💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 803
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Генчо е казвал че жени му е от фаворитите и най добрите според него играчи в сезон, също така каза че е победил един от фаворитите според него.. Хммм какво мислите

Ами той досега кой фаворит е победил? И ако отпадне утре, няма и да има друг шанс.

# 571
Генчо е казвал че жени му е от фаворитите и най добрите според него играчи в сезон, също така каза че е победил един от фаворитите според него.. Хммм какво мислите

Ами той досега кой фаворит е победил? И ако отпадне утре, няма и да има друг шанс.

Именно, надявам се логиката ми да е правилна и да стане така

# 572
Скрит текст:
само да не пратят Гого и Филип на елиминации един срещу друг. Ще бъде голяма загуба. Какви финали ще са без един от двамата?! Sad
Това е най-умното, което жълтите жени могат да направят в дадената ситуация. Даже бих стигнал и по-далеч - биха могли да играят за това. Въпреки, че с имунитета на Фифо ще е малко по-трудно за изпълнение, но възможно.
Значи да саботират двете елиминационни игри и да изровят имунитета на Филип от раницата, за да се обяви за невалиден. Това приема ли се за добра стратегия?
При 4-2 едно просто разделяне на гласовете ще е достатъчно. И покупка на допълнителни, саби и каквото предимство спечели Жени. Няма да има нужда от ровене, може да бъде поставен в ситуация Фифо да е длъжен да го играе на първия съвет.

# 573
Имам усещането, че повече хора са отпаднали като капитани, отколкото на елиминации….Може би се оказва по- лошо да си капитан, отколкото номиниран. И разбира се, от обзора на капитанските битки назад, единствената БЕЗ директна елиминация, беше тази на най- комплексния и най- благородния, и най- умния, и най- красивия- знаете кой.
Горкият Гена- капитан, някак се усеща и той самият че е обречен…
Абсолютно НЕвярно. От всички капитански битки, само две бяха с директна елиминация. И същият, който имате предвид участва в тях. Пристрастията са едно, но реалността друга.

Утре ще стискам палци за Генчо, но се опасявам, че ще се се сбъдне прогнозата ми за Генчо-касичка. Чисто като играч харесвам и Жени, но последните дни ми предОбри малко, та предпочитам тя да си ходи.

# 574
Имам усещането, че повече хора са отпаднали като капитани, отколкото на елиминации….Може би се оказва по- лошо да си капитан, отколкото номиниран. И разбира се, от обзора на капитанските битки назад, единствената БЕЗ директна елиминация, беше тази на най- комплексния и най- благородния, и най- умния, и най- красивия- знаете кой.
Горкият Гена- капитан, някак се усеща и той самият че е обречен…
Абсолютно НЕвярно. От всички капитански битки, само две бяха с директна елиминация. И същият, който имате предвид участва в тях. Пристрастията са едно, но реалността друга.

Утре ще стискам палци за Генчо, но се опасявам, че ще се се сбъдне прогнозата ми за Генчо-касичка. Чисто като играч харесвам и Жени, но последните дни ми предОбри малко, та предпочитам тя да си ходи.
Три са до момента. Утре ще е четвъртата за сезона Капитанска елиминация.
Ралица елиминира Елица също в Капитански дуел.

# 575
Ау, да. Бен, тази май умишлено я забравих, Grinning че Ели ми беше фаворит

# 576
Скрит текст:
само да не пратят Гого и Филип на елиминации един срещу друг. Ще бъде голяма загуба. Какви финали ще са без един от двамата?! Sad
Това е най-умното, което жълтите жени могат да направят в дадената ситуация. Даже бих стигнал и по-далеч - биха могли да играят за това. Въпреки, че с имунитета на Фифо ще е малко по-трудно за изпълнение, но възможно.
Значи да саботират двете елиминационни игри и да изровят имунитета на Филип от раницата, за да се обяви за невалиден. Това приема ли се за добра стратегия?
При 4-2 едно просто разделяне на гласовете ще е достатъчно. И покупка на допълнителни, саби и каквото предимство спечели Жени. Няма да има нужда от ровене, може да бъде поставен в ситуация Фифо да е длъжен да го играе на първия съвет.

да, ужас! дано да не стане така! и дано дадат шанс и на двамата както дадоха на Мани - да купят имунитет или нещо друго... че после няма какво повече да се гледа...

# 577
  • софия
Не, не ,молА ви сА, утре ще отпадне Жени!

Значи от два часа смятам съотношението в племената - брой гласове и  грошове и в момента  са в идеално съотношение за съспенс и в двете племена.
 Ако червените оголят фронта без Гената, то и Жорето няма да има шансове на съвет . Отделно там очаквам  някаква силно героично-драматична ситуация с брадвата на Алекса. (а без грошовете на Гената Алекса даже няма да има нужда да я вади тая секира).

Само се чудя  какъв ще е тоя ценоразпис в петък???
Гената с 200 и 30 гроша.
Фифо 200 и 10 гроша
Рали 50 гроша
Всичко под 100 за какво им е, егати .....!??)))))

# 578
И аз май като всички накрая взех да смяткам. 😁 Смятам , смятам и така като гледам четири резерви са се запътили към финалната седмица. Ако и Гайтанов беше влезнал ,можеше и да са пет.😁 Май, май Продукцията си е вкарала половината финалисти при Резервите. Ееееее големи мозъци са , няма що.😁😁😁

# 579
Шегата настрана - четири от осем е 50%. Даже и четири от девет е брутално съотношение резерви/титуляри.

# 580
  • София

Лицемерно ми идва. Това вече е леля Гена, за която Кукув спомена в началото на сезона. Цял сезон леля Гена реве, че племето му се разделя на коалции около Елица, а после около Алекса - дразни се, раздава го тежко, натоварвало го било, а сега говори за Джаферович, че е от най-добрата, а тя прави същите подли номера като Елица/Алекса с коалиции и задкулисие.

# 581
В този сезон няма ли да има пленяване? Така ще стане забавно, ако жълтите пленят Генчо и той влезе в коалиция с Фифо и Гого - тъкмо ще бъдат 3 мъже и 3 жени… И Генчо най-накрая да се измъкне от тази мъка.

# 582
  • Другата България
Женя е с разклатени позиции и нерви. Няма пукнат грош. Наистина ли някой мисли, че утре Генчо НЯМА да загуби заради грошовете, БЕЗ да отпадне?

Преди битката.
Ралица "хвали" Гого. По спомен: "Гого, #КОЙ можеше да те победи от мъжете на арената? Гого отговаря: "Фифо.
Ралица: "Гого", а от Непобедимите? Гого: "Никой". Иииииии, ДА! В този момент камерата се фокусира върху...Генчо. Joy Та, наистина ли някой вярва, че в петък няма да отпадне именно Гого, и то именно от Генчо?
Сценарият следва и план А, и план Б. По-скоро план Б.
В петък пак ще говорим. Толкова е прозрачно, че чак на Тупарев гащите  се виждат, ама не в стопанството, а в студиото на НОВА.

# 583
В този сезон няма ли да има пленяване? Така ще стане забавно, ако жълтите пленят Генчо и той влезе в коалиция с Фифо и Гого - тъкмо ще бъдат 3 мъже и 3 жени… И Генчо най-накрая да се измъкне от тази мъка.
В промото в края на епизода казаха, че е директна елиминация.

Преди битката.
Ралица "хвали" Гого. По спомен: "Гого, #КОЙ можеше да те победи от мъжете на арената? Гого отговаря: "Фифо.
Ралица: "Гого", а от Непобедимите? Гого: "Никой". Иииииии, ДА! В този момент камерата се фокусира върху...Генчо. Joy Та, наистина ли някой вярва, че в петък няма да отпадне именно Гого, и то именно от Генчо?
Сценарият следва и план А, и план Б. По-скоро план Б.
В петък пак ще говорим. Толкова е прозрачно, че чак на Тупарев гащите  се виждат, ама не в стопанството, а в студиото на НОВА.
Това е възможно само, ако утре Генчо победи Жени и я елиминира. Но тогава Гого не виждам как ще е номиниран.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт