💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 871
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 585
В краят на промото за следващият епизод казаха, че е директна елиминация. Ако Генчо все пак отстрани Джаферович ( което ми се струва почти невъзможно ако се следва сценарият на продукцията, но много желано ), все пак не мисля че има как Гого да е номиниран в такъв случай.
Женя е с разклатени позиции и нерви. Няма пукнат грош. Наистина ли някой мисли, че утре Генчо НЯМА да загуби заради грошовете, БЕЗ да отпадне?

Преди битката.
Ралица "хвали" Гого. По спомен: "Гого, #КОЙ можеше да те победи от мъжете на арената? Гого отговаря: "Фифо.
Ралица: "Гого", а от Непобедимите? Гого: "Никой". Иииииии, ДА! В този момент камерата се фокусира върху...Генчо. Joy Та, наистина ли някой вярва, че в петък няма да отпадне именно Гого, и то именно от Генчо?
Сценарият следва и план А, и план Б. По-скоро план Б.
В петък пак ще говорим. Толкова е прозрачно, че чак на Тупарев гащите  се виждат, ама не в стопанството, а в студиото на НОВА.

# 586
Женя е с разклатени позиции и нерви. Няма пукнат грош. Наистина ли някой мисли, че утре Генчо НЯМА да загуби заради грошовете, БЕЗ да отпадне?

Преди битката.
Ралица "хвали" Гого. По спомен: "Гого, #КОЙ можеше да те победи от мъжете на арената? Гого отговаря: "Фифо.
Ралица: "Гого", а от Непобедимите? Гого: "Никой". Иииииии, ДА! В този момент камерата се фокусира върху...Генчо. Joy Та, наистина ли някой вярва, че в петък няма да отпадне именно Гого, и то именно от Генчо?
Сценарият следва и план А, и план Б. По-скоро план Б.
В петък пак ще говорим. Толкова е прозрачно, че чак на Тупарев гащите  се виждат, ама не в стопанството, а в студиото на НОВА.
Merri от Непобедимите Гого каза ,че Алекса може да му е достоен противник. Няколко пъти спомена ,че на финал иска да се изправи срещу Фифо и Алекса. За мен това си е надежда, нещо като пророческа вест. А дано де. Докато не мине и тази седмица ще съм със свито сърце за Гого. Защото ,който и да отпадне утре ( почти съм сигурна ,че е Гената ) в лицето на Жорето ,Гого има силна конкуренция, особено ,ако има плуване. Така че , моля се този път да си в грешка.😁

П.С.  А Гого спокойно може да е номиниран ,дори и Джаф да отпадне, ако не дадат да се харчат грошове. Гого ще има два гласа от жените и най - вероятно Мани два от мъжете. При червени Жорето или Гената( ако остане) и най- вероятно Мира.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 01:07 от Joy 05

# 587
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Имам предвид тази изненадващата-  с Филип.  Другите две са силно съмнителни- странната загуба на Валери и хоп, чак тогава се каза че е директна елиминация.
Неее, тук грешиш. Още в началото Димо каза, че е елиминация. Това, че Валери не беше чул или разбрал, си е негов проблем.
Иначе да, онази капитанска с аватарите остави у всички ни усещането, че беше замислена като елиминационна, а се отказаха впоследствие.
Утре направо не ми се гледа, отсега съм кисела. Писна ми от елементарните схеми на продукцията, как пък веднъж за четири сезона не ни изненадаха с нещо различно!

# 588
Най-лошото е, че даже и да спечели хубава победа в чиста игра утре Жени вече стойността на победата и е дискредитирана. За това е виновна само и единствено Продукцията.

# 589
Чисто физически, ако няма нещо пипкаво /женско/, Жени няма как да спечели. Не и срещу Генчо.  Ей затова трябва да има победители от двата пола. Каквото и да си говорим, при равни други условия, във физическа игра, мъжът винаги ще е по бърз.

# 590
  • Другата България
Казали ли са, че ще е директна елиминация??? Това съм го пропуснала. Тогава....хмммм.
Да, Алекса каза, наистина. Гледам на запис в движение. Но после това с камерата върху Генчо....да видим.

# 591
И Филип го изпитваха пак защо не е купил гласове за Лефтерката. Някак си каза днес, че грошове се харчат само за този, който си ги е спечелил. Всъщност, той обясни при битката на съюзниците, че е решил да купи имунитета, защото не знае с какво предимство на Ралица се конкурира и няма как да направи сметката. Не че не би помогнал на Лефтеров.

# 592
Казали ли са, че ще е директна елиминация???
Да.

# 593
  • Другата България
Казали ли са, че ще е директна елиминация???
Да.
Това променя версията ми.
А беше точно като за сценария, сега с Генчо ли ще се разделяме? И това за Лефтеров съм изпуснала....

# 594
Аз едно нещо не мога да разбера защо Алекса изведнъш реши да даде капитанстото на Генчо след като знае какви играчки(томахавки, сабии и тем подобни) могат да му дадат след като бие.
 Можеше спокойно да си ползва двата бушона (Зори или Мира) за капитан, по този начин ако загуби , остават с повече хора (3ма срещи 2ма) и ако спечели играчките ще бъдат в техния отбор.
Според мен му е спуснато от горе да напълнят някой с грошове.

Горката Зори си мисли че един глас е 100 гроша.

Реакцията на Зори след като  разбере че миналата седмица със 100 гроша си купуваш инмунитет:

# 595
  • Sofia
...
Утре направо не ми се гледа, отсега съм кисела. Писна ми от елементарните схеми на продукцията, как пък веднъж за четири сезона не ни изненадаха с нещо различно!
При мен учудващото е,че вече претръпнах.За първи път за четири сезона.Доглеждам по инерция и вече ми е все тая какво ще се случва.
Приятни изненади точно от тези отдавна не очаквам.
Така че,да се приключва вече тази боза и това е.

Аз също харесвам Жени още от преди. В ИВ ми харесва като стратегически играч, там няма грешка, смятам, че и в битките се представя добре, не ги е дънила досега на поет пост. Феновете на Сървайвър със сигурност ще я оценят, за съжаление в България все още по-популярен е геройският стил на игра. А не ми харесва в повечето случаи поведението й, доста е рязка на моменти, но е факт, че казва и много истини, за които останалите си мълчат, да не би случайно да си оронят имиджа.
Като фен на Сървайвър няма как да я оцена,защото ти гарантирам,че там с този начин на игра няма никакви шансове за победа.Ама абсолютно никакви.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 15:27 от avi10

# 596
  • Sunshine state
Значи казаам ви честно, едвам издържам Джафа, едвам я търпя! По-неприятен за мен участник накуп от всички риалити формати НЯМА. Не се издържа вече! Утре ако не си иде, просто няма гледане предаването. 🤢

# 597
Подозирам, че Джаф ще изяде главата на Генчо утре и продукцията ще ни докаже, че и саката може да пробори всеки мъж.

# 598
  • Другата България
Изгледах уж по-подробно епизода.
Въпреки, че в този час...
Непопулярно мнение - Генчо изхвърля Женя утре. Тоест, довечера. Не защото ми се иска, Гого ще почака явно.

# 599
Най-лошото е, че даже и да спечели хубава победа в чиста игра утре Жени вече стойността на победата и е дискредитирана. За това е виновна само и единствено Продукцията.
Абсолютно е нереалистично Женя за спечели битката срещу Генчо, на това трасе, с тази контузена ръка, която волю-неволю ще пази. Тук всички приемат страховете си за реалност, но ако се абстрахирате от тях ще видите, че това не е възможно да се случи. Генчо ще спечели при всички положения.
Аз вече изхождам от това заключение, за да мисля по-нататък. При сините много ще зависи при съвет 1. кой ще смени Женя на капитанския мостик и 2. дали ще се разиграват грошове на съвета. Въобще не се знае кой ще е последния номиниран. Само се знае, че позициите на Мани без Жени силно олекват в обединеното племе, дори и да стигне доттам. Подкрепа няма никаква на тихия фронт. Ще трябва да драпа напред само в битки.
При червените при номинации хвърчи на 100 процента някое момиченце. Ще ми се момиченцето да е Вики и аз да гледам после на телевизор с изгасен звук, щото писъците ще са до бога. Но според мен ще бъдат Зори или Мира.

Общи условия

Активация на акаунт