💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 542
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 150
Сега като се замисля е много хитро Мани да гласува за Гого за капитан. Винаги може да го извърти как се надявала той да отпадне и затова не е подкрепила Джаферович. Ако Гого се върне от битката с още грошове с Фифо няма да стрелят по нея на съвета - първо е Джаф, а после Ралица. Ако пък не се върне, още го има Фифо за отстрелване на номинации и Джафи има нужда от нейния глас. И най-важното Джаф продължава да няма грошове. Джаф с грошове-Джаф с имунитет-Мани първа на пангара.
Има не лоша логика в написаното.
Има шанс да излети след Жени и Ралица, ако рискува.
Но ако поставим думата да не се номинират Жълти докато има Сини в племето за мен по-умната стратегия е да се държи на различни полюси с Гого, за да има поне един сигурен преди нея. Това е питомното в тази ситуация. Твоята идея е супер добра, но е дивото в случая. Ако Мани предпочете дивото пред питомното ще затвърди мнението ми, че е много мислещ играч и добър стратег.

# 151
Благодаря за новата тема.
Жалко за Лефтеров. Симпатичен ми беше, но пък логично развитие на битката беше. Някак си имам чувството за предрешеност ...
Един познат искал да кандидатства за следващия сезон. Но той май не следи темите и коментарите и хич си няма и идея, че може да е нагласено. Все пак аз като зрител ще се радвам да го гледам, ако го харесат. Ще ми бъде интересно да го видя да избухва, защото изглежда много спокоен човек.

# 152
Ама, то оставаше Лефтеров да разкаже всичко. Той и така се изложи достатъчно.

Историта напомня на тази на Дани Петканов, когато разбра какво е правила  Алекс. В крайна сметка той загуби уважението на хората, които го харесваха.

Лефтеров постъпи както е решил и сметнал за правилно. Важно е на неговата душа да е спокойно, важно е да не се е изложил пред близките и приятелите си. Какво мислим ние дето не сме разменили и една дума с него и изобщо не го познаваме няма никакво значение.

# 153
Тези геги много модерни станали в ИВ:

# 154
Има само един оригинал. Simple Smile
Останалото са копия. Simple Smile

# 155
Има само един оригинал. Simple Smile
Останалото са копия. Simple Smile
Копия, копия, ама са по-фешън. 😂

# 156
Сега като се замисля е много хитро Мани да гласува за Гого за капитан. Винаги може да го извърти как се надявала той да отпадне и затова не е подкрепила Джаферович. Ако Гого се върне от битката с още грошове с Фифо няма да стрелят по нея на съвета - първо е Джаф, а после Ралица. Ако пък не се върне, още го има Фифо за отстрелване на номинации и Джафи има нужда от нейния глас. И най-важното Джаф продължава да няма грошове. Джаф с грошове-Джаф с имунитет-Мани първа на пангара.
Но ако поставим думата да не се номинират Жълти докато има Сини в племето за мен по-умната стратегия е да се държи на различни полюси с Гого, за да има поне един сигурен преди нея. Това е питомното в тази ситуация. Твоята идея е супер добра, но е дивото в случая. Ако Мани предпочете дивото пред питомното ще затвърди мнението ми, че е много мислещ играч и добър стратег.
Да, много по-рисково е. Но за мен ключовото е, че на опасен играч като Джаферович, който е стигнал дотук само със социална игра не трябва да се дава шанс да вземе грошове, ако не са сигурни, че я пращат баш на елиминация. И аз се надявам Мани да рискува - искам да видя някой да рискува срещу Джаф и от всички останали само тя е способна на такъв ход. И аз ще я призная за добър стратег и силен играч ако го направи.

# 157
Мани няма да предаде коалиция в която и се засвидетелства някакво уважение като човек , дори и да е фалшиво и на база интерес

# 158
На мястото на Мани не бих имала доверие на никой в това племе. Джаферович първа я порица за саботажа, обясни и колко е слаба като играч, как ще я номинира до дупка и сега понеже видя в нея заместител на гласа на Мирела и спасение от мъжете и то след като дадоха имунитет на Мани, реши че иска да са съюзници. Не виждам къде е уважението към Мани. То е 0.
Аз лично на мястото на Мани бих дала капитанство на Гого и вече според изхода от битката и кой колко грошове има на съвета ще гласувам както преценя.
Да не говорим, че в най-лошия случай тази седмица жълтите губят 2 битки и излъчват двама номинирани. Ами 100 пъти по-добре е за Мани да излезе на дуел срещу контузената и тромава Джаферович, отколкото срещу Гого. Изключвам елемента, че продукцията може да нагласи играта.

# 159
Ейй цял ферман написах и докато го публикувам той се изтри... 🤣🤣🤣

Виждам 3 развоя на събитията тази седмица.
1. Гого и Генчо Капитани. Гого отпада на Капитанска. Жени става Капитан 1ва номинационна дават баланс - делви, кофички, въжена и т.н. 1вия отпаднал е аут от играта, спечелилият директно на финал. Втора Номинационна-същата работа и в петък отпада 1. Остават 8.
2. Жени и Генчо Капитани. Генчо отпада на Капитанска. Жени забогатява. Останала част от събитията като в точка 1.
3. Жени и Алекса Капитани - няма Капитанска Елиминационна. В петък отпадат 2ма и имаме 9 на финал.

Гого и да отпадне тази седмица, няма да ме е яд, защото ще е седмица преди финала, въпреки, че Мира, Ралица и Зори нямат работа във финалната седмица.

# 160
На мястото на Мани не бих имала доверие на никой в това племе. Джаферович първа я порица за саботажа, обясни и колко е слаба като играч, как ще я номинира до дупка и сега понеже видя в нея заместител на гласа на Мирела и спасение от мъжете и то след като дадоха имунитет на Мани, реши че иска да са съюзници. Не виждам къде е уважението към Мани. То е 0.
Аз лично на мястото на Мани бих дала капитанство на Гого и вече според изхода от битката и кой колко грошове има на съвета ще гласувам както преценя.

Съгласна съм , аз от там намразих Джеферович , и преди това заради неумението и да прощава , все пак Мишето се извини искрено и искаше да оправят положението, а тя дори не даде шанс. Но тук я няма тази вербална агресия, или поне е завоалирана достатъчно добре , за да не те излага на всяка крачка , както беше в старото и племе.

# 161
Да не говорим, че в най-лошия случай тази седмица жълтите губят 2 битки и излъчват двама номинирани. Ами 100 пъти по-добре е за Мани да излезе на дуел срещу контузената и тромава Джаферович, отколкото срещу Гого. Изключвам елемента, че продукцията може да нагласи играта.
За мен това е най-трудното в ситуацията, защото ден-два по-рано Гого я искаше за противник, за да може да я отстрани на арената. И затова мисля, че Мани няма да направи тази стъпка. Аз лично не бих му имал никакво доверие след показаното от него отношение към мен.

Но, независимо от всичко това с подкрепата за капитан различен от Жени и за мен ще е правилното действие от Мани в дългосрочна переспектива за нейната игра.

# 162
  • София
И аз мисля, че Мани няма да играе с мъжете.
Ако е умна, обаче, ще си даде сметка, че на думата на мъжете може да се вярва много повече, отколкото на думата на Джаферович - това би трябвало да го е установила вече.

# 163
И аз мисля, че Мани няма да играе с мъжете.
Ако е умна, обаче, ще си даде сметка, че на думата на мъжете може да се вярва много повече, отколкото на думата на Джаферович - това би трябвало да го е установила вече.

Аз тук не мисля, че става въпрос за даване на някаква дума . Това тук е опит да се играе хитро и да бъдат изпързаляни жените , за да се озоват една срещу друга на елиминации. И като стане това , да им се присмеят , че как хитрата сврака с двата крака..и ето Гого и Фифо обявени освен за топ атлети и за топ стратези(ппонеже подлост е забранена дума кога иде реч за тях), публиката ликува и те национални герои. Само , че този филм веднъж Мани го е гледала, когато я преметна да сдаде капитанството на Алекса, ако му се върже пак....

# 164
  • софия

🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт