💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 871
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 330
Мани няма да предаде женките.Гаранция.Тая Евгения има 9 живота като котките честно Smile Няма отърване от такова зло .То е вечно.Горките и близки .Не знам как я търпят тази хитра  змия

# 331
  • Варна
Моля ви дайте капитанството на Джаферович! Не на Гого!!!

# 332
Ще напълнят Женя с грошовете на Гената.Тя цял сезон лежа и подпира пъзелите , ама връзките са дебели 🙉

# 333
Зори: Нямаш ли 300 гроша?
Алекса: Не
Зори: Къде ги похарчи?
Алекса: За шоколад 🤣

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 22:23 от Aaliyah13

# 334
Ех ако нямаше Джеферович и Алекса,демек побутване, колко по интересно щеше да е

# 335
Георги поне си казва нещата в прав текст и вече не му мълчи на Алекса.

# 336
  • Варна
Зори как смяташе, и смяташе, и смяташе... Култово!
Според мен, ако Гого е капитан, ще го елиминират, ако е Джаферович, ще и дадат грошовете на Генчо.

# 337
Зори: Нямаш ли 300 грошо?
Алекса: Не
Зори: Къде ги похарчи?
Алекса: За шоколад 🤣

JoyJoyJoy
Скрит текст:

# 338
Алекса се опасява, че свършиха жените, които да елиминира на капитанска ира и прати Генчо Joy

# 339
Как завиждам на Зорито бе 🤣 Как сладко я гледа и й оправя косичката 🤣 Ех, този Дон Жуан 😍.
А, той милия едва даде знамето 🤣 Сърцето му се късаше 🤣 Чак накара Генчо да го развее, за да види дали и на него му отива 🤣🤣🤣

# 340
Имам много лошо усещане, че ще направят капитан Гого и ще се контузи, защото каза че има тежка контузия от Игрите.

# 341
Сега само дано Гого не стане капитан , че имам лошо предчувствие. На него на капитански май не му върви. 😔

# 342
Джаферович е толкова тъпо парче....
Много други неща е Жени, но не и тъпа.
Да, зла е, злото си има  име и образ- Евгения Джаферович…
Поне да беше красиво- зла, перфидно зла, нещо като зъл гений, а тя уви и това не е- просто е зла.

Преди седмица я видях в един от мол- овете. Беше с дъщеря си- детето вървеше до нея и се оглеждаше в хората/беше работен ден преди обед/, а тя крачеше тежко, пишеше в телефона и гледаше лошо, разбира се все още е едричка и сравнително ниска, контурирана като за клуб.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 21:43 от ellis

# 343
Продължавам да си твърдя ,че Тъпарев си е гласял  "ВИП гримьорката" за победител,обаче тя си премаза пръстите неволно,и му развали плановете .Stuck Out Tongue Winking Eye

# 344
Ако Гого стане Капитан и утре имаме Елиминация поне ще гледаме епична битка между Гого и Гената и предполагам Гого ще отпадне ако има влачене и кану. Ще бъде епично. Малък финал преди финала. 💗

Общи условия

Активация на акаунт