остана.

# 128
  • София
Хайде и аз с моите 5 стотинки в темата.

Лефтеров "се принуди" да каже някои неща, които сигурно е искал да спести на аудиторията. Не беше красиво, да, но той е много чистосърдечен и най-вероятно е бил истински засегнат и като човек, и като мъж. А Мирела, ако това е оправданието за нея, че се е надявала да не излъчат съответни моменти, то какво изобщо има да се говори - правиш нещо, което искаш публиката да не види, но Лефтеров да види и знае, няма проблем... Ами тя трябваше първо за него да помисли, после за публиката. И е разбираемо, че "хубост насила не става", няма лошо, че харесва друг, но начина, начина не беше това. Стана ясно за всички, дори и за Валери. Те си знаят, де. Изобщо не трябваше да се размятат тези отношения.

Гого беше мнооого добър на елиминационната битка, малко от участниците биха могли да го конкурират в повечето от тези елемнти. И който и от другите да беше на мястото на Лефтеров, пак щеше да се опита да му помогне, такъв човек е,  дори Димо го каза.
Направо онемях като чух за двете "змии" Laughing Намери се някой, който в прав текст да каже нещата, такива каквито са и грам да не го е страх от "отмъщението", което ще последва. Голяма работа е Гого, дано да не му скроят шапката тази седмица. Заслужава момчето да се пробва на финал.

В анкетата гласувах за капитанство за Джаферович и Генчо, елиминация и пренасочване на Генчовото богатство.
Много ми стана мъчно когато Лефтеров се разплака. Нека има късмет в живота тази нежна музикална душа.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 10:18 от Grace

# 129
За мен Лефтеров си е с късмет, точно защото тези обстоятелства го разминаха с въртиопашка като Мирела. Не я намирам красива, може би защото усещам как бие на кухо. Странно ми е, че се роди едно такова поколение женички. Мухоловки. Толкова да не можеш да се въздържиш 3-4 седмици. После все някой друг виновен, че не ги пазил. Напомня ми за един етнос, който има висока раждаемост. Мъжете могат и трябва да са джентълмени, но ако имат дами срещу тях, а не отрепки. Ама млади били...Младостта е до време, срамът за цял живот. После се снимаш с букети рози из хотелите в Дубаи.

# 130
Благодаря за темата, благодаря и на СлаБе за аватара, че всеки път като го видя ме разсмива Joy

Благодаря и на преразказите от лайфове и разни_касти, не гледам такива неща ,а пък си ми е любопитно туй-онуй Joy

За капитани - Генчо и Джаферович, тя каза че държи да си изкара едно капитанство до край. При това положение капитанска елиминация няма да има .
 Но пък очаквам номинирани Генчо и Гого. Мани няма да я вербуват мъжете, Гого няма да се спаси от номинация. За изхода - не знам, 60:40 победа за Генчо.

# 131
Благодарско за новата тема!
Не одобрявам двойки, бивши, да взимат участие във формата,но продукцията е на друго мнение, искат ББ в ИВ, сеир да има.
Трудно трезво и хладнокръвно ще взимаш решения, ще я играеш тази игра, ако са набъркани взаимоотношения от този тип. В случая с Лефтеров това му изяде главата,сега няма правилен ход - > ако мълчи, излиза глупак,предател, ако не мълчи,  излиза недостоен, не е мъжкарско казват някои. Мирела много добре си е направила сметката след излъчването на епизодите с Валери какви локуми ще разтяга по тази тема. Обиколи надкасти,лайфове с нейно участие, при Гола беше и все вменява за великата грешка и вина на мъжете, за предателството на Лефтеров, който сам спомена при Чакалов, че е обещал да не я номинира! и не го е направил по време на участието му.Какво да кажеш за човек, който се кълне навсякъде, че е имал два разговора само и размяна на свенливи погледи, а истината дори и негласно се подразбира, лъжец? Който смятам, че всички са му били длъжни?
Лефтеров трябва да пази нейната репутация, да не си отваря устата и да понася какви ги каканиже обикаляйки като цветарка студиата и наглейки.
Неделчо дори сподели мнение по казуса--> ако бившата му се сваля пред очите му, или той ще си тръгне, или ще е първата номинирана. Нямало да издържи.
Защо  Лефтеров трябва да понася целия този хейт, единият пази, другият си мие ръцете и си развява коня както му е угодно, дори и в националрн ефир.
Не казвам, че и двете страни нямат вина, ако му е било неприятно на Лефтеров и дадени обстоятелства са пречели на играта му, да я е бил отрязал още докато са във формата, а не даже и да се влияе тя какво ще каже, че не давала да номинират Женята и т.н.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 10:55 от Bimbiflo

# 132
Ама, то оставаше Лефтеров да разкаже всичко. Той и така се изложи достатъчно. Аман от бивши, които не могат да губят. Спокойно можеше да казва, че в този етап на играта всеки играе за себе си и да не се обяснява защо не я е защитил. Влезнали са в играта като приятели, а не като съпрузи. Защо тряба да намесва личните им отношения, за да оправдае постъпките си. Уточнявам, че подкрепям решението му да не спасява Мирела.

Това Мирела дали е к. или не е е тема на друг разговор.

Историта напомня на тази на Дани Петканов, когато разбра какво е правила  Алекс. В крайна сметка той загуби уважението на хората, които го харесваха.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 10:34 от LadyCharming

# 133
Много добър Надкаст с Юлиян, всяко едно от мненията му съвпада с моето, все едно сме се наговорили. 😁 Говори много изчерпателно, обективен е, освен това беше и доста забавно. Удоволствие си е да слушаш интелигентен човек.

# 134
Тъмна лятна нощ, супергерой Гого броди из гората , търси змей Фифиар Горянин.
 -Стой , кой си ти - се чува патетичен глас зад храстчето
-Аз съм Супергерой Гого ,търся  Змея на края на гората да направим , най епичната битка на планентата , да разтресем гората , да сцепим  водата ,Фейсбук и Инстаграм, само мен да показват . Ти ли си .
-Аз съм аз съм , кой друг да е все на пангара
-Да виждам, че си ти ама то още не е края на гората . Виждам там още едно дърво има и две тревички, та рано ни е за битка
-Точно така брат, къде ти още сме в центъра кажи речи - дай да налея по едно , разправяй как я караш- рече змея Фифиарин и хукна за ракийката .
- Как , как мъка брат , онази истеричка Принцесата мира не ми дава. Тъкмо съм се излегнал удобно на дивана и чакам да започнат Финалите (по футбол). И тая се връща от Капитанска битка и ме почва. Цял ден на компа висиш, на капитански не ходиш, храна не носиш , само ми готвиш тука леща. Извади едни топки, кое време стана , още Змея не си убил
-Мани мани , брат ..на времето какви принцеси имаше , с кеф да ми резнат главите , а сега хитри , мислят изискват , и на бой скачат.
В това време супергерой Гого отпива от чудодейната ракийка на Фифиар и изведнъж осъзнава, че е бил омагьосан от злата вещица Продукциада да вижда неистински неща- и всичко е било изопачено и неправилно излъчено и монтирано
 -Брат - извика възбудено Гого- сега виждам ..ти .. ти си моята любима принцеса...теб трябва да спася.А там у дома ме чака двуглава змия , прегърни ме и да побързаме , да и изрежем главите, да ги забием на кол и намажем с катран.
Следва страстна прегръдка между двамата новооткрилисе, която е прекъсната от срамежливо гласче
- А  ъ , ъ - прокашля се гласчето - извинете , струва ми се , че дори не ме виждате и съвсем изключихте , аз съм тази която ви мъкна на гръб с платформата през гората (забравих да спомена , че супергерой Гого , понеже не бил Рицар на бял кон, та нямал кон въобще, за това Принцесата му осигурила една от по-едричките си придворни дами да го пренесе през гората)...Но никой не чу гласчето, всички помислиха, че идва от някой статист играещ борче в гората . И двамата новооткрили се тръгват да отмъщават
Следва продължение..

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 10:47 от AuroraBB

Общи условия

Активация на акаунт