💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 724
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 165
Хубава анимация, ама не е попадение, не е изключителна. Загубил е острота и сарказъм Неделчо. Нещо много политкоректно отразява събитията и хората.

# 166
На мен тази много анимация много ми хареса, обичам сатира, която не е злостна. Радвам се, че Неделчо няма свян да се шегува с Мирела.

# 167
  • София
AuroraBB,
Ако говорим за грешки само от видяното по телевизора, т.е. от монтажа на продукцията, то Филип има само една грешка и тя е, че на последния съвет не стреляха по Жени, а по Ралица. Хем се съмняват, че Ралица има нещо в раницата, хем гърмят по нея, а не по Жени, която няма нищо. Според мен ако бяха гърмяли по Жени, може би и Мани нямаше да даде гласа си за Лефтеров.
А според мен генерално погледнато, никой (в случая и Филип) в племето на Безстрашните не е имал сериозни намерения да гласува целенасочено с Жени от респект от нея заради името и и заради подпирането от продукцията. Никига няма да си го признаят, но това е моето мнение.

# 168
Неделчо много добре е представил социалната игра на Жълтите мъже, с малко думи и големи паузи - точно каквато е Simple Smile

# 169

А според мен генерално погледнато, никой (в случая и Филип) в племето на Безстрашните не е имал сериозни намерения да гласува целенасочено с Жени от респект от нея заради името и и заради подпирането от продукцията. Никига няма да си го признаят, но това е моето мнение.

Е как ще си го признаят, да изкрещаят "аз съм страхливец"

# 170
Хахахах, ама кви марди ги е изобразил Фифо, Гого и Лефтеров🤣 Не е далеч от истината де 🤣
Обаче къде са плочките на Фил? То вярно, че малко ги е загладил напоследък, ама поне един ред можеше да му тури и на него Hands Muscle

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 14:16 от Мила Атова

# 171
Падам 🤣
Стресираният, напушеният и лежерният 🤣🤣🤣 Взривоопасна комбинация 🤣🤣🤣

Само погледа на Жени е отегчителен, всички други са на черешата 🤣 (което потвърждава теорията ми, че им пуска райски газ 🤣)

Мирелка хубавелка като цветарка обикаля и търси рицари да я спасят 🤣

Но пък отива на гибел с усмивка 🤣

Алекса от шоколада на Зори ли е ял? 🤣🤣🤣

Разбира се малко гуш-гуш и цун-цун от сръбския Казанова 🤣 А Мирелка много доволна 🤣

Но накрая - аут 🤣

# 172
Привет, народе!
Май само аз не съм изкоментирала отношенията между Мирела и Лефтеров, кой, кого пази, не пази и прочее.
Мирела първа пристъпи границата, когато в излъчен разговор с Валери изкара на бял свят неща от общото минало с Лефтеров. Тъпо е, когато го правиш пред кандидат гадже, още по-тъпо е, когато се случва в ефир и с бившия сте в един отбор.
Втори път Мирела премина чертата, когато обвини Лефтеров, че не я опази. Плюс завоалирания намек, че няма топки.
Лефтеров онагледи трети закон на Нютон, но все си мисля, че ако не беше дърпан за опашката, нямаше да изрече онова единствено изречение, което на всичко отгоре може да се тълкува всякак.  Пред дилемата той да запази собственото си достойнство или нейното, избра себе си. За нейното да се беше погрижила самата Мирела.
Младо момиче е, необвързано, всичко би било в реда на нещата, ако 1. не е в риалити  и 2. не е била в съседната стая на бившия, който има някакви чувства.

# 173
  • софия
Много се смях. Ей, това ме кефи в Неделчо. Колкото и да е пристрастен анимациите винаги успява да ги направи много добри. Вярно, че Фифо го е обезплочкал. Ама и той бая захлеби на резиденцията.  Това тук пак зоркото око на бг мамите го отбеляза миналата седмица.
 Много се смях и ма Джафа. Едната ръка още си седи отрязана и "болнъсъм , кхъ, кхъ ". А тримата стратези са едно към едно. Баш така действат, когато борбата е извън арената.

# 174
  • София
Относно Юлиян. В подкаста на Гуспата каза, че Фифо му е най-големия любимец и вижда себе си в него. Това му бяха думите. Иначе да, симпатизира много и на Алекса и Гого и иска финал между тримата.

Относно капитанството, да има известно право Балабан ама не и толкова често. Аз писах 1, макс 2 капитанства за целия сезон. Не толкова често както сега. Капитана е този, който е избран от племето, значи е победил в някаква степен със социална игра. Или е добър в битките му гласуват доверие и т.н. Не трябва да е наказван за това. Има много други начини по които да се правят режисирани обрати в племената от този.

5 дисциплини, 5 златни медала за Фифо в плуването

Мани 2.0 😎

# 175
Неделчо много добре е представил социалната игра на Жълтите мъже, с малко думи и големи паузи - точно каквато е Simple Smile
Абсолютно! Като холограми на истинските са! Ммм.... ддда, аха....

# 176
  • Другата България
Аз изгледах подкаста /или надкаста/ с Юлиян току що, много мога да пиша, но нямам време, а и мисля повечето неща са казани. Препоръчвам го обаче не защото е Юлиян, а защото си заслужава да се чуят доста неща относно това какво прави продукцията за манипулацията на зрителското мнение, което е базирано на другото - какво именно иска, предпочита и харесва специално БГ зрителя. И за моя изненада повече от казаното /това, което аз търсех да чуя/,  дойде от Неделчо и Туджаров, дори от Туджаров, който си признава, че е фен на Евгения за разлика от Неделчо, който пък е за мъжете във формата. Много неща се казаха, не само за сегашния, а и сезона на Юли. Разбирам го за това, че беше доста обран - все пак делото още не е приключило, разбирам и Неделчо и Туджаров защо и те си мерят приказките /и те са с договори/. Но има неща, които ако знаеш къде да търсиш - намираш. С някои от казаните думи на Юли не съм съгласна, бих си го обяснила пак с предходното - че не може да се каже всичко на аудиторията по някакви причини. Но като цяло добър анализ, и от тримата, зададени въпроси, които и ние тук си задаваме, и фаворити, които съвпадат с моите. Дори се изненадах, че и на Туджаров, и на Неделчо Гошо им е основен фаворит, не Гого, а именно Гошо, който е и един от моите такива още от самото начало.
Не знам дали е споменато, не съм го срещала мисля, и се извинявам, ако повтарям някого. Юли каза, че е приятелче - цитирам, и се познава от дълго време с Михаела, която каза, че е страхотно момиче. И дори той я е подготвял за социалната игра един вид, само че тя не е разбрала точно какво да прави, как и най-вече кога, а и с кого. И затова се е получило така с нея. Един вид се самопрецака. Сега вече си обяснявам на моменти странното дори и за мен поведение на Михаела, явно затова е добре да се слушат после, след епизодите такива “под/надкастове“, защото много неща придобиват смисъл. Освен елемента, че и самите участници излизайки, и виждайки невидяно вътре, чувайки го, на моменти се отпускат и си казват неизказано.
Та, ако имате време и желание - слушайте. Час и 24 минути е, по-кратък от обикновено.

# 177
Може ли един линк за този надкаст , че аз изгледах в момента един с Неделчо, Туджаров и някакъв момък , но е на парчета и не зная въпросния Юли ли е. И съм абсолютно съгласна и изумена, че сме наедно мнение по всички засегнати въпроси, въпреки че тогава ми бяха антигерои. Или аз съм променила възприятието си за игрите или , те са се очовечили леко Joy
Та ми е странно как са на едно мнение с най-големите привърженици на конспирацията в игрите и побутванията, и поставените  лица , като са на абсолютно противоположна позиция

# 178
  • София
Филип отговаря на адски много въпроси.
Подбрал съм най-интересното за всички вас, които нямате Инстаграм или просто нямате време

От 7 годишна възраст спортува. Започва с плуване. 10 години се занимава с плуване. Спира на 18 г. После тренира бойни спортове (MMA ; Кик Бокс и Граплинг) и от няколко години е запален по новата световна мания кросфита (комбинация между Гимнастика, Лека атлетика, Гребане и Вдигане на тежести), който е голямата му мания в момента. Зимата обича да кара ски.

В нормални отношения е с Джаферович. Той знае, че играта си е игра и това са стратегии.

В близки отношения е с Гого. Той е един от хората с които е най-близък след игрите.

С удоволствие би участвал в Ол Старс

С Лефтеров са приятели и се виждат често

Футбола не му е любим спорт. Не проявява интерес към Световното. Би гледал само финала или някой много як мач.

Пуснал си е перде по време на съветите и не го е интересувало какво се говори. На въпрос за нападките от Ралица Паскалева. Или е трябвало да не му пука или да повиши тон и да се изпокарат, а той не е искал това. В момента като се гледа се чуди, как е проявил такова голямо търпение, но там емоциите се усещат по различен начин, не като пред телевизора в момента.

Непрекъснато го спират хора навсякъде и искат да се снимат и говорят. Не отказва на никого.

Ралица е била сред най-силните в Игрите. Имали са много общи теми за разговор. Тя не е искал да се занимава с глупости (стратегиите), не че са глупости, но оставяла се е други да решават. Дружки са си в момента

За Джаферович го питат отново: един от най-добрите, да не кажа и най-добрите стратези за тази година. В игрите също се е справяла много добре. Но са били два остри камъка и така и не са се разбрали. Сблъсък на характери. Но предпочита и той, както вярва и тя, каквото е било в Игрите да си остане за там и в момента са в нормални отношения.

Фен е на формата още от 1-ви сезон. Това бил неговия формат. И е кандидатствал още от втори сезон. И така 3 години, докато не го изберат сега за този 4-ти сезон.
За 2 сезон дори не са го извикали. За 3 сезона е минал отлични първия каст с физическите изпитания, но тогава участва в ‘България търси талант’ по bTV. Има сблъсък на интереси и са му казал, че не могат да го вземат.

Научил е за себе си, че е много по-търпелив и смирен от това което си е мислел преди това.

В най-близки отношения след формата е с Лефтеров и Чакалов

Жените в племето не са мислели за племето, а за собственото си оцеляване. Разбрал го е веднага и се е примирил и неговата игра е била едно непрекъснато оцеляване, което взима много от физическите и психологически сили

Видял е за първи път Гого на първата битка на Резервите. И там видял един дребен и нацепен младеж с един извит мустак като Мускетар и си е казал, този ще е опасен.

Най-любимата му битка: Първата битка на Резервите, когато спечели срещу осем други топ атлети. Всички са били свежи тогава. И на равен старт както се казва и той спечелил с голяма преднина. Бил е шокиран, че е резерва и изобщо не е знаел какво се случва.

Ръста помага и пречи, най-добре е да си в златната среда. Абе да си Нинджа...

Какво мисли за битката на Лефтеров и Гого: Ами много го е яд, че похабиха толкова много дини, защото обожава да хапва диня. Сърдит им е. Хаха.

За ИВ не може да се подготвиш за месец, два, три... Той е бил готов много преди да го извикат. След това само е прегледал отново и набързо игрите от сезон 3. И е тренирал стандартните пъзели онлайн. И това е.

Има ли домашни любимци: Аквариум с риби

Не съжалява, че е Безстрашен. Но си е мислел и е искал да бъде при Супергероите, където според него са щели да го ценят и пазят повече.

Не би саботирал битка, но подкрепя саботажа на Мани и Фейгин.

Хаха, между ЦСКА и Левски избира, Безстрашните

Юлиян е топа на топовете и безспорния победител в първия сезон на ИВ

Спортове които следи по-основно и с интерес: Плуване ; Ски алпийски дисциплини ; Кросфит игрите в САЩ ; UFC

Ако е бил още от началото в едно племе с Гого, много бързо са щели да се разберат и да изкъртят всички останали

Може ли да победи Георги на плуване? Категорично не! Той е по-млад и все още активен плувец. Би имал шанс само на бруста, където техниката е много важна.

Илина е много свястно и готино момиче, на което не бе даден шанс. Бе изгонена, защото не се поведе по акъла на някои други (не го назова) и искаше да си играе индивидуално. В игрите, въпреки че спортува само за здраве, нито веднъж не се е отказала, борбена е, а това той най-много уважава. Ако е била продължила напред са щели да играят заедно.

За негово голямо съжаление Игри на Волята се превръща все повече в Биг брадър. Много интриги, много любов, рев и сополи. Не са дали толкова хубави неща от битовизма им. Как са си изпълнявали задачите в стопанството, шегите и забавите и т.н. и т.н.

За Георги и Гената. Супер пичове са. Симпатизира им много. Негов тип хора, сами срещу всички. Генчо е стратега, Георги е за игрите и хвани ми шапката. Имат неговото уважение и заслужават и двамата да са на финал.

Крие имунитета си в раницата, като го е увил много прилежно и на дъното, ако все пак случайно някой реши да наднича. Досега никой не се е усъмнил, че има нещо подобно (бтв: или поне той така си мисли, няма как е сигурен явно).

Мани си е опасен играч. Във физическите изпитания се е справяла много прилично, а после се е оказала много хитра, изненадала ги е.

За Феминизма го питат: Основна тема в този сезон. Не знае дали така се е получило или е било предварителен план (бтв: всичко е план наивно момче). Но хората много правилно виждат за какво иде реч и си правят правилните изводи (бтв: а, това вече е нещо друго).
бтв: Дали визира нас, не знам, ама...

Приема протеини, аминокиселини, изотонични напитки и всички необходими витамини. Само полезни неща.

В игрите е влязъл малко под 80 кг. 79 кг. може би. Не помни колко е бил след игрите, но непрекъснато е свалял и качвал. През двете седмици на реката е свалил поне 5 кг. Но после ги е наваксал в резиденцията.

В нито един момент не е мислел да се откаже.

Най-големия проблем за него е бил глада на реката.

Очаквал е битката му с Алекса на капитанската да е елиминационна, особено след думите на Димо: ‘Победа или смърт’

# 179
Може ли един линк за този надкаст , че аз изгледах в момента един с Неделчо, Туджаров и някакъв момък , но е на парчета и не зная въпросния Юли ли е. И съм абсолютно съгласна и изумена, че сме наедно мнение по всички засегнати въпроси, въпреки че тогава ми бяха антигерои. Или аз съм променила възприятието си за игрите или , те са се очовечили леко Joy
Та ми е странно как са на едно мнение с най-големите привърженици на конспирацията в игрите и побутванията, и поставените  лица , като са на абсолютно противоположна позиция
Заповядай
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт