💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 803
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 555
Предчувствам, че за утре пръстите на Джаф магично ще се възстановят.
А Гого в социалната игра е като слон в стъкларски магазин.

# 556
Спасявала  е няколко пъти племето с ум, а не с мусколи на игрите.
 Играта й с четирите момичета харесвам. Впрочем и четирите са ми симпатични много - тя, Михаела, Мирела и Ралица.
Харесвам я още от сървайвар.
Ако беше мъж, надали този целия хейт щеше да се излива върху нея.

Чудя се, само аз ли харесвам Джеферович!
Какво точно й харесваш, наистина се чудя? Не е заяждане.
То не ти трябва много ум, ако продукцията ти казва какво предстои, кой какво крои и те е подготвила с пъзелчета 😅😅😅😅

# 557
Така ми се ще утре Джаферович да отпадне, ноо просто не го вярвам. Всичко сочеше натам тя да ограби грошовете на Гената, за да се спаси до финалната седмица. И още едно обяснение защо на Генчо не му дадоха да си купи имунитет с 200 гроша. Пазели са ги за госпожата. Алекса пък изведнъж реши, че бил много нахален и не трябва да е капитан повече...Ей, отсега ме е яд! Не знам дали да гледам утре. Има една битка досега за 4 сезона, която не съм гледала и това е Стоян-Мани - просто не можах да си го причиня.

# 558
  • София
Че е висок рейтингът - да, но не е заради вълните на феминизъм и Джаферович, извинете. Това ще стъписа доста продукцията, защото на никого няма да му се гледат нагласени формати, а интересни участници като Гого, Фифо, Гената и др. няма да си дават и зор да се записват, за да им се подиграват.

# 559
Генчо е казвал че жени му е от фаворитите и най добрите според него играчи в сезон, също така каза че е победил един от фаворитите според него.. Хммм какво мислите

# 560
само да не пратят Гого и Филип на елиминации един срещу друг. Ще бъде голяма загуба. Какви финали ще са без един от двамата?! Sad
Това е най-умното, което жълтите жени могат да направят в дадената ситуация. Даже бих стигнал и по-далеч - биха могли да играят за това. Въпреки, че с имунитета на Фифо ще е малко по-трудно за изпълнение, но възможно.

Значи да саботират двете елиминационни игри и да изровят имунитета на Филип от раницата, за да се обяви за невалиден. Това приема ли се за добра стратегия?

# 561
Благодаря за новата тема! А има да дочитам старата .Въобще изпуснах на коня юздите....
Само да вметна.За капитанската направо ми се ще двойна елиминация.Да седнат да пият по кафе, да разцъкат схемите и интригите,па да си идат по живо и здраво!
И ПП направо се гнуся от Генчо Все му е обарана и омазана в бяло "предната част"- Не знам с коя глава мисли по-добре!

Зори я ососаха всички в едно, и един по един, но всеки път като им врякнеше, имаше защо.
ВИП-а ми е ужасен.Социалната им игра е потрес...(ако някой даде читаво определение за това животно, ще съм благодарна)
И Гого май ще удържи до петък, освен ако промото е "тесла" и Евгения е е получила следващ здравословен проблем

.

# 562
  • Някъде там...
Много ще ме е яд ако Генчо отпадне утре. Толкова, колкото ме беше яд при отпадането на Стоян от Мани миналата година.
Промото беше доста тенденциозно, Генчо се сбогува с племето... Днес и доста го похвалиха въпросният и това никак не ми харесва. Искрено се надявам да се опитват да ни внушат обратното на случилото се.

# 563
Жалко! Елиминационна битка Алекса срещу Женя щеше да е такова приятно зрелище! Щях да направя вкусотийки, да си сипя винце и кеф, кеф...а сега...

# 564
  • SF
През този сезон имаме най-много участници - 30.
Племето на резервите е причината за толкова много капитански елиминации.

Миналата година имаше отшелник, резерви вкарваха.
От резервите влязоха Алекса, Веселина и Чакалов.
Нека си чистят хора, щом са им много, но да измислят нещо по-интересно като сценарий. Пресолва се манджата с всяка капитанска  да е и елиминационна.

# 565
Ех, Генчо беше до тук. Ще падне жертва заради грошовете, които не похарчи и сега удобно ще сменят собственика си. Толкова е прозрачен целият фарс, че нямам никакво съмнение в изхода от утрешния двубой.
Джаферович е много  разклатена напоследък. Какъв пример на младото поколение дава тя, че пак развя този лозунг? При всяка загуба изплюва някаква жлъчна реплика към плебеите, най-вече към Зори. Не кефи. Човек не може да промени онова, което му е дадено отгоре, колкото - толкова, но може сам да определи поведението и отношението си към околните. В това отношение Зори превъзхожда Женя. И няма значение, че последната е интелигентна, мислеща, добър стратег и приличен играч, като само с едно изсъскано изречение и изкривена физиономия сама се изтъркулва към моето дъно. 
Мани никога няма да играе с Гого, защото и трябват съюзници след обединението. За Ралица - ще видим. Ако стигне до обединението, може да смени курса.

# 566
За шоколад е на умирачка работата 🤣

# 567
Жени за мен е добре подготвена, влязла съзнателно в тази игра, знаейки какво прави. Не виждам никакви нелогични или неоправдани ходове от нейна страна, ако не броя Михаела...
Чудя се кой е влязъл несъзнателно в тази игра. За второто изречение - явно не гледаме едно и също предаване.
Самите участници не веднъж да си признавали, че са влизали не точно наясно какво да очакват или без да се подготвят достатъчно. На мен ми харесва, че Жени се е подготвяла, одобрявам го. Може би не гледаме, защото аз също не мога да разбера кое е изненадващото в това, че прави най-удобните за нейната собствена игра ходове.
Да, Филип е много слаб. Затова тя използва слабостта му и се гаргареше дълго време с него, обиждайки го грозно зад гърба му. С Манито, когато беше в слаба позиция, беше изключително безмилостна. Мирелчето, Лефтерката, Валери, Ралица - гледат я в очите и им е неудобно да ѝ възразяват. Сега на Гого се наточила!

Силата на Джаферович е, че е турена сред добри и все още наивни деца, съвсем случайно. Късмет някакъв. Иначе има спортни качества, но не блести с нищо, освен може би с нареждането на кубчетата. В "Игри на кубчетата" трябва да е фаворит.
Филип е изклчителен атлет и състезател. Филип абсолютно сам се набута в ситуацията, в която е. Същото е и всички изброени. Не виждам защо да съчувствам на някого, след като е имал не една или две възможности да направи контра-атака, и не ги е направил. Така, че да-тяхната слабост да вземат нещата в свои ръце(макар, че за някои си е стратегия) си е изцяло техен проблем и по никакъв начин на Жени вина.

И не одобрявам обидните изказвания на Жени по адрес на Филип. Не одобрявам ничии обидни изказвания по ничии адрес независимо от мнението ми за участниците.

# 568
Победи я днес на пъзела, но утре сигурно ще отстъпи грошовете си с благотворителна кауза на бедните(т.е. бедната).
Генчо е казвал че жени му е от фаворитите и най добрите според него играчи в сезон, също така каза че е победил един от фаворитите според него.. Хммм какво мислите

# 569
  • София
Споделям мнението на Regalia за Джаферович.
И да, излъга тя, че е готов пъзела - още не бяха успели да вкарат последната част.
Предполагам, че отпочиналата Жени утре ще препуска като дива козичка и ще гепи грошовете на Генчо. Много жалко.
Някой помоли за физиономията на Джаферович след като загубиха:

Тук е, когато водещата каза, че само с 1 секунда са ги изпреварили

И от утрешната битка припкаща

П.С. Когато Джаферович викаше, че са готови, а Димо й казваше, че не са:

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 00:14 от Vesika

Общи условия

Активация на акаунт