💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 696
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 495
Споко хора и да бие утре Джаферович нека да отиде в финалните топ 8. Никакъв шанс  тя да спечели. Едно 95% е почти сигурно, че няма да спечели, няма да и дадът просто. Нека да отиде във финалната 8, както искаше там ще отстреля я Фифо, я Вики. Ще стане по-добре вярвайте ми.

# 496
Чудя се, само аз ли харесвам Джеферович!

Не! Мъжът  и децата и .Също и " заблудените "и приятели  Smile

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 22:57 от *Аня*

# 497
Тупарев също

# 498
Значи в петък 2 ма ще отпаднат. Предвижда Мани и Гого от Жълтите или Мани и Ралица да са номинирани.

# 499
  • София

Анатема! Викайте попа за екзорсизъм!
Скрит текст:
(шегувам се)

# 500
Имам усещането, че повече хора са отпаднали като капитани, отколкото на елиминации….Може би се оказва по- лошо да си капитан, отколкото номиниран. И разбира се, от обзора на капитанските битки назад, единствената БЕЗ директна елиминация, беше тази на най- комплексния и най- благородния, и най- умния, и най- красивия- знаете кой.
Горкият Гена- капитан, някак се усеща и той самият че е обречен…

# 501
Ииии перфектният момент да спонсорираме малко Джафа, че няма как да иде директно на финал без парички… някак си съм настроена да гледаме Мартин срещу Поли, която както изоставаше по трасето накрая се оказа с голям късмет(наречен пръстта на продукцията).
Хем Джафа също ще е ходила на елиминация, хем ще попълни касичката с грошовете на един от най-богатите играчи. Ако не беше толкова елементарно щях да помисля, че е хитро.
Все още силно се надявам на чудо и че Генчо ще отстрани Джафа…

# 502
Само дано другия сезон не се напълни с читатели, които си мислят че няма нужда да се подготвят физически ами само трябва да прочетат една книжка и да спечелят.😁😁😁
Да не са издали трактата на Неделчо?
😀😀😀

# 503
Ето го и моето непопулярно мнение. Генчо ще победи утре. Стискам му палци.

# 504
  • Варна
Сериозно, тя ми е фаворит заедно с  Гого и Фифо. Стискам им палци.

# 505
  • София
Значи в петък 2 ма ще отпаднат. Предвижда Мани и Гого от Жълтите или Мани и Ралица да са номинирани.
При две загуби на жълтите, цялото ли племе отива на елиминация е петък? Това ще е нелепо Grinning

# 506
  • До сърцето...
Какво точно й харесваш, наистина се чудя? Не е заяждане.

# 507
Не си сама, но сме малцинство.

На мен ми харесва, особено в този етап капитанските да са риск - облагите на капитанството трябва да си имат цена. Не може просто да губиш битки преди финала без никакъв риск и последствия.

На Жени не й трябва да си купува нищо освен, ако Фифо не си изгърми грошовете, което не мисля, че ще стори предвид че има имунитет. Гого е на пързалката.

Може и да има двойна елиминация преди обединението, като при Вальо и Мани.

# 508
Не са тагнати, не мога да ги разпозная нещо.

# 509
  • София
Това с библията на ИВ малко на Алманаха на Фермата ми докарва, ама нищо, продуцентско безсилие.

Общи условия

Активация на акаунт