💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 842
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 540
Гого от имидж на мишка сега му градят на супергерой Simple Smile Засипаха го със суперлативи още на елиминацията.
Аха да свърши играта и той разбра как се играе - сигурна коалиция или си на съвет.
А за Джафа - всички се чудят как щяла да играе утре. Тя появата й на терен е служебна победа за нея. И без това рядко се случва. Сигурно ще реди пъзел дето знае как се реди.

# 541
Аз също харесвам Жени още от преди. В ИВ ми харесва като стратегически играч, там няма грешка, смятам, че и в битките се представя добре, не ги е дънила досега на поет пост. Феновете на Сървайвър със сигурност ще я оценят, за съжаление в България все още по-популярен е геройският стил на игра. А не ми харесва в повечето случаи поведението й, доста е рязка на моменти, но е факт, че казва и много истини, за които останалите си мълчат, да не би случайно да си оронят имиджа.

# 542
Аз нещо не мога да разбера себе си.😁 Моят фаворит Гого и неговия подгласник Фифо са при жълти, а аз всеки път стискам палци на червени да спечелят и искрено им се радвам.😃 Тази Джаф чисто ме е побъркала. Да си тръгва вече ,че съвсем ще изкудкудякам.😁😁😁

# 543
  • София
От промото ми се струва, че някой се контузва - дават много малко от играта, изобщо не се вижда финален елемент. Битката определено не е за Джеферович, туй тЕло да го катери по тез стени, изобщо не е лесно. Май ще гледаме Пухова елиминация. Между другото, колко пъти ще ги катерят тези стени на елиминационна/капитанска?

Гого много тъпо изтипоса Мани първа да гласува за капитан. Не става с притискане. Никви ги няма в социалната част с Фифчо.

# 544
Аз нещо не мога да разбера себе си.😁 Моят фаворит Гого и неговия подгласник Фифо са при жълти, а аз всеки път стискам палци на червени да спечелят и искрено им се радвам.😃 Тази Джаф чисто ме е побъркала. Да си тръгва вече ,че съвсем ще изкудкудякам.😁😁😁
Заради Дон Жуан е 🤣. Омагьосал те е 🤣, Просто още не си го разбрала 🤣.

# 545
  • До сърцето...
Жени за мен е добре подготвена, влязла съзнателно в тази игра, знаейки какво прави. Не виждам никакви нелогични или неоправдани ходове от нейна страна, ако не броя Михаела...
Чудя се кой е влязъл несъзнателно в тази игра. За второто изречение - явно не гледаме едно и също предаване.

Спасявала  е няколко пъти племето с ум, а не с мусколи на игрите.
Играта й с четирите момичета харесвам.
Ясно. Доводите са железни.....

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 08:01 от Радика

# 546
  • софия
Две сме, същата шизофрения и мен ме пати.

# 547
От промото ми се струва, че някой се контузва - дават много малко от играта, изобщо не се вижда финален елемент. Битката определено не е за Джеферович, туй тЕло да го катери по тез стени, изобщо не е лесно. Май ще гледаме Пухова елиминация. Между другото, колко пъти ще ги катерят тези стени на елиминационна/капитанска?

Гого много тъпо изтипоса Мани първа да гласува за капитан. Не става с притискане. Никви ги няма в социалната част с Фифчо.
Носят торбички на гърба при преминаването на стената. Според мен пъзел е финалния елемент в играта, независимо, че не го показаха.

# 548
  • София
Носят торбички на гърба при преминаването на стената. Според мен пъзел е финалния елемент в играта, независимо, че не го показаха.

Може, но мисълта ми е, че щом не ги показаха на него, вероятно не са стигнали до него.

# 549
Слабостта на другите не е нейна вина, както и това, че я използва.

Да, Филип е много слаб. Затова тя използва слабостта му и се гаргареше дълго време с него, обиждайки го грозно зад гърба му. С Манито, когато беше в слаба позиция, беше изключително безмилостна. Мирелчето, Лефтерката, Валери, Ралица - гледат я в очите и им е неудобно да ѝ възразяват. Сега на Гого се наточила!

Силата на Джаферович е, че е турена сред добри и все още наивни деца, съвсем случайно. Късмет някакъв. Иначе има спортни качества, но не блести с нищо, освен може би с нареждането на кубчетата. В "Игри на кубчетата" трябва да е фаворит.

# 550
  • софия
Ако не е пъзел няма как да ми се сбъдне пророчеството. Главата си залагам, че последното е пъзел.

# 551
Май по-скоро искат да си мислим, че не са стигнали до там. Много “показателен” ми се стори кадъра, в който Евгения се контузва по някакъв начин.

Може, но мисълта ми е, че щом не ги показаха на него, вероятно не са стигнали до него.

# 552
В началото харесвах играта на Джеферович и също харесвам факта, че се е подготвила. Но... прекалено е груба и зла. Повече ми харесват ходовете на Мани, Генчо...дори и да не им се получава винаги ( все пак не им и помагат). Честно казано и Филип направи грешки, но вече лавира успешно...предвид якото гръбче от продукцията, справя се. Освен това нотката с половете е ужасно отегчителна

# 553
  • София
Май по-скоро искат да си мислим, че не са стигнали до там. Много “показателен” ми се стори кадъра, в който Евгения се контузва по някакъв начин.

Това е другият вариант, но все пак ми се струва непосилна тая битка за нея. Особено срещу Генчо, който няма да е толкова затруднен на трасето, а не е лош на пъзели. Затова няма да се учудя да се контузи и да си тръгне "непобедена". Тя и без това след сливането няма много какво да играе, почти на никакви индивидуални битки не може да спечели.

# 554
Много ще съм щастлива от такъв развой на събитията 😅

Това е другият вариант, но все пак ми се струва непосилна тая битка за нея. Особено срещу Генчо, който няма да е толкова затруднен на трасето, а не е лош на пъзели. Затова няма да се очудя да се контузи и да си тръгне "непобедена". Тя и без това след сливането няма много какво да играе, почти на никакви индивидуални битки не може да спечели.

Общи условия

Активация на акаунт