💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 461
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 480
Опа, Алеко здраво зарибява Виктория Grinning

Аз обикновено съм абсолютен пън и не схващам от зарибяванки, но между тях не виждам такова нещо. Laughing

# 481
  • София
Знаех си! Още миналата седмица, в предната тема, бях написала, че Гената ще минава по тънки гредички! Знаех си!!! Бойкот на това предаване!

# 482
Еееее стига де горкото Генчо. 😞 Умиране има ,оттърване няма от тази Джаф . Аман от нея.

# 483
Утре си изглежда да си е пълно трасе, интересно ми е дали Жени, ако си го мине ще й се признае.

# 484
  • София
Между другото парчето на Лефтеров - "Правя го за мене" е добро, виждам и момчетата от играта в клипа, браво! И БТВ Валери също участва:)

# 485
Жорето, дето яде цял сезон като попско дете на задушница, сега очарован от суджуците в резиденцията?!
Продуктово позициониране Wink Sweat Smile

# 486
Тоя сезон копае дъното. Елица и Алекса със Джафа тая вечер. Ти да видиш. ЖДНБ.

# 487
Дано Генчо не изиграе ролята на Мартин в предния сезон - да бъде касичка на любимката на продукцията.

# 488
Обзор на епизода:
Алекса и Виктория преценяват кой би бил капитан на жълтите и решават, че Алекса вече твърде много пъти е бил капитан. По-добре да пратят Гената на директна елиминация.
Гого се опитва да вербува Мани, но тя предпочита да остане в змийското гнездо. Джаферович е капитан за 4ти път. Всички се подготвят психически, че тя може внезапно да се разболее. Фифо я предупреждава ако все пак отиде и отпадне да не обвинява мъжете, че са мишки, понеже сама си го е избрала. Джаферович е възмутена, но все пак първото което казва на арената е, че разбира Генчо, защото и нея са я избрали за капитан с надеждата да отпадне.
Ралица специално пита племената кои са капитани, за да не стане като с Мирела. После навира в лицата на всички постиженията на Гого и го пита не се ли притеснява, че като е толкова добър, всеки ще го номинира.
Червените печелят битка с особен носталгичен привкус, защото хвалбите по адрес на Генчо стават рязко твърде много. Той е най-успешният капитан на непобедимите. Двамата с Алекса се озовават в братска прегръдка на пясъка като за финал.
Промо на следващия епизод: Генчо се сбогува с племето. Предстои директна елиминация. На финала на битката Джаферович е весела, а Генчо - тъжен. Едва ли у зрителите остава съмнение кой е победителя.

# 489
  • София
Утре си изглежда да си е пълно трасе, интересно ми е дали Жени, ако си го мине ще й се признае.
Победата си е победа. Не може да не се признае. Идва в перфектен момент преди обединението. Вече ще може наравно с останалите да се бори, защото беше с празна торба.

На жълт съвет тази седмица би било много интересно. Този път си мисля, че няма да има имунитет с грошове.

# 490
Тоя сезон копае дъното. Елица и Алекса със Джафа тая вечер. Ти да видиш. ЖДНБ.

Това в клуба на Джаферович ли е? Къде са другите участници.?

# 491
Победата си е победа. Не може да не се признае. Идва в перфектен момент преди обединението. Вече ще може наравно с останалите да се бори, защото беше с празна торба.

На жълт съвет тази седмица би било много интересно. Този път си мисля, че няма да има имунитет с грошове.
Ще има. Джафа ще си купи. После стрелба по Гого и Мани.
Ах, Мани, Мани...

# 492
Куфарът на Вики ще участва в следващата битка 🤣 Има няма 40 кг 🤣

# 493
  • Варна
Чудя се, само аз ли харесвам Джеферович!

# 494
Твърде предвидим сценарий! Прекалиха вече за кой ли път. Горкия Генчо …

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 22:59 от maminka702

Общи условия

Активация на акаунт