💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 421
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 135
Аз пък съм на страната на Лефтеров и не смятам ,че се изложи.Тази която се изложи е Мирела .Цял сезон жените си мислят,че мъжете са им длъжни с нещо .Еее да ама не.Колкото до Мирела тя е постъпила некоректно към Лефтеров.На него не му е било обидно ,че е станало нещо между нея и Валери, а начина по който всичко е станало ,и че Мирела е казвала едно а е правила друго.Отделно толкова много неща са се изговорили за него,еми редно е да се защити .Така,че напълно заставам зад Митко.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 10:41 от *Аня*

# 136
С благодарности за темата към Дяволо и Бен и от мен👏🏻
Мисля че капитан при жълтите НЯМА да е Джаферович, не защото се очаква елиминация, такава на всички е ясно че не може да има две поредни седмици. Женя ще загуби гласа на някоя от девойките-по- скоро на Мани…и това ще я лиши от капитанството.
Друг вариант е , за да не изглежда нагло в очите на всички, да лансира Мани за капитан, а тя да е сивият кардинал. Игра това с Мирела и Ралица вече.
Трети вариант- на принципа дръж враговете си близо- да направи изненадващо Гого капитан. Това е най- малко вероятният сценарий и то само ако има съмнения за елиминация Шефката.
Иска ми се да е интересно, любопитно и неочаквано, но предвид нагледно- действеното мислене на Екипа, едва ли!
Според тях: Женя капитан, Алекса капитан, елиминациите минаха.
Фокус върху терзанията на двамата главни герои как да спасят, жертвайки собствените си принципи,  неблагодарниците или момиченцата от племето си. Битка между тях, победа за Алекса над  многострадална Жени,  ограбени няма. Генчо носи  знамето, щото гегата е в шамана, /едва ли ще е капитан Генчо/.

# 137
Привет! Diavolo, Bengun- адмирации отново за старанието и труда, страхотни сте.
Само да вметна, че за капитани гласувам и си пожелавам Алекса и Ел Женя, не защото много вярвам да се случи, ами защото супер бих се изкефила на капитанска с директна елиминация точно между тях😀
Готин беше подкаста на Чакалов и Митака. За мен се държа достатъчно на ниво, колко пък да премълчава. В играта реагира достатъчно сдържано, може би точно някъде в него момент бях започнала да му симпатизирам. Когато вече беше явна заигравката между Мирела и Валери дори за нас като зрители, какво остава за всички останали в племето им. За съпоставка, Мирела реагира доста по- анти на контакта му с Мани, при все, че това между Лефтеров и Мани нямаше нищо общо с това, което беше между нея и Валери.
Връщам се да ви чета.

# 138
Лефтеров мисля, че той е сложил край на връзката им с Мирела.
Мирела е продължила напред.
Лефтеров влиза с визитка, че още я обича.
Вътре не прави опит да си я върне, което не е изобщо логично при заявка, че все още има чувства към нея.
Мирела среща друг мъж и се увлича.
Другото момче няма нищо против, той също се увлича. На част от излъчените кадри изглеждат много привлечени един от друг.
Лефтеров става свидетел на неща, които би предпочел да не вижда/чува.

И двамата са обидени в края.

Факт - Лефтеров не трябва да пази Мирела.
Факт - Мирела не трябва да търси покровителство от бившия си приятел, при условие, че много ясно стана за всички, че е бивш.
Факт - Лефтеров не трябваше да се защитава по този начин, защото не е достоен за мъж. Развяването на какво са правили в племето бившата му приятелка и един съотборник е постъпка на обидено  хлапе.
И последен факт - Мирела е трябвало да остави развитието на отношенията с новия мъж за тогава, когато са извън играта и около тях няма бивши и камери. Грешка, последиците от която ще носи със себе си дълго време.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 19:53 от Bengun

# 139
Не харесвам Мирела и не одобрявам поведението ѝ.

Лефтеров беше в ситуация, която изискваше да се защити, но споменаването, че всичко се е чувало от съседната стая не е правилният аргумент за защита не позицията му.

# 140
Не знам за вас, но на мен миналия сезон териториалните ми бяха едни от най-интересните битки, този сезон са ми най-тъпите. Особено във втория етап няма почти никаква тръпка, просто няма интересен залог в тези битки. Нужно е разчупване според мен. При определени условия загубилият отбор да ходи на река. Или победителят да има възможност да плячкосва заложнизи от загубилия. Сега единственият залог е дали Зори ще яде шоколад и кой ще се добере до канцерогенните подобия на месо в хладилника на Резиденцията. Скучно.

По повод капитанските битки по-горе имаше мнение, че няма логика те да са елиминационни. Има логика и тя се нарича баланс между привилегии и рискове. След като капитанът има привилегията на двата гласа и шанса да си събира лични амулетчета на капитанските, това трябва да върви и с някакъв премерен риск, каквото е евентуалното отпадане. Този година са го прецизирали перфектно - кажи-речи една на 3-4 капитански да е елиминация. Догодина трябва да разчупят и съюзникът да е на пангара при определени битки. Даже подозирам, че може утре това да е сценарият.

# 141
Изгледах Надкаста с Юли и той се оказа сериозен фен на Алекса 😍.
Много му се е изкефил на коментара за топките по масата 🤣. Така трябвало да постъпва един мъж, за да защити любимата си.
Много се надява Алекса да не отпадне в някоя битка, на която да няма късмет и да го оберат отвсякъде. Според него е много хитър и комплексен.

Жени била голям стратег, но нямало да стигне до финал.
И Неделчо приглася: “Тя е мъжемразка” 🤣.
Според Юли тя е доста коварен играч и ще ти изпие до последно силите ако си в битка срещу нея 🤣.

Лефтеров бил слабохарактерен и се оставил да му взимат жената пред очите. Не можеш да влизаш със заявката, че я обичаш и два месеца да не правиш нищо, за да си е върнеш.

Мирела имала реален шанс да бие Алекса, но не си повярвала и започнала да си изпуска нервите.
Хем не искал Алекса да падне, хем ако Мирела била спечелила щяло да стане много интересно.

Според Неделчо жените още от кастингите не си вярвали, че могат да спечелят Игри на волята.
Туджаров ако бил жена 🤣 дори да си вярвал, че има шанс да е победител, в мига, в който види, че в предаването има изроди като Юли, Алекса, Георги щяло да му се свие всичко и да се отчая🤣.
Докато на Неделчо като мъж 🤣 силните играчи не го депресирали 🤣.

Иска на финал да са Алекса, Филип и Гого.

# 142
Много му се е изкефил на коментара за топките по масата 🤣. Така трябвало да постъпва един мъж, за да защити любимата си.
Много се надява Алекса да не отпадне в някоя битка, на която да няма късмет и да го оберат отвсякъде. Според него е много хитър и комплексен.

Според Юли тя е доста коварен играч и ще ти изпие до последно силите ако си в битка срещу нея 🤣.

Лефтеров бил слабохарактерен и се оставил да му взимат жената пред очите. Не можеш да влизаш със заявката, че я обичаш и два месеца да не правиш нищо, за да си е върнеш.

Мирела имала реален шанс да бие Алекса, но не си повярвала и започнала да си изпуска нервите.
Хем не искал Алекса да падне, хем ако Мирела била спечелила щяло да стане много интересно.

Според Неделчо жените още от кастингите не си вярвали, че могат да спечелят Игри на волята.
Туджаров ако бил жена 🤣 дори да си вярвал, че има шанс да е победител, в мига, в който види, че в предаването има изроди като Юли, Алекса, Георги щяло да му се свие всичко и да се отчая🤣.

Абе всъщност каза Филип ,Гого и Алекса(ама хайде да не издребняваме Sweat Smile) Всичко в кръга на шегата SmileStuck Out Tongue Winking Eye

# 143
Някъде има ли информация колко е висок Гого?

Мислех си, че е много нисък, но като стои до другите играчи- на ръст е приблизително колкото тях, което означава, че или той не е чак толкова нисък, или всички останали мъже са също много ниски. Simple Smile
В надкаста Мирела каза, че тя е висока 174 см. и била Цецо в техния отбор 😅😅😅, тъй че останалите трябва да се равняват и преценяват по нея 😎

# 144

Абе всъщност каза Филип ,Гого и Алекса(ама хайде да не издребняваме Sweat Smile) Всичко в кръга на шегата SmileStuck Out Tongue Winking Eye
Отделно каза и че Виктория е пълна некадърница и за нищо друго не става освен да крещи. Laughing

# 145
Аз се вързах на промото до момента и мисля, че Генчо ще е капитан, избран с цел директна елиминация и ще се изправи срещу Джаферович, която ще победи (все пак е любимка на продукцията). Така леля Джаф ще забогатее, а дон Алесио ще е изхвърлил още един силен противник. Възможно е да победят Непобедими този път на териториална, време е за малко освежаване 🤣

# 146
Още
Виктория не я харесва изобщо, много злобна жена е, според него тя и Цецо могат само да викат. 😁 На коментара на Гого, че само тя ще се справи на битката между него и Лефтеров, каза, че според него на нито една битка няма да се справи.
Лефтеров е много слаб играч, Неделчо допълни, че за него подходящ компонент няма. 😁
Харесва Жени, каза, че е “гърмян заек” 😁, но има нещо в нея, което не му допада, не може да определи какво. Каза, че според него я лансират заради името й.
Харесва Мира, силна жена е, доказала се е.
Мани е супер брутален стратег, много харесва това, че си е купила имунитет и направи обрат.
Харесва Гого, много комплексен играч, ще му стиска палци, но напоследък не го харесва толкова, станал е лукав и е почнал да си отваря устата.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 16:07 от Greatness

# 147
Скрит текст:

Винаги съм максимално обективна, но напоследък малко главата ме боли 🤣 от сръбската инвазия и не успявам да подредя имената правилно 🤣. Човек съм, простено ми е 🤣.

# 148
Сега като се замисля е много хитро Мани да гласува за Гого за капитан. Винаги може да го извърти как се надявала той да отпадне и затова не е подкрепила Джаферович. Ако Гого се върне от битката с още грошове с Фифо няма да стрелят по нея на съвета - първо е Джаф, а после Ралица. Ако пък не се върне, още го има Фифо за отстрелване на номинации и Джафи има нужда от нейния глас. И най-важното Джаф продължава да няма грошове. Джаф с грошове-Джаф с имунитет-Мани първа на пангара.

# 149
  • софия

Дет се казва, вече официално и ний сме дали нещо за играта.😄

Общи условия

Активация на акаунт